Scudo Sports

Arkadaşlar Cube Pleton mu yoksa Cannondale caad8 5 mi lütfen yardım

Scudo
Evet Cannondale de ısrarcıydım ama Cube ü de araştırınca çok kaliteli buldum.Kadro ölçüsü 53 varmış 54 yok ama belki bu sayede daha rahat kullanma şansım olcak derler ya yol yarış da bir küçük kadro iyidir diye,bu yüğzden 53 ideal olmasını umuyorum.Cube Türkiye distürbütörü var mı,nerden alabilirim.Tabi fıyatınıda çok merak ediyorum benim tahminim 3bin ile 4 bin arası olacağıdır

Yanlış bilmiyorsam İstanbul'da İleri Bisiklet Cube satıyor. Biri Sirkeci'de diğeri Kızıltoprak'ta iki şubeleri var. Kızıltoprak'taki, Cannondale'in distribütör'ü olan Delta'nın mağazasına 100 metre uzaklıkta. Size tavsiyem 2014 modelleri gelince gidip ikisini de yerinde görmeniz.

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
İleri bisiklete internetten baktım ama sayfasında hiç bisiklet göremedim

Evet arasında kaldığım bisikletleri tekrardan sizlerin beğenisine sunmak istedim;
http://img713.imageshack.us/img713/5912/k7vd.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/3940/w49f.png

Bende olsam kesinlikle Cube alırdım. Cube kücümsenecek bir bisiklet değil.

• Beğen
Merhaba,bence iki modeli de görüp şöyle bir üstüne binmeli geometri farkını görmeli madem de 1 cm fark var size göre en doğrusu bu olur kanımca,cannondale favorim ikisi arasında ama cube de yabana atılmaz.

• Beğen
Cube,Pelaton serisinin tamamında bu kadroyu kullanıyor.Bu kadro Top tube ve seat stays açılarına bakıldığında,agresif bir yol/yarış bisikletinden çok,yol ve şehir bisikleti arasında compact bir model gibi.Cube'nin diğer üst seviye bisikletlerinde söz konusu açılar incelendiğinde,örneğin cross race,ya da super hpc'de durum farklı.Bu model kanımca yol bisikletine yeni başlayanlar uygun görünüyor.

ancak diğer bisiklet bir Cannondale.Her iki markayı karşılaştırıp,marka üzerinden bir eleme yapmak haksızlık olur.Kırk yılı aşkın bir tecrübe,yüzlerce büyük tur sponsorluğu,düzinelerce continental,pro sponsorluğu ve tartışılmaz Cannondale kalitesi.

Cannondale,hangi bisikletine binerseniz binin size standart bir Cannondale konforu sunar(Sportif ve binici konforu değildir bu) fark sadece donanımsal bir ayrıntı olarak kalır.

Yine cde sevmek,aşık olmak,bağlanmak,kaliteyle markayla,şöhretle olmaz.Her zaman savunduğumuz şey şudur.Deneyin,hissedin,öyle karar verin.Bisikletler arasındaki teknik detaylara,belirli, bir tecrübeye kavuştuktan sonra bakarsınız.

Yorumlarınız için çok teşekkürler bisiklet geometri okuma özelliğim pek yok tur

açıkçası ben cube yi daha çok beğendim. imkanınız varsa iki bisikleti de görüp denemeye çalışın. hangisini beğenirseniz içiniz rahat bir şekilde onu alın. zaten görme deneme imkanınız olduğunda bu kadar kararsız kalacağınızı zannetmiyorum. birtanesi size beni al diye göz kırpacaktır. Sonuçta sizin yol arkadaşınız olacak içinizdeki sesinde biraz konuşmasına imkan verin.

Şu saatten sonra fiyatı hangisinin düşükse onu almayı düşünüyorum.Deneme şansım olur mu bilmem zaten hangisinin bana uygun olduğunu anlayabileceğimi sanmıyorum.İlk defa yol bisikletine binmiş olcağım için :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Cube satış noktaları hakkında bilgisi olan var mı

İnternetten baktım ama tam sonuç alamadım

Bir önceki sayfada yazılmış, ben de yazayım.
Kızıltoprak'ta İleri Bisiklet satıyor. 10 gün önce falan gittiğimde 3-4 tane Cube yarış bisikleti vardı. Biri bir arkadaşıma baktığımız 60 boy kadrolu Peleton'du.
İki tane mavi-siyah Peleton ya da Aegee vardı, tam hatırlamıyorum. Gitmeden önce ararsanız daha net bilgi alabilirsiniz.

• Beğen
Teşekkür ederim ilginize ama internet sayfalarında bisiklet göremedim,dediğiniz gibi arayıp gitmek lazım hazır kadıköy e gitmişken Delta bisiklete de ugrayayım bari

Geri