Görmeden hiç bir şey demem mümkün değil. Bir çok nedeni olabilir. Pedala basarken döngü olmuyorsa yada zoraki oluyorsa aşırı güç uygulamak bir yerlere zarar vermene neden olur. Bazen vites geçişlerinde olur bu tarz aksamalar.Arka aktarıcımda zincir bazen sıkışıyor ve pedala basamıyorum, daha sonrasında pedala zorla bastığımda durum düzeliyor ve bazen de ayakta vesaire bisiklet sürerken tak tuk sesler gelip pedalım bir anlığına boşa düşüyor, bu durumda denge kaybı yaşamama sebep oluyor. @necmeddin @Murat Cömez abi durum hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen, teşekkür ederim şimdiden.
Sadece bende mi böyle bilmiyorum ama fotoğraf gözükmüyorArkadaşlar selamlar. Acayip moralim bozuldu şu an. Yarın 70 km turum vardı ama bisikleti son kez kontrol ederken şu telin çıkmış olduğunu fark ettim. Nasıl oldu anlamadım bile. Bana sorun çıkartır mı bu?266377 dosyayı görüntüle266377 dosyayı görüntüle
Bende de gözükmüyorSadece bende mi böyle bilmiyorum ama fotoğraf gözükmüyor
Vites değiştirmede sıkıntı yok ama yarın şehirden uzak bir yere gideceğim. Evde halledebileceğim bir durumsa kendim halledebilirim ama sanırsam vites teli değişecek.. durduk yere nasıl oldu aklım almadı@Emirhan.k Vites değiştirebiliyorsanız bir süre daha kullanın. Müsait olduğunuzda bisikletçiden değiştirmesini isteyin.
Sadece 2 tel çıktıysa bir şey olacağını sanmıyorum. Komple kopsa bile single speed gibi en küçük dişlide en yakın bisikletçiye kadar götürür 😂 bu durumda tornavida almanızın yararı olabilir aktarıcının sınır ayarı oynar da zincir atarsa vidayı sıkarsınızArkadaşlar selamlar. Acayip moralim bozuldu şu an. Yarın 70 km turum vardı ama bisikleti son kez kontrol ederken şu telin çıkmış olduğunu fark ettim. Nasıl oldu anlamadım bile. Bana sorun olur mu bu? 266384 dosyayı görüntüle