Scudo Sports

Arka vites ayarı

Scudo
@Bisanxty Kulağı olmayan aktarıcı bakıcaksın. Ucunda alyen vida var, kadro kulağına monte ediyorsun :)
m360-arka.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Bisanxty Kulağı olmayan aktarıcı bakıcaksın. Ucunda alyen vida var, kadro kulağına monte ediyorsun :)
239216 dosyayı görüntüle
Aldığımızda kadro kulağı vardı yalnız sonradan takmadım
239216 dosyayı görüntüle
Üstünde gelen aktarıcı bozuldu bu aktarıcıyı sonradan aldım bulunduğum yerde aynı aktarıcıyı bulamadım rastgele birşey aldım
Bana bisiklete uyacak bir aktarıcı tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar üzerindeki yanlış ise

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba Benim Bi Sorum Olcaktı Ben Şuan Dirt Jump Bisikleti kullanıyorum Artık Tüm Hareketlere alıştım Ama kendime Merdivenden Bunny Hopla atlayabileceğim tek teker yapabileceğim hidrolik frenli bisiklet arıyorum bana bi bisiklet önerirmisiniz bütçem yok bisikletin fiyatına göre alcam. Decathlon da gezerken St 540 Bisikletini gördüm siyah rengi çok hoşuma gitti hidrolik frenleri felan ama orta amortisörü yoktu sorun yaratırmı?

@Bisanxty taktığınız aktarıcı dogru fakat yanlış takılmış gibi duruyor. Bu yeni aldığınız da 2. El bi aktarıcı mı?

Yeni almıştım alalı baya oldu
Aktarıcı başka bisikletlere bakarak yeniden monte edin. Monte ederken vites teli bağlı olmasın. Daha sonra zinciri monte edip en son vites telini takın ve ayar yapın.

Aktarıcı başka bisikletlere bakarak yeniden monte edin. Monte ederken vites teli bağlı olmasın. Daha sonra zinciri monte edip en son vites telini takın ve ayar yapın.
Aynı aktarıcıyı kullanayım mı yukarıda bi arkadaş yanlış aktarıcı olduğunu söyledi aktarıcı nın tırnağı var kadro kulağı nın da monte eder iken birbirine geçtiğinden sıkıyoruz civata yı herhalde

@Bisanxty aktarıcı doğru montaj yanlış gibi duruyor. Elinizdeki tourney kulaksız aktarıcı ama sanırım siz önce kabloyu sonra aktarıcı monte ettiniz ki aktarıcı fotolarda bu şekilde duruyor. Bisan'ın sitesinde sizin bisikletin fotosuna bakarak aktaricinin doğru montajı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

@Bisanxty aktarıcı doğru montaj yanlış gibi duruyor. Elinizdeki tourney kulaksız aktarıcı ama sanırım siz önce kabloyu sonra aktarıcı monte ettiniz ki aktarıcı fotolarda bu şekilde duruyor. Bisan'ın sitesinde sizin bisikletin fotosuna bakarak aktaricinin doğru montajı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
Tamam çok sağolun zincir yeni aldım aldığım satıcı zinciri bisiklete göre ayarlayıp fazlasını kesmem gerektiğini söyledi uzunluğu nasıl ayarlıyoruz neye göre karar veriyoruz zincirin ideal uzunluğunda olduğu nu

@Bisanxty ben eski zincirin kaç bakla olduğunu sayıp ona göre ayarlarım yeni zinciri. Zinciri ayarlamak için elinizde gerekli takım var mı?

@Bisanxty ben eski zincirin kaç bakla olduğunu sayıp ona göre ayarlarım yeni zinciri. Zinciri ayarlamak için elinizde gerekli takım var mı?
Klipsli zincir uzunluğu ayarlanıp fazlasını keseceğim ekleme klipsiyle ekleyeceğim
Ama ben aktarıcıyı da yeni alacağım bağlantı yeri yamulmuş dogrulttum biraz ama yinede biraz yamuk duruyor içime sinmiyor hiç

@Bisanxty sizin aktarıcı resimdeki gibi monte edilmeli.

Dosyalar

• IMG_20200901_161848.jpg
    IMG_20200901_161848.jpg
    1,3 MB · Okunma: 12
  • IMG_20200901_161854.jpg
    IMG_20200901_161854.jpg
    1,1 MB · Okunma: 12
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Şerif Feridun
Bunu alsam benim bisiklete uyumlu olurmuScreenshot_20200901-224152.png

Selam dostlar,resimde işaretlediğim şu parçadan (ayar vidası gibi bir şey) bulma imkanım varmıdır? Bisikletçiye sordum ayrı satılmaz dedi,ikinci el bir aktarıcı alıp üzerindekini kullanmakta var aklımda,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim👍 95EFD82D-9AF3-4649-84B2-CC9CBBF77601.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Selam dostlar,resimde işaretlediğim şu parçadan (ayar vidası gibi bir şey) bulma imkanım varmıdır? Bisikletçiye sordum ayrı satılmaz dedi,ikinci el bir aktarıcı alıp üzerindekini kullanmakta var aklımda,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim👍 240515 dosyayı görüntüle
evet onlar ayrı satılmıyor aynı model den 2. el bulursanız takıp kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri