Scudo Sports

Arka mil eğilmesi

bkagan

Forum Bağımlısı
Tepki
247
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar uzun süredir mil problemiyle uğraşıyorum arka mil bir türlü düzen tutturamadı eğilmesinden ben bıktım o bıkmadı... :)

mecburen kaldırımdan filan atlama oluyor :) ona dayanması lazım ama dayanamıyor 3 günde eğildi bu 3. değiştirişim olacak ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim....

Scudo
bisikletin donanımı bu iş için uygun değilse yapacak birşey yok gibi...

• Beğen
Tepkiler: bkagan
@sonerveozer

Kaliteli bir mil tedarik etsem acaba iş görebilir mi bisiklet 21 vites önere bileceğiniz bir marka model var mı dır....

@tolgahansaygili

onlar hakkında gerçekten bilgim yok nasıl bakarım bilgi verebilir misiniz..

Aslında halletmek mümkün ama bisiklet göbeklerinizin mandal'a uyumlu olması lazım,somunlu ise pek alternatifi yok.

• Beğen
Merhaba
sizin yaşadığınız bu sorunu mtb kullanırken çok yaşıyordum.Bisikletim 21 vitesli bir Sedona Borla idi.Arka tekerin göbeği vidalı rubleye uyumluydu ve QR mil destekliydi.Daha sonra ben QR mili sabit vidalı mil ile değiştirdim ve bir daha milim eğilmedi.Eğer sizinkide QR ise sabit vidalı mile geçmenizi şiddetle tavsiye ederim çünkü vidalı ruble uyumlu göbekler Qr ile randımanlı çalışmıyor.

• Beğen
@Buğra Kaan

Aynen dediğiniz gibi somunlu :(

@halil fatih akbaş

terimlere pek alışkın değilim özür dilerim :) benim şuan da kullandığım somun ile sıkılan değiştirme tarihi 3 gün önce ve eğildi çıldırmamak elde değil :)

Bisikletinizin arka tekerleğinde süspansiyon yoksa mil eğilme ve/veya kırılma problemi olabilir.

• Beğen
orta amortisör var ama neden eğiliyor halen anlamadım..... Kaliteli bir arka mil markası önere bilir misiniz tedarik etsem...

Bende kaset qr uyumlu göbek var ve boşta tekeri çevirdiğimde disk dikey salınım yapıyor. Mil mi yamuk yoksa göbek mi mefta göbeği alalı daha 1 ay olmadı.

Satıcıya göstermek lazım. Hem bu sırada birşeyler öğrenme fırsatı olur. Benim başıma bir defa geldi. Elimle duzelttim . Bir daha tekrarlamadı.

Geri