Burgony Üye Kayıt 18 Şubat 2016 Mesaj 73 Tepki 19 Şehir İstanbul İsim Sezer 9 Ağustos 2016 #1 Ön jantı örerken sorun çıkmadı ancak arkayı örerken tellerin bazısı kısa gibi kaldı ancak aynı teller bende sorun var büyük ihtimalle arkayı örerken neye dikkat etmek gerekiyor arkayı ön gibi örmeye çalıştım.
Ön jantı örerken sorun çıkmadı ancak arkayı örerken tellerin bazısı kısa gibi kaldı ancak aynı teller bende sorun var büyük ihtimalle arkayı örerken neye dikkat etmek gerekiyor arkayı ön gibi örmeye çalıştım.
Saburié Always do FAVORS Never take ORDERS Kayıt 14 Kasım 2015 Mesaj 425 Tepki 427 Yaş 25 Şehir İstanbul İsim Burhan Has Bisiklet Bianchi 9 Ağustos 2016 #2 Arka jantta tellerin boyları farklı diye biliyorum hepsi aynı boy değil. Bu fotoğraftaki gibi bazıları kısa. Tepkiler: Metcansen ve Burgony
Arka jantta tellerin boyları farklı diye biliyorum hepsi aynı boy değil. Bu fotoğraftaki gibi bazıları kısa.
Yetkin EAT- DRİNK -RİDE Kayıt 14 Eylül 2015 Mesaj 254 Tepki 245 Şehir İzmir İsim Yetkin K. Bisiklet b'Twin 9 Ağustos 2016 #3 Tel boyu hesabınızı yapmanızı öneririm. (link) Tabi bunu yaparken ölçüm için kumpas gerekiyor. Tepkiler: Burgony