Scudo Sports

CST Traveller 26x1.15 City Classic (TEST)

Scudo
Arkadaşlar;

CST nin web sayfasına girip dağıtıcılara baktığınızda Türkiye için
EBSAT diye izmirli bir firmaya ulaştım.
O firmanın Ankara bayiiside

IŞIL BİSİKLET LTD. ŞTİ ÇANKIRI CAD. 45/90-91 YİBA ÇARŞISI DIŞKAPI ULUS Ankara 03123118616 03123101070

olarak görünüyor.

acaba bu lastikler şimdi nerde var?site verirseniz sevinirim. ayrıca iç lastik yine link varsa iyi olur.

iç lastik buldum ama çok pahalı (link)
bu arada flood için özür

Denizlide Bu Lastiği Nasıl Temin edebilirim Bilginiz Varmı ? veya İnternet Üzerinden Satın Alabilceğim Bi Site flan.. Bulamıyorum Çünkü

Arkadaşlar bu lastiklerden almayı ben de çok istiyorum.
Şu an istanbul'dayım, bir hafta sonra izmir'e gidicem.
Iki yerde de tedarik edilebilecek yerleri öğrenmeye çalışıcam insaallah...
Bulduğum sonuçları da paylaşırım...
Selametle kalın...

Arkadaşla tedarik edebileceğimiz noktaları 'TEKERLEK' bölümünde paylaştım.
Alacaklar ordan bakabilir...

Evet arkadaşlar, yeni gelen zamlarla birlikte ulaştığım fiyatları aşağıda belirtiyorum.
.
Metin Bisiklet (istanbul)
Cst traveller city classic 26*1.40 25tl
.
CaddeBike (Erenköy, istanbul)
cst traveller city classic 26*1.40 25tl
.
Şirin bisiklet (Kartal İstanbul)
cst traveller city classic 26.1.40 30tl
.
Doruk Bisiklet (İzmir) cst traveller city classic 26*1.95 20 tl
.
.
24.08.2011 tarihinde Ulaştığım bilgiler bunlar...
Kaçkar, Yeşil bisiklette yokmuş..
.
.
Insaallah faydalı olur.. Kolay gelsin, hayırlı olsun...

Bir şey soracağım. Bende CST 26x1.95 dişli dağ lastiği var. Bana CST Traveller'ın hangi modeli uygun olur ve onları hangi bisikletçilerde bulabilirim ? Bana acilen yanıt verirseniz, bundan bir tane edinmek istiyorum.

@Cem Şentin

Bir yardımcı olan biri varsa sevinirim. 4 ay önce sorduğum sorunun yanıtını alamadım. Bu arada bisikletim Sedona 711.

İstanbul'da 17 TL ye satılan bu lastiğin Ankara'da 25 TL ye satılması üzüntü verici bir durum.

CST 26x1.15 lastiği Konya'dan 18 TL ye aldım.İç lastik olarak ebay dan 2 tanesi 18$'a aldığım 87 grlık Maxxis 26x1.00-1.25lik lastikleri taktım. Artık yokuşları daha kolay çıkıyorum.Bisikletim yaklaşık 14kg. ben 80 küsur. 80psi hava bastım,güzel oldu.

Not: Lastikleri ETRTO 559X16mm ölçülü Alex dc-19 jantlarıma takmayı denedim ancak başaramadım.Nedeni dar bir jant olması sanırım.Daha sonra biraz daha geniş olan jantlarıma taktım, oldukça kolay bir şekilde takıldı.

Bu lastiklere btwin marka araba sibop 26x 1.25-1.50 iç lastiklerde uyuyor.Rahatlıkla takıldı.Bu iç lastiğin ağırlığı 145 gr.

Hafif iç lastik isteyenler ise ebaydan 87 gr lık. maxxis 26x1.00-1.25 alabilir.

@Cem Şentin

Yazıda belirtildiği gibi bu 26x1.15 modeli herhangi bir 26 mtb canta uyumludur ve kullanabilirsiniz, yazıyı iyi okursanız cevabı vardı yazıda, yine nasıl kullanılması gerektiği ve neler dikkat edilmesi gerektiğini de belirttim makalede...

3 Yıldır 4 mevsim her gün bu lastiğin 26x1,5 modelinin üzerindeyim, sonunda bu yaz kılcal çatlaklar oluştu, biraz yumuşak bir lastik, yol tutuş açısından iyi oluyor ama patlak konusunda yardımcı olmuyor, küçük diken ve cam kırıkları iç lastiğe çok kolay ulaşıyor.

Sayın Hakan Yazman, bu kadar yıl evvel bahsettiğiniz lastiğn muhabbetinin bu kadar çok olası sonucu bu yuaz bende satın alıp denedim pekte memnun kaldım, teşekkürler,, selamlar...... semih

Jantimdaki.en kucukblastik boyutu 1.50 fakat bu lastigi kullananlarin cogununda.jantinin ayniboldugunu dusunuyorum acaba bende bu lastigi kullansam bir sorin olir mu?

Geri