Scudo Sports

Arka Bagaj demirine takılan far

Çetin ŞAHİNÖZ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.848
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar forumda okuduğum kadarı ile hep sele borusu arka farlar revaçta.
Benim bagaj portunda yer var buna takmak için kaliteli arka far model önerisine ihtiyacım var.

Sele borusuna lazerli falan bi sürü değişik modeller var ama bagaja monte bulamadım pek.

Scudo
@Çetin ŞAHİNÖZ
Yav bugünlerde forumda ne güzel konular açılır oldu. Hep de benim yarama parmak basıyorsunuz. Allah razı olsun :)

Merhabalar,

İşine yararmı bilmiyorum, (link)

Yada mevcut sele borusuna takılan lambalardan kendi imkanlarınla uydurmaya çalışabilirsin.

Evet dostum gayet güzel bence sağolasın,
birde ben şunu buldum biraz pahalı ama emin olamadım değer mi bu rakama

(link)

@Yasin ERHAL

Bende sele borusuna takılanlardan iki adet var. Birini bagajın arkasına plastik kelepçeyle bağlamayı düşünüyorum. Yapınca fotolarını koyarım buraya. :)

• Beğen
Tepkiler: Yasin ERHAL
@Çetin ŞAHİNÖZ

Ben şahsen sele borusu için olanlardan alıp oraya uydurmayı tercih ederim. Hem daha uygun olur, zor olacağını sanmıyorum. :)

Sanırım bende çok beğendiğim bir model bulamaz isem sele demiri olan modellerden uyduracağım.
Ama neden bu kadar az model var bagaj için anlayamadım :(

@Çetin ŞAHİNÖZ

Talep'ten kaynaklanabilir bende pek bişey bulamadım. Umarım işe yarar birşey bulabilirsin, sonucu paylaşırsan seviniriz :)

@mtkeskin

Kırma ama keskin :)

Bu şekilde olan arka çakarlar var, kaskınıza veya bagajınıza takabilirsiniz. Arka çakarda amaç aydınlatma değil kendinizi farkettirme neticede, bu ürün o farkedilebilirliği sağlıyor bana kalırsa.

http://image5.sahibinden.com/photos/31/87/47/130318747jjv.jpg

@Çetin ŞAHİNÖZ

(link)

Ben bundan aldım aparatıyla beraber plastik kelepçeye tuttrudum çok güzel oldu dediğiniz arka lambalar bagajla beraber geliyor bn çok aradım bulamadım 1 aydır bu şekilde kullanıyorum çok memnunum bartın festivalinde üç gün harab ettim bisikleti düşmem bile düşmedi :)

Doğrusu bu da çok güzel,
sanırım en güzelini alıp ne şekilde bağlanıyorsa o şekilde bağlayacağım.

@Berat Öztürk

Zaten bir tanesinin kelepçesi kırıldı. Onu takarim gider.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Sele borusu için diymi bu?

evet, ama ben klips ile bagaja bağlayacağım.
Benim selenin borusu bagaj çantası ile kapalı zaten..

Geri