Scudo Sports

Arka arttırıcıdaki sorun

Tepki
1
Bisiklet
Trek
merhabalar sorunumu söylüyorum,bir çözüm üretebilirseniz süper olucak.Ben bi kaza yaşadım yol bisikletimle,20km/h hızla viraja girerken virajdaki çukuru fark edemedim ve düştüm.O yüzden arka arttırıcıda garip bir sorun çıktı,sorun şu;pedala fazla baskı yaparsam öncelikle biraz ses çıkıyor sonra pedal birden kendini bırakıyor,sorun ne bilen var mı?:eek:

Scudo
vites ayarlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim aynı sorun bende de vardı şu iki vidayı sıkınca düzeldi (sen dikkat et ne yaptığını bil ona göre vidaları gevşet-sık).
http://img175.imageshack.us/img175/7333/31618305.jpg

Bu iki vida en kucuk disli ile en büyük dişli arasindaki sınırı ayarlamiyor mu? Eger bu vidalar ise çözüm olmayacaktır.

Attırıcıda değilde dişlilerde yamukluk olabilir mi? Zincir sıyırıyor sanırım arkadaki dişlileri?

Gecmis olsun. Vites kablolarini kontrol et boryerlerden kurtulmus plabilir. Birbaskasi surerken sorunu yakindan gorebilirsen bence daha kolay cozeesin

@Barış TURAN

Evet tugran arkadasimiza katiliyorum. Eger bisiklet arka atiricinin üzerine düsmüsse kesin kulak egilmistir. Düsmeyle vida ayarlari bozulmaz ve kablolarda yerinden kolay kolay cikmaz.

Geri