Scudo Sports

Arka aktarıcı yüzünden ölüyordum.

aynı olay eski bir bisikletle başıma gelmişti duvara uçuyordum son anda kurtardım :D

Scudo
Sen Vitesin Ayarlarını Doğru Yaptırma Sonra Türk Markası Olmasın...Al buda Benim Salcano 3 Yıl 20000 km'yi geçkin..SAlcano'nun Jantı Çatladı 9 bin km sonra üzerinde ki jantları aldım 11.000 km'de de shımano'nun jantları bombe yaptı üzerindeki jant ta değişecek sadece arka...Ha Vites Ayarını'da bir iki kere arka mandalı çok sıkmışım öyle söktüm yoksa en son ne zaman ayar yapıldı bilmiyorum teli orjınalD:

Dosyalar

• 20150308_155227.jpg
    20150308_155227.jpg
    156,7 KB · Okunma: 52
  • Beğen
Tepkiler: Ghost ve pandelis
salcanoyu seviyorum neden bu kadar kötüleniyor anlamıyorum servisleri kötü ama bisikletinin bakımını kendi yapabilecek olan direk salcano alsın,700 liraya full acera donanımlı bisiklet aldım,diğer markalar 1200tl kadrosu dışında fark yok

Aynı sorun bendede çok defa tekrarladı.ileride ciddi kazalara yol açabilir.

• Beğen
Tepkiler: nazmi bilmez
Alivio acera sistem var üstünde. Ağırdır biraz ama rahat kullanılıyor. Önerebilirim. Daha önce kullandım

• Beğen
@Çağrı Fatih Yamalı hocam bianchi tdl 1300 carraro crp 690 carraro crp 700 arasında ne önerirsiniz? Veya maksimum 1350 fiyat bandında başka bir bisiklet öneriniz var mıdır?

Öncelikle geçmiş olsun..:srnsml:

Aç - kapat düzelir yöntemi bilgisayar için kullanışlıdır ama bisiklette işlemez.Ben bugüne kadar kendi kendine düzelen mekanik bir aksam görmedim. :) Dikkatli olmakta fayda var.Yerli marka olmasın demişsiniz, zaten yerli bir parça üretimi yok bildiğim kadarıyla, birleştirme işlemi Türkiyede yapılıyor.Hoop oluyor size Türk markası.Ayarı doğru yapılmamışsa birkaç bin euroluk bisiklet de sorun yaratır.

Trabzon bisiklet için cennettir.Umarım en kısa zamanda gelir, aramıza katılırsınız.

• Beğen
@Alper Yılmaz Önceden de aynı sorunu yapıyordu sonra kendi kendine düzeldi ondan öyle deneyeyim dedim Allah korudu :) Umarım bir aksilik çıkmazsa bu sene Trabzondayım, teşekkürler :)

not : benim kızdığım nokta 6-7 ay önce mtblerden pek anlamıyordum fakat şuan anlıyorum 500 liraya bir mtb olmayacağını milleti dolandırmaları hoşuma gitmiyor paramız çöpe gidiyor böyle bilgilendiren de olmadı maalesef

Yani o fiyat aralığında bianchi speed serisine göz atabilirsin. Crp 700 daha önce kullanıp memnun kaldığım için önerdiğim bir ürün. Ancak daha iyi ürünlerde bakabilirsiniz. Nakit alacaksanız 1500 TL lik bisikleti 1350 ye de alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sedatdurgun
Bu sorun u bende yasiyordum simdilerde daha az oluyor ama sanirim bu sikinti aktaricidan dolayi degilde gobekden dolayi gibi geliyor benim arka gobrk biraz sikintili oyuzden . buarada gecmis olsun bende oyle olunca arkadasimin bisikletine vuruyordum hizimda 30 35 civariydi.

Benzer sorun benim önde var. Arasıra zincir atıyor ve en olmaz zamanda atıyor vites sistemi mi değiştireceğiz

şu konuları onaylasanız da millet 3 yıllık konuyu arkeolojik kazı yapar gibi canlandırmasa.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aalemdar

açılan konular adminlerin sayfasına düşüyor. onaylamazlarsa kimse görmüyor. haliyle üyeler de eski konuların altına yazarak canlandırıp duruyor. tarihlere bakmayanlar 5 yıllık ilk mesajı okuyor ona cevap veriyor vs.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@efeozataForumda bu kirlilik baya bi var malesef. Yeni konu açarken bir geçerlilik tarihi girilmeli belki de ama böyle bir seçenek yok bildiğim. Sonradan nasıl kapanıyor yada konuyu açan tarafından kilitlenebilir olması gerekir diye düşünüyorum.

@oys14 Vites genellikle aşırı yük altında kendi kendine atıyor. Mesela yıllar yıllar önce bu konuyu açan arkadaş ayağa kalktığında böyle bir durum yaşadığından bahsetmiş. Böyle bir durumda önce zincir, ruble ve aynakol yeterince temiz mi buna bakarım ben. Toz toprak pislikten iyice arındırdıktan sonra ruble ve aynakol dişlilerinde erime var mı buna bakmak lazım. Daha sonra zincirde gevşeme var mı buna bakmak lazım. Sizin sorununuz bana daha çok zincirin gevşemesi ve kullanım ömrünün bitmesi gibi geldi. Yeni bir zincir, genel bir temizlik ve vites ayarından sonra çözülecektir.

@Pabioo Bisikleti alalı 2 ay oldu zincir eskimemiştir herhalde :) Yağı ve temizliği tam birde yüklenince değilde boştayken atıyor yokuş aşağı giderken filan. Acaba hızlı olduğum ve pedal cevirmedigim için yapabilir mi ?

@oys14 vites ayarı bozulmuş sanırım.

Geri