Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@hydrocon carraro 224 candır bir gün beraber yapalım turları :)

Scudo
Selamlar,

Ismim Oğuzhan Çalik. Bende araniza canondale quick 4 ile katiliyorum. Simdilik sessizce sizleri takipteyim. Yakinda esimin de bisikletini aldigimizda pedallamaya baslayacagiz.

Herkese kazasiz surusler dilerim.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160822/8f2e8187c699a989e53ba3a00b8e1f21.jpg

Merhaba okmeydanı gürselden. Dahon katlanır bisiklet kullanıcısıyım. İnstagramda @Abbasyolcu7 haberleşip turlayalım

@Abbasyolcu7
hafta sonu haberleşebilriz

• Beğen
Tepkiler: Abbasyolcu7
Herkase selam...ismim serdar Aydin ilçesinde oturuyorum..dağın eteğinde bir ilçe olduğu için biraz zorlansamda düz yerlerde salcano ng450 mle 8 -10 km binebiliyorum..uzun ca bi surus yapmak istiyorim ama.belinde fitik olduğu için çıkamıyorum herkese iyi ve sağlıklı sürüser..

@27-28 ağustos haftasonu müsait değilim. Fakat 30 ağustos resmi tatil. İnstagramdan dm ile tlf no larımızı verelim

Selam arkadaslar ben özkan temmuz 2016 dan beri merida speeder 200 kullanicisiyim avcilardan araniza katildim henuz bisikletime doyamadim merida beni uzerinden atti iyilesmeyi bekliyorum :(:(:(

@Abbasyolcu7 30 ağustos da bisikletliler derneğinin organizasyonu var ona katılıyorum ben

• Beğen
Tepkiler: Abbasyolcu7
@aaabbb Ben de katılmak isterim grubunuza tabi önce biraz kondisyon yapmam lazım.;)

Selam millet yaşım 25 aranıza Kocaeli/Derince den katılıyorum 10 yaşımdan beri bisiklet hastasıyım ortalama 8-9 senedir dağda pedal çeviriyorum MTB bisikletlere büyük ilgim var şuan ki bisikletim Sedona Borla 920,nasipse yakın zamanda daha profesyonel bişey düşünüyorum Kocaeli veya çevresinde ki arkadaşlarla güzel bi dağ havası alabiliriz :)

merhaba herkese;
ismim yıldıray 28 yaşındayım. gaziosmanpaşa karayolları mahallesinde oturuyorum. yaklaşık 2, 3 yıldır takip ediyorum bu forumu. bugune kısmetmiş yazmak. kron x4 ile aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum. varsa yakın çevrede oturan irtibat kurup beraber pedallayabiliriz.

FB_IMG_1472190841949.jpg

Bir süre ara vermiştim , senelerden sonra nihayet kendime bir bisiklet aldım (scott scale 720). Herkese keyifli pedallar.

• Beğen
Tepkiler: nevzatsercanoktay
Geri