Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@hhakanccelik genelde fırsat bulursam cumartesi olmazsa pazar günü kilyos babylon bitişiğinde süleyman memnun mx parkuru var (link) adresinden detaya ulaşabilirsiniz, eğer motosiklete binmesini bilmiyorsanız süleyman abiye kendinizi teslim edin onun dışında sürüş tecrübeniz varsa oğlu sinan memnun'la parkurda, ormanda veya sahilde kum sürüşü yaparak keyif alabilirsiniz, kenan sofuoğlu'nun sakarya akyazı'da superbike parkuru var supermoto yapmak için oraya giderim. şu sıralar yapacağım tura önceliğimi verdiğim için tmf'nin yarış takvimine bile bakmıyorum ama olduğu zaman tabiki isteyen herkesin gelmesini beklerim, teşekkürler.

Scudo
Merhaba Bisiklet severler..:)
Bisiklet serüvenine lise 1.sınıfta başladım. Ancak her hafta düzenli kullanım dersek,
1992 den beri pedal çevirmeye devam.
Parkur olarak, Egsoz kokusu olmayan doğa ile içiçe off-road tercihimdir.

Ancak bisiklet sadece bir spor aracı değil, aynı zamanda semt pazarına ve market alışverişine giderken de kullandığım bir araçtır.
Sanırım burada birçok bisikletseverden ayrı ve doğru yaptığımı düşünüyorum. Ve böylece bisiklet kullanımı 4 mevsime yayılıyor.
Bu nedenle çamurluk ve bagaj şart..:):):)

Nihayet 18 kg lık bisikleti yeniledim ve 12 kg luk biraz daha iyisine terfi ettim.
Heybe 8 yıllık ve hala sağlam. Market ve pazar işlerinin çoğunu yapıyor. Sınır :25 kg.

Forumda yeni olsamda heybe beni anlatıyor sanırım...
.
(link)

Herkese merhaba;

Ben foruma 2010 girişliyim ama uzun bir aradan sonra tekrar merhaba demek isterim. İsmim Fatih, Caddebostan sahilde mat siyah Escape 0 ile Road Bike kovalamaya çalışan abi benim :) Yetişemiyoruz rüzgarına o ayrı. Hayaller Pinarello gerçekler Giant :) Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: mesutmutlu
Merhabalar forumun en küçük üyesi benim herhalde :) yaşım 12 Salcano NG 555 HD' m var yeni 1,5 aylık foruma eski bisikletimle ilgili bişeyi araştırırken buldum gayette memnunum her şey var ;)

Aranıza yeni katıldım. Aktif olarak motosiklet kullanıcısıyım.Kawasaki Z800 makinam var.Derken bisiklet serüvenine başladım.Whistle marka dağ bisikleti aldım başlangıç olarak ve gayet mutluyum :harika:

merhaba
antalyadan katılıyorum şehir bisikleti alacağım bu konuda yardımınıza ihtiyacım var bütçe 1000-1200 salcano veya mosso tercih edilmelimidir

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Merhaba,
Ben Tolga Beykoz'da oturuyorum kron spx 450 bisikletim var yeni başladım Beykoz'da turlayanlarla irt kurmak isterim

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
Merhaba,
Bende Edirne'den aranıza katılıyorum. Edirne'den aramızda olanlar var ise laflamak isterim. Saygılar.

Geri