Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Benimde bir iki eksiğim var. Bende tamamlayıp katılıcam daha nasip olmadı. İletişimde kalalım belki beraber katılmak nasip olur :)

• Beğen
Tepkiler: Engin Hayta
Scudo
Aynen benimde eksiklerim var. Suluk, suluk kafesi, kadro çantası, pompa. yama takımı gibi eksiklerim kaldı. Yazınca farkettim de baya eksiğim varmış tamamlayıp katılalım.

• Beğen
Tepkiler: Berkbey
Merhaba salcano city wings 20hd ile bende yeni katıldım aranıza :))

Merhabalar ben Ruşen 26 yaşındayım İzmir Karşıyaka'dan katıldım aranıza. Ben de aranızda yeniyim :) bu bölgede olup bisiklet yolunda turlayan ya da uzun turlar yapan arkadaşlar varsa eşlik etmek isterim.

Herkese merhaba arkadaşlar
Şairin dediği üzere, yolun yarısını tamamlamış (35) Gündelik hayatın koşuşturmaları,şehrin kalabalığı ve iş stresinin bir nebze önüne geçebilmek amacı ile yirmi sene sonra bisiklete hobi düzeyinde tekrardan geç iş yaptım. Teknik konularda tecrübesiz olduğum gibi forum kullanma konusunda da tecrübesiz olduğum için başlığı yeni farkettim.

Salı günü x (reklam yapmamak adına isim belirtmiyorum) bisikletçiye gidip 20 sene aradan sonra ilk bisikletimi spariş verdim. Bayi kaporayı yatırmadan önce fabrika görevlisi ile telde konuşaraktan perşembe olmadı cuma günü bisikletin elimde olacağını belirtti. Bugün pazar ne gelen var ne de giden :))

Bayi ile dün telefonda konuştum utana sıkıla p.tesi ya da salı günü bisikletin elimize geçeceğini belirtti yine bir aksaklık olmazsa pazartesi ya da salı günü pratik sürüşle de aranızda olacağım değerli bisiklet dostları. Herkese kazasız belasız sürüşler
saygılarımla

(Belgrad ormanı,büyükçekmece,kumburgaz)

Herkese merhabalar.

Bende 29 yaşından sonra çocukluk aşkıma gere döneyim dedim. Tabi bunda artan kiloların etkiside çok büyük. 10 yıllık bir bianchim var. Bakalım adam edip haftada 2-3 10 km pedallamak istiyorum. Bursanın dağ köylerinde :)

Merhaba ben orhan. İstanbul kartal ikametim. 10 yıl motosikletten sonra tekrar bisiklete dönüyorum, keyfi hafif sahil turu ve hard patike dağlık bölge gezileri hedefliyorım. Bu sebeple dağ bisikleti alacagım. Herkese selam tekrar

Herkese selamlar.

Ismim emre. Araniza yeni katildim. Halkali da ikamet etmekteyim. 34 yasindayim. Herkese guzel gezmeler dilerim:)

Merhabalar herkese,
Ben Ali 2 seneden beri Almanyada yasiyorum, normalde bir motorsiklet tutkunuyum. Tabi iki teker olmasi sebebi ile bisiklette vazgecilmez. Yasadigim kucuk sehir bisiklet sehri olarak aniliyor. Hali hazirda sokaktan buldugum ve topladigim bisikletlere biniyorum :) Teknik konulara yatkinligim vardir ayrica keyf aliyorum kendi sökügümü dikmekten. Ilk geldigim süreden itibaren 10 kilo civari ilk 1 yilda verdi, aktif olarak hergun biniyorum. Soguk sicak yagmur ve karda dahil surus yapiyorum. Bunun disinda motorlar olan tur hayallerim, bisiklete kaymiyor degil :)

Merhabalar,
Ben Mümin. Yas 28, ilkokuldayken Bisan bisikletim vardi ve o zamandan sonra bisiklet hayatimda yoktu. Su an Londra'dayim ve bisikleti ulaşım aracı olarak kullanmaya başladım. Çok zevkli, zamandan paradan tasarruf ediyorsun, harika biseymis ya :)
Bisikletim; Voodoo marasa hibrit bir bisiklet. Bursa'ya döndüğümde de devam etmek istiyorum bisiklete ins. Saygılar.

Dosyalar

• 361755.jpg
    361755.jpg
    84,1 KB · Okunma: 25
Merhaba, forumda yeniyim, 16 yaşındayım, yeni bir bisiklet arıyorum nostalji tarzı yol veya şehir, yardımlarınızı bekiyorum.

• Beğen
Tepkiler: biziklet
Merhaba.. 32 yaşındayım turizm işindeyim. Ayrıca Hacettepe de fizik mühendisliği Bölümü'nde okuyorum. Yol bisikletim var. Her yere bisikletle de gidilebileceğini yeni öğreniyorum.. Sağlıklı günler.

Merhabalar,
Ben Biziklet kullanıcı adıyla katılıyorum.
Ankara
45 yaş
E

Merhaba,

Adım Serkan, Bursa' da yaşıyorum. Yeni bir bisiklet kullanıcısıyım, dolayısıyla ekipman ve sağlıklı kullanım hakkında bilmediğim çok şey var.

Uzun süredir bisiklet kullanmaya başlamayı düşünüyordum. Normalde gerekli araştırmayı yapmadan körü körüne alışveriş yapmam ama bu sefer nasıl oldu ben de anlamadım, bir anda gaza geldim sanırım. Hiç araştırmadan satış temsilcisinin tavsiyesi ve "başlamak için ideal" söylemleri üzerine mosso wildfire V aldım. Umarım gerçekten haklıdır...

Arkadaşlar merhaba. İsmim fatih aranıza bursadan katılıyorum yaşım 27. Son bi kaç gündür havalarında güzelleşmesi ile bisiklete merak sardım. Şuanlık bütçem çok iyi bir bisiklete el vermiyor bende başlangıç olarak ümit camaro 2661
almayı düşünüyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım, 21 yaşındayım. Son bisikletim bir kaç yıl önce çalınınca yenisini almadım ama bu aralar yeni bir bisiklet edinip okula onunla gitmek istiyorum. Aranızda bisiklet seçimi ve güzergah konusunda bana yardımcı olabilecek biri var mı? :)

Geri