Merhabalar
Bisiklet kullanmayi bilmiyorum ve konuyla ilgili arastirma yaparken forumunuza rastladim. Bir cok bilgiyi sayenizde ogrenmis oldum. Herseyden once tesekkur ediyorum sizlere. Aslina bakarsaniz bisiklet kullanmayi ogrenmek ve bisiklet alirken dogru secimi yapabilmek icin sizlere sorularim olacakti, ama ne yazik ki yeni konu yaratamiyorum. Su an icin sadece elimden geldigince mesajlara cevap vererek mesaj sayimi arttirmaya calisiyorum. Tahmin edersiniz ki bisiklet kullanmayi bilmeyen biri olarak ne kadar cevap yazarak bu kota olayini doldurabilirim bilemiyorum. Mesaji draft olarak hazirladim bile ancak oyle bekletiyorum su an
Kendimi de tanitayim ismim Ozan, Istanbul'da ikamet ediyorum. Yas olmus 35
istanbul da olsaydım size ögretebilirdim ama değilim eminim istanbul da ki pedaldaşlar yardım edebilir size bisiklette ilk önce dengede durmayı başarmanız sonra da karşıya bakıp sürmeniz gerekir ama bunun önemlisi kendinize güvenmeniz gerekiyor
Yeni bi bisiklet almayı düşünüyorum. Mersin şehir içerisinde ve genelde sahil yolunda sürmeyi düşünüyorum. Biraz hobi birazda spor amaçlı. Başlangıç için 1500liraya kadar bütçem var. Konu açamadığım için buraya yazmak durumunda kaldım. Bana yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Spor güzel görünümlü başlangıç için ideal keyif alabileceğim bi bisiklet istiyorum. Marka ve model olarak seçenek sunarsaniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Selam arkadaşlar foruma yeni katıldım. Ve halen daha kondisyon yükseltmeye çalışıyorum. Daha uzun turlar yapmak içinn. İstanbul Anadolu yakasında yım sahil boyu turlar yapıyorum kendi başıma. Katılmak isterseniz yada size katılmamış isterseniz müsait oldukça beraber pedal çevirmek isterim.
Methabalar araniza yeni katilanlardan birisiyim. İzmirdeyim. Tabiiki yeni yeni kondisyon yuklemeleri yapmaya basliycam. Guzel etkinliklerde bulusmak uzere.
Aranıza istanbul'dan katılıyorum adım İlker 1 hafta önce aldığım Scoot Sub 30 sport ile iş sonrası antremanlara başladım,
umarım kısa zamanda kondusyonu yakalayıp turlara katılırım,şimdiden destekleriniz için teşekkürler...
Merhabalar,
Ben de bir süredir forumu takip ediyordum dün itibariyle ilk mesajımla aranıza katıldım.
İzmirdeyim 22 yaşındayım. Başlama seviyesiyle başlamama seviyesi arasında bir mtb'm var. Ama şu an için seviyorum zaten amacım da kondisyonumu ve kas gücümü arttırmak. Sizlere biraz olsun yetişip uzun turlara çıkmak şimdiki hedefim.