Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@BlueSteam merhaba, foruma hoşgeldin. Kocaeli'de neredensin Decatlonda güzel bisikletler var oradan bilgi alabilirsin zannedersem fiyatlarda uçuk değil galiba tabi alacağın modelde çok önemli umarım istediğini bulursun, birde Bulvarda ŞİŞMAN bisiklet var oradada sana yardımcı olurlar diye düşünüyorum. :) :)

• Beğen
Tepkiler: BlueSteam
Scudo
Aranıza yeni katıldım.
İstediğim Bisikleti alırsam şayet yakında Puanlı yarışlarda Dereceyle duycanız beni
BEKLEYİN ...

@BlueSteam hocam yol bisikleti ve fp istiyorsan btwin Triban modelleri gayet iyi. Ben de Triban 500 kullanıyorum ve gayet de bu fiyatın çok üzerinde performans sergiliyor:)

@BlueSteam
Hoşgeldin hemşehrim...

@Taxonera
Hosbulduk hocam.sizdemi kocaelidesiniz.

Merhaba arkadaşlar ben de yeniyim :) ünv kulübümüzle spring turlarımız başlayacak fakat bisikletim yok. Yol bisikleti almak istiyorum ve uzun zamandır arıyorum. 1000 e kadar bütçem var. Gören bilen veya satan olursa mesaj atabilirse çok iyi olur. Şimdidrn herkese hayırlı güzel pedallamalı yıllar :)

@BlueSteam
Evet Sekapark plajyolu turlarım bazen akşam 6-9 arası bazen sabah 7-9 arası

• Beğen
Tepkiler: hgul65
Herkese merhabalar...
Adım Harun, Sedona 311 şehir bisikleti ile aranıza Derince 60 Evler semtinden katılıyorum. Baharın gelmesi ile içimdeki bisiklet aşkı küllerinden doğdu.
Bisikletimin ruble ve zincir değişimini yaptıktan sonra bu hafta sonu 60 evler sahilde turlamaya başlıyorum. Bu civardaki arkadaşlar ile sahilde çay keyfi yapabiliriz.

Merhaba arkadaslar ben Hüseyin. Ankaradan katılıyorum inşallah bisiklet alıp en kısa sürede aranıza tam manasıyla katılmış olacağım. Gönlümde yatan sedona 410 ama triban 500 de gıdıklıyor beni :)

@harunefe
Nerede değiştirdiniz acaba

@Taxonera
Ben kocaeli'ne pek hakim değilim 2.5 yıldır burdayım. Pek bisikletçide bilmiyorum. Elimden geldiğince bisikletle uğraşmak tamir bakımı yapmak zevkli oluyor. Bizimkisi ustalık değil elbet. Alet işler el övünür hesabı:):):)

Zincir neyse ruble dediniz kendinizi küçümsemeyin ustalığınız var. Bende aynakol ön aktarıcı ve zincir diğiştircem ama kısmet

Eliniz yatkınsa,birde bu iş için vakitiniz varsa bakımla uğraşmak bazen sürmekten zevkli oluyor.:hrkbuya::hrkbuya: En azından benim için öyle.

@TSigalko hocam isim cm' deki efsane maxim tsigalko' dan mı geliyor :)

Merhaba arkadaşlar. Yeni katıldım bende. Umarım güzel güzel anlaşırız. :D

@TSigalko neden olmasın su bisikleri halledeyim tanışalım turlayalım yavastan :)

Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım ilk defa profesyonel bisiklet uzun zamandır heyecanla bekliyordum sonunda carraro big 827 aldım inş. kazasız belasız bineriz

Geri