Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Selam arkadaşlar. Bende yeni katıldım. Lakin forum aktif değil sanirim.bir kaç tane soru sordum fakat tecrübeli arkadaslarimdan bir türlü cvp alamadim.
Bisiklet almak istiyorum.kocaelide yaşıyorum.
Yol bisikletleri çok hoşuma gitti.fakat bana uygunmu bilmiyorum.kilo 120 boy 1.90
Bir de 1000-2000 tl arası hangi bisikletleri önerisiniz.
satın alabileceğim sitelerin linklerini atabilirsen iz sevinirim.

Scudo
ben de araştırmadayım ama hala kararsızım
yarış mı tur mu karar veremedim
aslında çok sorum var işi bilen birinle konuşsam faydası olacak

arkadaş karasızlık ve acemilik zor bende senin durumundayım

Bu is baya cetrefilli
Baya uzak kalmisiz.cocuklugumda üstünden inmezdim. Şimdi videolara bakıyorum. Forumu inceliyorum. Öğle kafana göre bisiklet alinmiyormus. Boyuna göre bisiklet kadroları varmış. Bacak uzunluğunu ölçmek gerekiyormuş.
Birde anladigim kadarıyla bu bisikletlerin fiyatları kadroda kullanılan malzemenin cinsi.
Jantlarin kalitesi
Vitesin kalitesi filan onlar belirliyor .herhalde.
Aldığımız kadroyu güncelleyip yukseltebiliyoruZ sanırım.
Araştırmak lazım. Fakat insan heyecan yapıp hemen bilgi almak istiyor:)

• Beğen
Tepkiler: Bora39
çok haklısın
geçen hafta fuardaydım birçok marka ve model inceledim
beğendiklerimde oldu ama senin dediğin gibi bir çok kriter var
neyse araştıracaz ve en uygun olanı alacaz

• Beğen
Tepkiler: BlueSteam
@BlueSteam merhaba, foruma hoşgeldin.

Ben de 120 kiloyum, boyum 1.83. Sedona 410 kullanıyorum, sana da tavsiye ederim.

@Bora39 hemşerim merhaba, foruma hoşgeldin.

@BlueSteam
Merhaba.
Önerebileciğim Bisiklet GIANT ROAM 3

(link)

@karaz
Teşekkürler hocam.bunlarin camurluklu olanlarida var değilmi.

@sercanbaltalı
Sedona310 camurluklu modeli sanırım. Bir fark varmı acaba...

@sercanbaltalı
hoşbulduk

@BlueSteam

@BlueSteam 410 ile aradaki fark, 310'un oturuş pozisyonu daha dik, amortisörlü ön maşası var. Benim 410'dan önce kullandığım bisiklet Salcanoydu. Onun da oturuş pozisyonu 310 ile aynı dik oturuşluydu. Böyle olunca güç tam olarak verilemiyor. Amortisörlü maşayı da ben sevmiyorum. Zaten şehir içinde düz yolda amortisörlü maşaya gerek yok. 410uma ön arka çamurluk ve bagaj aldım, o şekilde kullanıyorum.

Merhaba hayırlı sabahlar. Bende 22 yaşındayım, Kütahya'da okuyordum bu dönem Sivas'a geçiş yaptım. Üniversiteye başlarken aklımda hep olan bisiklet alıp okula gitmek, hafta sonları günü birlik turlar yapma hayalimi bir türlü gerçekleştirememiştim. Sivas uğurlu geldi, bu hafta sonu internetten bulduğum bir toplama bisikleti alıp başlıyorum inş. İlerleyen zamanlarda da aklımda sedona 410 veya 420 var kısmetse. Bu arada bisiklet hakkında bir şey bilmediğimi de anladım, araştırmaya başlayınca :) Bıraksanız yazar dururum da neyse fazla uzatmayayım. İyi günler kolay gelsin :)

Merhabalar,

Ersan Akpınar Kadıköy de oturuyorum. 15 yılın ardından tekrar bisikletim oldu. Aslında 3-4 senedir hep aklımdaydı Ortaköy de yeni bir işe başlamak sürecimi hızlandırdı çünkü tam bisikletlik bir yollu vardı şirketin.

Teşekkürler.

Bisiklet almaya karar verdiğimizde nereden alacaz yani mağazaya mı gidecez yoksa internetten mi alacaz

@Bora39 beğendiğin bisikleti mağazada görüp, eğer daha uygun fiyatlıysa internetten alabilirsin.

@sercanbaltalı
bildiğin siteler hangisi

Merhaba, Doğaner ben İstanbul Mecdiyeköy de oturuyorum Bianchi Touring 727 bisikletimle bende aranıza katıldım

Geri