Bütün Abilerime kardeşlerime selamlar.
Uzun süredir kayıt olmadan takip ediyordum. Fikir palaşıımlarına katılmak için üye oldum

Konya'da üniversite öğrencisiyim ve yakın zamanda yol bisikletiyle aranıza katılmak istiyorum.
Forumu uzun süredir takip ediyorum. Çocukluğumda bir çok bisiklet eskittim. Son bisikletim olan Bisan Apache'yi üniversiteye başladığım zamanlarda ihtiyacı olan birisine hibe ettim.
O zamandan beri kilomdan, boyutlarımdan korkuma(1.93 120kg) bisiklete binmek hayal oldu.
Son zamanlarda iyice heves ettim ve birkaç benden daha büyük ve ağır insanı bu sporla uğraşırken görmek şevkimi arttırdı
Biliyorsunuz Konya bisiklet şehri. Merkez, sanayi esnafı hatrı sayılır bir sayıda işe bisikletle gidip geliyor. Benim de okula gitmek, fazla kiloları vermek ve boş zamanımı sağlıklı birşeyler yaparak geçirmek istiyorum.
Bu yola çıktığımda aklıma kilitli maşalı bir mtb alıp başlamak, zaman içinde teker değiştirerek hibrit bir bisiklet yapmak vardı. Forumdan ve Bisikletçi abilerimden edindiğim bilgiler dahilinde mtb yerine düz gidon bir yol bisikleti almaya karar verdim. (b'twin Triban 520)
Maddi durumum elverene kadar şu birkaç hafta/ay içinde değişik bisikletler araştıracağım. Bu yolda da sizlerden çok bilgi edineceğime inanıyorum
Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.
Saygılar.