Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

selam bende ist. fatihte oturuyorum şuanda katlanır bisiklet kullanıyorum

Scudo
Herkese merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Üniversite öğrencisiyim. Muhabbet etmek ve bisiklet konusunda bilgi alışverişinde bulunmak için aranızda bulunuyorum. Üniversitede PDR okuyorum. Her ne kadar hayaller başka bölüm olsa da :p Yaz aylarında ailemle veya arkadaş grupları ile gület kiralama yaparak denizlere açılmaya bayılırım. Bunun dışında ise kitap okumak vazgeçilmezimdir. İleride evde kalmamak içinse yavaş yavaş kolay yemek tarifleri öğrenmeye çalışıyorum :D

Merhabalar arkadaşlar.25 yaşındayım, İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciyim. Kısmet olursa yazın bir Salcano City Fun 70 ile yaşayacağım maceraları bu forumda paylaşacağım sizinle.

Merhaba arkadaşlar 27 yaşındayım Antalya Side de yaşıyorum. Bu aralar fat bike a kafayı takmış durumdayım.

Merhaba arkadaşlar ıspatada öğrenciyim ümit magnetic marka bir şehir bisikletim var. Yol bisikletine sevdalandım:)

merhaba arkadaşlar ıspartada öğrenciyim yazları istanbulda bulunuyorum. forumunuza yeni katıldım. yaklaşık iki senedir bisikletleri yakından takip ediyorum ve bir kaç model deneme şansım oldu. daha fazla bilgi edinebilmek için aranızda yer edinmeye çalışacağım. inş yarın yeni bisikletim sedona 345 le tekrardan yollardayım.

Merhaba İstanbulda öğrenciyim forumda ve bisiklette yeniyim. bir bisiklet alıp bu işe gönül vereceğimi umuyorum.

Merhaba,
Malatya' da yüksek lisans öğrencisiyim. 3 yıldır bisiklete ara vermiştim. Adım ümit gürkan. önceki bisikletim kron xc 4000 idi. Ehliyet alırken satmıstım. 1 ay önce whistle mivokla tekrar dönüş yaptım :) Daha önce ege turu yaptım. Kısmet olursa bu yaz da uzun bir tur düsünüyorum. Karadeniz veya akdeniz olabilir. Tur planı olup beraber çıkmak isteyen arkadaşlara seve seve eşlik etmek isterim :) Bol pedallar..

merhabalar arkadaşlar :) bende ahmet yaş 20 6-7 yaş aralığından itibaren bisiklet kullanıyorum salcano ng 650 kullanıcısıydım onu artık kardeşime verip yakın zamanda bianchi ile tekrar cadde dağ bayır akmaya devam bu arada mekan Marmaris :)

Selamlar, Izmir Bornova' da oturuyorum. ismim Erdi. Merida Crossway 500 kullanicisiyim. Manisa ve Izmir' deki arkadaslarla tanisip birlikte turlara cikmak isterim.

Merhabalar :)

Ben de Umurcan. Ankara'da bilgisayar mühendisliği yapıyorum, daha bisiklete girişimi yapamadım (f\p araştırması içinde yitip gitmekle meşgulüm şimdilerde) ama inanıyorum yakın zamanda başlayacağım :D

Önceden de motosikletle oldukça yüzgözdüm ama doktor beyin kesin talimatı üzerine o sulardan çekilmek zorunda kaldım, dolayısıyla buralarda buldum kendimi :)

Merhaba; bende yeni katıldım sayılabilir. Eskiden üye olmama rağmen aktif olarak şimdi kullanmaya başlıyorum. Yeni bir tane carraro sportive 225 aldım 2 saat kadar önce. Bu arada Ankara'dan Cihan. ;)

Dosyalar

• e504d2e3-7c8d-4c84-b8c2-796dd16ef922.jpg
    e504d2e3-7c8d-4c84-b8c2-796dd16ef922.jpg
    188,1 KB · Okunma: 31
merbalar,
Mersin/Tarsusdan yeni katılıyorum daha önceden scott kullanıcısıydın ankara ünv çalındı tekrardan salcano aldım ve yeni başladım tarsusdan MTB bisiklet kullanıcı arkadaşlarla tanışmak ve etkinliklere kalımak istiyorum :):)

Selamlar 18 yaşındayım mersin tarsusta oturuyorum ama bir çok sene niğde de yaşadım.

Bütün Abilerime kardeşlerime selamlar.

Uzun süredir kayıt olmadan takip ediyordum. Fikir palaşıımlarına katılmak için üye oldum :)
Konya'da üniversite öğrencisiyim ve yakın zamanda yol bisikletiyle aranıza katılmak istiyorum.

Forumu uzun süredir takip ediyorum. Çocukluğumda bir çok bisiklet eskittim. Son bisikletim olan Bisan Apache'yi üniversiteye başladığım zamanlarda ihtiyacı olan birisine hibe ettim.

O zamandan beri kilomdan, boyutlarımdan korkuma(1.93 120kg) bisiklete binmek hayal oldu.
Son zamanlarda iyice heves ettim ve birkaç benden daha büyük ve ağır insanı bu sporla uğraşırken görmek şevkimi arttırdı :)

Biliyorsunuz Konya bisiklet şehri. Merkez, sanayi esnafı hatrı sayılır bir sayıda işe bisikletle gidip geliyor. Benim de okula gitmek, fazla kiloları vermek ve boş zamanımı sağlıklı birşeyler yaparak geçirmek istiyorum.

Bu yola çıktığımda aklıma kilitli maşalı bir mtb alıp başlamak, zaman içinde teker değiştirerek hibrit bir bisiklet yapmak vardı. Forumdan ve Bisikletçi abilerimden edindiğim bilgiler dahilinde mtb yerine düz gidon bir yol bisikleti almaya karar verdim. (b'twin Triban 520)
Maddi durumum elverene kadar şu birkaç hafta/ay içinde değişik bisikletler araştıracağım. Bu yolda da sizlerden çok bilgi edineceğime inanıyorum :)

Şimdiden teşekkür ederim.
Herkese iyi forumlar.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ispartadan arkadaş varsa tanışmak beraber sürmek isterim

Merhaba bisikletim hafta içi gelecek aksesuar eksiklerini de tamamlayınca küçükyalı yakınında başlayan turlara katılmaya çalışacağım inşallah :D

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Merhabalar ben Malatya'dan Abdullah yaş 17. Eski külüstür bi bisikletle ufak ufak takılırım ne zamandır. Ama bi kaç haftadır yeni bi bisiklet arayışındayım bu forumdan çok araştırma yaptım. Daha tam karar verebilmiş deilim ama BIANCHI SPEED 1000 almak istiyorum galiba. Yine de danışmak için üyelik aldım forumda ve bu konuyu gördüm. Soru sormak ve danışmak için hangi bölüme konu açmalıyım çok bilgim yok.

Geri