Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhabalar, ben kürşat. 29 yaşım, ispartaliyim ama akhisar'da yaşıyorum. Uzun yıllar sonra bisiklet aldım ve bu forumdan çok şey öğrenecek gibiyim, herkese saglıklı günler.

Scudo
Merhaba arkadaşlar , bende Tekirdağdan , bisiklet almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Bütçem 1.000 tl,
1.81 boy , 115 kg

fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar Merhaba İsmim Burak İstanbul, Kilyosta yaşıyorum 25 yaşındayım aranıza yeni katılıyorum, fiyat donanım olarak uygun olduğunu düşündüğüm için Bisan Xty 5600 V aldım herkese keyifli aktif forumlar :)

---
Merhaba.. Ankara.
Mosso 7.8 Wizart
(Sipariş verildi, bisiklet henüz gelmedi.) Bekleniyor...

Dosyalar

• Mosso_6490_copy.jpg
    Mosso_6490_copy.jpg
    98 KB · Okunma: 15
  • Beğen
Tepkiler: amoush00
Merhaba arkadaslar . Ben de sakarya dan emrah. Bi soru soracaktim yalniz soru soramiyorun yasaklammis forumda suan

merabalar herkese.bursada yaşıyorum ismim taha yaş 21.forumla tanışalı 2 3 hafta oldu çokta iyi oldu.alelade bindiğim bisikletten profosyonel pedallamaya başlamak istiyorum eski salcanom var onu toparlasam mı yoksa sıfırdan mı alsam karar veremıyorum.

merhaba...
ali KIRBAŞ 31 yaşındayim istanbul avcılar
ghost SE3000

Avcılarda pedallayanlarla tanişmak isterim.

Merhaba ben Andaç, 19 yaşındayım. Sinema öğrencisiyim. Ankara'dan katılıyorum. Geotech Master bir yol bisikletim var şu anda komponentleri değiştiriyorum. Ankara içinde ya da Ankara başlangıçlı pedallayan arkadaşlarla tanışmak isterim.

Merhaba arkadaslar ben bursadan Cengizhan TOPCUOĞLU Salcano astro bisikletim var. Herkese selamlar.

merhaba ben istanbuldan olcay.kısıtlı üye olmakdan nefret ediyorum.bu başlık altından tanışılabildiğini sanmıyorum ama puan artsın işte..

Merhaba, ben Kaan, 37 yaşındayım. İstanbul Kadıköy'de oturuyorum. Forumu bir yıldan beri ara ara takip ediyorum. 2 yıldır Carraro Grunge 419 mtb kullanıyorum. Ancak şehir içi kullanım kolaylığından dolayı bir de Dahon Eco C6 alarak katlanır bisiklet dünyasına da adım atmış bulunuyorum. Herkese selamlar.

• Beğen
Tepkiler: bulut
merhaba ben ali çınar manisa salihlide oturuyorum ghost se 3000 bisikletim var burada grubumuz var birlikte turluyoruz :):):))

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Selamlar dostlar ben yeni katıldım aranıza yakındada yol bisikletimi alıcam inşallah yaklaşık 2bin tl bütçeyle bişeyler sipariş edicem hatta gelince hemen kutu açılış videosu montaj inceleme falan çok güzel bir yazıda hazırlamayı planlıyorum :D

Dostlar selam,

Bugün Dahon Vitesse D8 ile Ankara'da aranıza katılmış bulunuyorum. Bisiklet seçiminde forumdan çok istifade ettim. Teşekkür ederim.

Esenlikler dilerim.

Taylan

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
merhabalar, bende berke ankaradan..

Geri