Merhabalar, ben kürşat. 29 yaşım, ispartaliyim ama akhisar'da yaşıyorum. Uzun yıllar sonra bisiklet aldım ve bu forumdan çok şey öğrenecek gibiyim, herkese saglıklı günler.
Arkadaşlar Merhaba İsmim Burak İstanbul, Kilyosta yaşıyorum 25 yaşındayım aranıza yeni katılıyorum, fiyat donanım olarak uygun olduğunu düşündüğüm için Bisan Xty 5600 V aldım herkese keyifli aktif forumlar
merabalar herkese.bursada yaşıyorum ismim taha yaş 21.forumla tanışalı 2 3 hafta oldu çokta iyi oldu.alelade bindiğim bisikletten profosyonel pedallamaya başlamak istiyorum eski salcanom var onu toparlasam mı yoksa sıfırdan mı alsam karar veremıyorum.
Merhaba ben Andaç, 19 yaşındayım. Sinema öğrencisiyim. Ankara'dan katılıyorum. Geotech Master bir yol bisikletim var şu anda komponentleri değiştiriyorum. Ankara içinde ya da Ankara başlangıçlı pedallayan arkadaşlarla tanışmak isterim.
Merhaba, ben Kaan, 37 yaşındayım. İstanbul Kadıköy'de oturuyorum. Forumu bir yıldan beri ara ara takip ediyorum. 2 yıldır Carraro Grunge 419 mtb kullanıyorum. Ancak şehir içi kullanım kolaylığından dolayı bir de Dahon Eco C6 alarak katlanır bisiklet dünyasına da adım atmış bulunuyorum. Herkese selamlar.
Selamlar dostlar ben yeni katıldım aranıza yakındada yol bisikletimi alıcam inşallah yaklaşık 2bin tl bütçeyle bişeyler sipariş edicem hatta gelince hemen kutu açılış videosu montaj inceleme falan çok güzel bir yazıda hazırlamayı planlıyorum
Kusura bakmayın da bir şey söylemek istiyorum. Burayı buraya yazı yazanlar ve gece 2 de uykusuzluk çekenlerden başka kimse okumaz. Boşuna tanışıp durmayın.