Herkese selamlar,
Adım Metin İstanbul Avcılarda yaşıyorum, henüz bir bisikletim yok ancak sabah yürüyüşlerinde sahilde bisiklete binenleri göre göre bende 40 yaşından sonra bisiklet almaya karar verdim... ) başlangıç içinde "Salcano City Fun 70 V" düşünüyorum...
Merhaba adım ihsan yeni keşfettim grubu aslında bisiklet sürmeyi öğreneli de 1 sene oldu ve excel bisikletim ama yakında ng350 hd alarak pro sürmeye başlicam
merhaba,istanbul üsküdarda yaşıyorum..carraro crs 600 bisikletim var..fırsat oldukça biniyorum..forumu çok beğendim,düzenli takip ediyorum..umarım ortak birşeyler de yaparız..herkese selam ve sevgiler
dunyaya geleli 28 yil oldu.
baku'de yasiyorum.
giant talon 2 27.5 velosipetimle sehirlerarasi turlar yapiyorum. dunya turu hazirliklari icindeyim.
muhendislik gorevimden istifa ederek, yol'a cikma planim var ve bu beni yeniden heyecanlandiriyor.
baku'deki arkadaslarla iletisime gecmek isterim.
Herkese merhaba. Ben Cihangir. Aranıza yeni katıldım. Bir adet şehir bisikleti edinmek istiyorum. İki bisiklet arasında kaldım. Sedona 345 ve Giant Roam 2. İkinci el almayı düşünüyorum. Bunlardan hangisini alsam acaba? İkisinin de ikinci el fiyatları hemen hemen aynı. Bunları alma şunu al gibi tavsiyelerinize ve satacağınız 2. el aradığım tarz bisikletlerinize de talibim. Maksimum 1000 TL bütçem var. 1 TL dahi üzerine çıkamıyorum. Özelden yardım ve teklif msjlarınızı bekliyorum. Herkese hayırlı günler.
Bismillah... ben de bi hayalet(ghost ) sahibi oldum. Nevsehirdeyim. Ramazan dan sonra Yalova da. Okullar açılınca da kapadokya da bisiklet sürmek için can atıyorum..
Piyasa da bu bisikletlerin ikinci eli 1000 TL ye kaynıyor. zaten sıfırları 1500-1600 TL seviyesinde. ikinci eli 1000 TL olması normal. 800 TL ye falan düşürürsen işte o zaman güzel fiyat olur. yok mu yardım edecek? şu şu bisiklet bunlardan iyidir. ikinci elini de 1000 TL ye bulursun diye akıl verecek.
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce carraro crs 620 aldım, almadan önce forumla tanıştım ve baya faydalı bilgiler edindim. Şimdi aksesuar ve kask düşünüyorum, ama ne,nereden alacağaım konusunda çok kararsızım.
Merhaba. Forum epey dolu gözüküyor. Ben de Bartın'dan katılıyorum. Sedona 301 Cıty Line kullanıyorum ancak şu sıralar daha çok bir off road bisiklete geçmek istiyorum.
Merhabalar Gebze'den Taner ben. Çocukluğum bisiklet üzerinde geçti lakin senelerdir ara vermiş durumdayım, şimdi yeniden bir hevestir geldi önce bianchi touring 727 ilgimi çekti ama sonra vazgeçip sedonaya yöneldim, sedona 410 ile sedona 420 arasında gidip geliyorum, ikisi arasındaki en büyük fark da birinde v fren birinde hidrolik fren olması. Hidrolik fren daha cazip geliyor ama bana bu konuda fikir vermelisiniz arkadaşlar yeni konu da açamıyorum buradan sorayım bari şimdilik Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler...