Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Herkese merhaba. Adım Umutcan, 17 yaşındayım ve bisiklete yeni merak sarmış birisiyim. Bisikletim yok(var da 10-15 yıllık kötü bakılmış kuzenimle yazın kullandığımız bir bisiklet). Zeytinburnu, İstanbul'da ikamet ediyorum.

*İki teker merakım küçüklükten beri var ama daha çok motosiklet üzerineydi. Fakat geçen pazar yapılan bisiklet yarışını izleyince bir bisiklet merakı başladı. Tabi hala harley davidson merakı var. Özellikle Electra Glide modeli :)(Bir de 40000 euro olmasa :( )

Scudo
Merhaba .. Ankara'da yaşıyorum son 2 seneden beridir bir bisiklet merakıdır aldı gitti. Bir rockrider 5,2 im var ve bugün bir tane asfalt makinası olan Salcano XRS 040 aldım. XRS imin üzerindeki lastik maalesef 3 km gittikten sonra patladı hevesim kursağımda kaldı.. Zaten lastiklerini beğenmemiştim yarın michelin dynamic sportlarla değiştireceğim.. Bisiklet bir tutku arkadaş.. 41 yaşında adamı dağa taşa yola vuruyor..

Merhaba ben tuncay istanbul Zeytinburnu'ndan yaş 33 15 yıl aradan sonra tekrardan sedona 325 ile aranıza katıldım yıllar sonra tekrardan iki tekere binmek benim için Bambaşka bir keyif doğrusu özellikle araba kapıda yatıpta bisiklet ile trafik yapmadan ve trafik olmadan park sıkıntısı yaşamadan çevreye zarar vermeden benzindi mazottu bunları düşünmeden evden işe işten eve gitmenin keyfi paha biçilemez.arabayı unuttum valla hiç aramıyorum inanın

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Ben yeniyim ve bisikletler hakkında soru sormak istiyorum ama konu açamıyorum halen yardım

@Hakansezer Ben de konu açmaya çalıştım izin vermiyor belli bir süre aktif olmadıkça. Buradan sor istersen. Özel mesaj da atabilirsin.

Merhabalar cümleten..ismim Yasin,Zeytinburnu'nda ikamet ediyorum.Memleketim de Çanakkale bu arada.Ben de aranıza yeni katıldım.Epeydir bisiklet merakım vardı ve sonunda bir salcano city sport 30v 2015 model alıp aranıza katıldım.Bu vesileyle Artık şu aşırı kilolarımdan da kurtulurum umarım :D .Gerçi bisiklet henüz elime geçmedi ama bu hafta geliyor inşallah.Artık sahilyolunu kullanan arkadaşlarla sık sık karşılaşabiliriz herhalde.Onları ben bn1 bn2 hatlı otobüsler de sıkış tepiş işe gidip gelirken gördükçe içim gidiyordu açıkçası.Şimdi ben de bisikletli oldum Hayırlısıyla.
Kazasız belasız bol pedallı günler hepinize..

Merhaba ,
bende yeni katıldım , istanbul bahçelievlerde yaşıyorum.Uzun zamandır aklımda olan bisikletli ulaşım hayalimi gerçekleştirdim ve çok memnunum.
bu hafta işe bisikletle gidip geldim , benim için muhteşem bir deneyimdi , ilk önce çok alışamadım araçların hızla geçişine ama şuan durum gayet iyi , yol bisikletiyle başladım xrs 700 , başlangıç olarak fena değil , artık sahilyolunda bende varım :D

Ben de bisiklet almayı düşünüyorum. En son bisiklet kullanalı bayağı oldu. Forumu araştırma yaparken buldum. Bana yardımcı olacağını düşünerek kayıt oldum.

@Melisa Kesinlikle faydalı bilgiler bulacaksınız forumda, tüm yeni gelenler hoş gelmişler...:)

• Beğen
Tepkiler: Melisa
Ankara Sincan'dayım Merida Crossway 40v var.

Motor alıcak kadar param olunca bisikletin yüzüne bakmıcam.

"Bisiklet bizim için bir tramvaydır,zamanı geldiğinde durakta ineceğiz" :D

Herkese merhaba. Adım Çağatay. Seyhan/Adana da yaşıyorum. 16 yaşındayım. Aranıza yeni katıldım. Bugün bisikletimle olan birlikteliğimizin 1. yıldönümü:D Kron XC 150 kullanıyorum. Ama içimdeki Dirt Jump/Street sevgisini bastıramıyorum. Çift süspansiyonlu (daha doğrusu yaylı) bisan dan giriş seviye bisiklete geçişim Kron la oldu. Şimdiki hedefim de giriş seviyesi bir diry jump. Herkese iyi forumlar, bol pedallar :D

Herkeze selam Eskişehirden Yavuz.Tüm pedaldaşlara keyifli ve kazasız pedallar.)

Herkese selamlar. Bende aranıza yeni katılmayı düşünen bir bisiklet meraklısıyım. Bisikletten şu an için pek anlamamama rağmen bu foruma ulaştım ve şimdilik bilgilenme aşamasındayım. Hangi bisiklet ile başlayacağıma karar vermek için yoğun araştırma halindeyim. Ancak bir an önce bu kararımı verip yola çıkmak istiyorum. Ulaşamadığım bilgiler ve tavsiyeler konusunda yardımlarınıza olan inancımla hepinize kazasız ve sağlıklı sürüşler dilerim.

@Onur İlker Gündoğdu
Cidden mi ?? Şaka mı yoksa :D

@Burcuu haha ben ayni seyi geçen gün itiraf konusuna yazmistim , buraya da mi yazmisim :D

Valla önceligim motor almak ya .Merida evde kalacak bu yaz Trakya turundan sonra , okul baslayinca ufak bi motor alirim.

Para oldugunda yanina bir de güzel bir yol bisikleti alirim.

Güzel ikili olur :)

Herkese merhaba ben Şeyma ben de yeniyim:)Küçüklükten beri bisiklet kullanırız fakat hep yazlıkta,tatil yerlerinde kullanılcakmış gibi bi algımız vardı tabi trafik sağolsun bir de.İzmir'de yaşıyorum belediyemiz sağolsun bi nebze gelişme gösterdi de bisiklet yolları vs yaptı.Şimdilik komşumuzun bisikletini kullanıyorum fakat en kısa zamanda kendime bi tane alacağım:)Herkese keyifli sürüşler.

Valla yazik yahu Merida'nızı çürümeye terk etmeyin bence :) Tüm motorlu taşitlardan nefret ediyorum ben tüm bisiklet aşıklarını kendim gibi saniyorum niyeyse ^^

Geri