Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba,

Yeni kayıt oldum sayılır. Henüz bisikletim yok ama haziranın ilk haftası bir salcano xrs030 Tiagra sahibi olacağım. 44 yaşında bile bayramda yeni alınan ayakkabıyı giymenin hayaliyle kafasını yastığa koyan çocuklar gibiyim. 89'dan beri başta Fransa olmak üzere büyük Turları takip ediyorum. Eşim saatlerce ekrana bakmama bir anlam vermese de yazın en büyük keyfi Tur'ları özellikle de kraliçe etapları beklemek oluyor. Umarım iştahımı giderecek kadar çok bisiklete binme vakti de bulabilirim. Bu arada daha bisikleti almadan gerek kullanım, gerekse bakım, ekipman ve tamir vs pek çok şeyi buradan öğrendim diyebilirim. Herkese kazasız, keyifli sürüşler.

Scudo
öncelikle güzel paylaşımlar diliyorum herkese..Kayseri' liyim GEOTECH AIR 28-3 yol bisikletim var.32 yaşındayım 10 senedir bisiklet kullanıyorum.

Merhabalar,
Foruma yeni uye oldum ve bisiklete de yillar sonra tekrar baslamaya karar verdim ama Alacagim bisiklete henuz karar veremedim :)
Balikesirden selamlar

• Beğen
Tepkiler: DumbWarder
merhaba
epeydir forumu kullanıyordum, bugün kendimi tanıtmak istedim. son iki yıldır (kendimce) ciddi bisikletle ilgileniyorum. canyon sl bisikletim var cihangirde oturuyorum.
selamlar

• Beğen
Merhaba herkese... ben forumun bayagıdır izleyicisiyim pek bir şey yazmadım şimdiye kadar. üniversite dışında bisikletten hiç inmedim yıllardır da bisiklete binerm herkes çok doğru bir karar vermiş, arabadan daha keyifli bir araca hoşgelmişler. Bisikletin ne oldugu önemli değil önemli olan siizn aldıgınız keyiftir.
saygılar

Merhabalar Ben Mert bisiklet almaya karar verip forumla tanistim iyi ki de tanismisim dürüst insanların olduğuna inandigim bi forum herkese çok tesekkur ederim.
Bir de bisikleti alsaydim çok iyi olacakti ama kararsizim hangisini alayim diye :)

Merhabalar, ben Adana'dan Ercan. Bir 29" MTB alıp bisiklet dünyasına katılmayı düşünüyorum ama ne alacağıma henüz karar veremedim :)

Merhaba arkadaslar.

Ben emre bursa orhangazi de yasiyorum. 26 yasimdayim. Çocukluk yıllarından sonra yeniden bisiklet sevdam basladi :) şuan da bisiklet arayışındayım. Malum fiyalar can yakiyor uygun fiyata guzel birsey bulmaya çalışıyorum. Başlarda fabrikaya gidip gelmek icin kullanmayi planliyorum suanda 2 arkadas git gele basladi ve sanirim sayimiz hizla artacak umarim kendime gore bir bisiklet bulurum :) boy:1,82 kilo:105 bacak arasi yuksekligim: 82 tavsiyelerini olursa uygun fiyatlı bilgi almak isterim. Hepinize saygilar sevgiler...

Herkese merhaba.

Adım ensar ankara da yaşıyorum, 16 yaşındayım. Temmuz da gezi turları planladık ama ben hala hangi bisikleti alacağımı bilmiyorum. 1.200-1.600 tl arası mtb tavsiyesi istiyorum. özellikle gidondan kilitli maşa, 26 jant ve 27 vites istiyorum. vites kolu arka ve ön attırıcı da idare etsin yeter. :)
yardımcı olursanız sevinirim,
şimdiden teşekkür ederim. :)

• Beğen
Selâmün Aleyküm
Ömer adım Lüleburgaz da oturuyom. Istanbul'a gitme planım var musait olan varsa konuşabiliriz. Buluşarak gidilebilir.

@bubblinboy carraro big 929 modeline bi bakın isterseniz. :) 29 jant hidrolik disk fren.

@bubblinboy carraro big 929 modeline bi bakın isterseniz. :) 29 jant hidrolik disk fren.

@Ensar.. Sedona 940 ve Cube Analog 29 arasında kalmıştım ama galiba tercihim Cube'den yana olacak. Tavsiyen için teşekkürler bu arada :)

@bubblinboy Rica ederim, Bende arayış içerisindeyim, aklımda carraro crp 710 var. 26 jant istiyorum ama cube analog'a bi bakıyım bende. fiyatını bulamadım, ne kadar bilginiz var mı.?

Eskişehir den merhabalar 8 yıldır düzenli olarak bisiklet biniyorum şu anda eski bisikletimi satıp eski bir bisiklet aldım onunla uğraşıyorum
yaşım 15
bisikletim waimanly marka

Herkese selam antalyadan halil ben. Salcano ng 450 hd 2015 kullaniyorum yeni ve ileri seviyelere gecmek istiyorum. Takas veya satiliktir.

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bianci nero marka bisikletimi 2 gün önce çaldılar.morelim bozuk .(

@omur_ms merhaba dostum.bende izmit derincedenim..2 gün önce bisikletimi çaldılar.biraz dumanlıyım.

• Beğen
Tepkiler: unlike81
Ben de aranıza yeni katıldım.Balıkesir merkezde ikamet ediyorum.Selamlar

• Beğen
Tepkiler: izmitli30
Geri