Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Ankara
Baglica - Etimesgut
Yas 32
Carraro 224
Neredeyse 15 yildir aradan sonra ilk kez biniyorum. İlk binisimde 20 km yol yaptim.Bisikletten indigimde yuruyemedim resmen.

• Beğen
Tepkiler: kafdro657
Scudo
Herkese merhaba. Ortaokulda iken beyazıttan başlar İstanbul Bebek,emirgan yapar tavuk gibi güneşte kızarır geri dönerdik. Şimdi yaş 34. şehir Van.
İstediğim zaman bagajdan Çıkarıp -turlamak istediğin zaman katlayıp kaldırmak için 26 jant pininfari katlanır bisiklet aldım ve Van'da turlara başladım.Strava uygulamayı da kurdum.önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ondersenkaya
Herkese merhaba. Aslında kayıt olalı biraz zaman geçti ama olsun. Aranıza Marmaris'ten katılıyorum. Memleketim Antalya, bisikletim 2014 model GHOST SE 5000 26 jant. Keyifli sürüşler...

Merhabalar. Kayseriden whistle miwok ile katılıyorum aranıza. Bugün ani bir kararla aldım. :)

Merhaba birkaç aydır forumda geziyordum ama kayıt olmak şimdiye kısmetmiş.
Ömer Faruk Aksoy
İstanbul/Çekmeköy
Salcano city sport 10
Herkese iyi pedallamalar.

@gayruli1 merhabalar bisikletforum ailesine hoşgeldiniz :) umarım forumda iyi vakitler geçirirsiniz.

Bilgilerinizi buraya yazmak yerine hesabınızdaki kişisel ayarlar bölümüne kaydedebilirsiniz.

@collapse merhabalar, merhabalar bisikletforum ailesine hoşgeldiniz :) umarım forumda iyi vakitler geçirirsiniz.

@collapse merhabalar, merhabalar bisikletforum ailesine hoşgeldiniz :) umarım forumda iyi vakitler geçirirsiniz.

@kafdro657 merhabalar hoşgeldiniz, yorumunuzun yeri burası değil, bunun yerine anasayfadaki sorusor başlığı altında mesaj yazabilirsiniz.

@Gökhan İpkin bisikletforum ailesine hoşgeldiniz :) forumda iyi vakitler geçirmenizi dilerim.

@Otep hoşgeldiniz, bisikletinizde hayırlı olsun :) forumda iyi vakitler geçirmenizi dilerim.

Merhaba arkadaşlar Ben Mehmet. İstanbul Bostancı'da oturuyorum. Sabahtan beri forumda bir çok bilgili okuyup kendime bir Carraro Flexi 121 aldım. Eski bir Kron XC150 disk frenli kullanıcısıyım. İnşallah bu yeni bisikletime alışırım. Yer problemi nedeniyle geçen yaz Kron'a veda etmek zorunda kalmıştım.

merhabalar adım osman ankarayim ben de .trek bısıkletımı satıp bır katlanıra gecıs yapmak ıstıyorum ınsallah

Merhaba,

İsmim Mert Oğuz, 17 yaşındayım. İstanbul'da ikâmet etmekteyim. Aralıklı olarak on yıldır bisiklet sürüyorum. Şu sıralar yeni bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet Forum'u bir süredir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Daha yakından takip etmek amacıyla da üye oluverdim.

Herkese keyifli forumlar. :)

Pek çok soru sordum cevap aldım ama kimseye kendimi tanıtmadım. Merhaba arkadaşlar ben ömür. İzmit te yol bisikleti kullanıyorum. Umarım ilerleyen Günlerde turlara da katılır, İzmitteki pedaldaşları daha yakından tanımış olurum :)

Merhabalar,

Uzun zamandır misafirdim artık katılma zamanının geldiğini düşündüm.

Neredeyse 10 yıldır pedal çevirmedim (bunun yerine gaz pedalına bastım) ve artık tekrardan pedal çevirmek gerektiğini düşünüyorum.

Herkese selamlar arkadaslar, bende yeni yeni aktif olarak kullanmaya basladim bu keyifli ve faydali forumu.İstanbul kayasehirdeyim, kayasehir basaksehir ve halkali civarindaki arkadaslarla gorusup keyifli dostane turlar yapabiliriz umarim.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim, Ben Muğla'da öğrenciyim Trek 3900 hd kullanıyorum foruma giriş sebeplerimden biri takıldığım sorunlara cevap bulmak ve de kendimi geliştirmek ^_^

Herkese Merhaba.
Samsunluyum ve üniversite öğrencisiyim.
Yaklaşık 11 senedir aynı bisikleti kullanıyorum. Artık eskidiği ve sorun çıkarmaya başladığı için yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Internette dolaşırken bu güzel siteyi buldum. Ancak çok kararsızım piyasada çok çeşit var ve almışken biraz iyi birşey olsun istiyorum. Max. 750 TL bütçem var. Dağ Bisikleti veya city sport tarzı Salcano, sedona ve kron markalarından birini düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selamlar, adım Burak. İstanbul'da yaşıyorum, 20 yaşındayım, amatörüm Kron XC250 kullanıyorum. :)

İzmir Balçova'dan. Evden işe gitmek için 1 ay önce B'Twin in şehir bisikletini almıştım.Aynı zamanda daha iyi bir bisiklet seçiminde bana yardımcı olmasını sağlamışta oldu.Şimdilerde niyetim daha uzun yolculuklar için Specialized Crosstrail 2015.

Herkese selamlar ben anadolu yakası Maltepe'den Yasin daha önceden çok bisiklet kullandım fakat şuan bisikletim yok kendime bir yol bisikleti bakınıyorum forumu gördüm yararlı bilgiler edinebileceğimden dolayı üye oldum.

Geri