Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba abilerim ablalarım , ben de İstanbul/Bağcılar'dan bugün sedona 701 ile aranıza katılıyorum inşallah , akşam alacağım hayırlısıyla :)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Scudo
Herkese selamlar,
Adım koray mersinde yaşıyorum
uğraştığım spor ekipmanlarının yanına bisikleti eklememek olmaz dedim.
12 yaşında BMX ile veda ettiğim bisiklet sporuna 36 yaşında NG350 ile
tekrar döndüm.

Merhaba,
Aslında çocuğum olacağını öğrenince Motorumu sattım. Şimdi bisiklete yönelmeyi düşünüyorum. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Motorda yavaş kullanıp çevrenin keyfini alırdım. Bisiklette bunun daha fazla olduğunu düşünüyorum. Bu forumdan faydalanacağımı düşünüyorum.
Bu arada İsmim Hakan , Çekmeköy/İstanbul' da ikhamet ediyorum.

herkese merhaba. Ben Önder. Van da yaşıyorum.Öğretmenim. Uzun zamandır planladığım bisiklet macerama başlıyorum. Bol bilgi alışverişli ve faydalı zaman geçirmek dileğiyle.

@kafdro657

Van da tur yapacak arkadaşlar benime iletişime geçebilir. saygılarr

Merhabalar ben necmettin lzmirde yasiyorum 19a yeni girdin. Universiteye hazirlaniyorum. Yeni aldigim bianchi touring 413 ile bir kac ay pratik yaptiktan sonra cogu tura katilmayi planliyorum, saygilar sevgiler.

• Beğen
Merhaba ben EMRE ASILAR zeytinburnu/istanbulda oturuyorum Allahin izniyle mayisin sonlarinda Sedona 940 almayi dusunuyorum.

• Beğen
Merhaba Ben Burak Bal.İstanbul/Beykoz'da oturuyorum.Bir mosso 2670 deore ve tern link d8 bisikletim var. Grafik mezunuyum.Fotoğrafçılık ve retouch işindeyim. İyi pedallamalar ve güvenli sürüşler diliyorum :)

• Beğen
Merhabalar,Bursadan Atila.Grup ile grup dışı farketmez Bursanın her yerine pedallayabilirim,17 yaşındayım,Sedona 950 kullanıcıyım ancak takas ile yol bisikletine dönmeyi düşünüyorum.Teşekkürler.

Yeni üye olaraktan yeni bir başlık açamıyoruz bende burdan herkese iyi forumlar diliyorum.

Konstantinapol'den selam herkese. Mecburi ara verdiğim motosiklet geçmişimden sonra özüme geri dönerek dün itibariyle satın aldığım salcano city fun 60'ım ile buradayım :)
Henüz sele boyu ve gidon yüksekliği meseleleriyle deneme yanılma usulü debeleniyor ve akşamları 8-10 km lik dolanmalar yapıyorum.
Bisikletime alışınca hedefim olan uzun turlar için sıkı bir antrenman programına girip maceralarımı paylaşmayı planlıyorum.

Görüşmek üzere şimdilik..

sitedeki kişilerle tanışmak istedim fakat beceremedim.

site karmaşık ,tanışma bölümüne yazamadım.

Merhabalar abilerim ve kardeşlerim aranıza yeni katılıyorum malatyadan adım volkan 25 yaşında yım memurum memleketim isparta küçükken çok bisiklet geçmişim var ama tabiki profosyonel bir şekilde değil. bisiklete binmeyi ve ilgilenme yi çok seviyorum iş icabi 7 yıldır hiç ilgilenemedim şimdi imkanım ve fırsatım olduğu için tekrar kullanmaya başlayacağım bisikletimi. bisikletim eski nesil bir bisiklet bianchi aspid şimdilik maddi sıkıntılardan dolayı değiştiremiyorum ama düzelttigimde güzel bir tur bisiklete almayi düşünüyorum aranıza katıldım çünkü daha iyi bilgi sahibi olmak için tecrübelerden yararlanmak için herkese saygilar keyifli formlar [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Hasan Uzun
Merhaba aranıza daha yeni katıldım bir kaç gündür devamlı buradayım 18 yaşındayım ve İstanbul Ümraniye'de oturuyorum çok sevdiğim bir Merida matts 3000 bisikletim var yamanevler mahallesinde esta bisiklette takılıyorum. Hafta sonu ortak karara göre arazi veya yol turları düzenloyoruz Ümraniye ve çevresindeki bisikletcilerle tanışmaya açığım ve her zaman turlarımıza bekleriz herkese iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: kasaplanca
En yeni üye ben olmalıyım :) 33 yaşındayım İstanbuldayım max. 1000 tl lik bi bisiklet almak istiyorum.Forum yöneticilerine ve kurucularına teşekkürediyorum böyle seviyeli kurallaı ciddi bişi beklemiyodum.Arkadaş tavsiyesi ile hemen üye oldum. Umarım güzel bi bisiklet alırım

En yeni üye ben olmalıyım :) 33 yaşındayım İstanbuldayım max. 1000 tl lik bi bisiklet almak istiyorum.Forum yöneticilerine ve kurucularına teşekkürediyorum böyle seviyeli kurallaı ciddi bişi beklemiyodum.Arkadaş tavsiyesi ile hemen üye oldum. Umarım güzel bi bisiklet alırım

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
istanbul yaş 22 yeni bu konularla ilgilenmeye başladım 1500 tl bütçeme uygun yol bisikleti almak istiyorum forum da yazılanları biraz okudum ama emin olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Hasan Uzun
Ben yeni kayıt olmadım ama kendimi yeni kayıt olmuş gibi hissediyorum. Gelin tanış olalım.

Kayseri' den merhabalar..GEOTECH AIR 28-3 yol bisikleti kullanıyorum. Herkese keyifli forumlar

Geri