Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Herkese selam, Biltekin ben,
32 yaşındayım, İzmir/Buca'da ikamet ediyorum. Gıda çarşısında çalışıyorum.Şuan NG650 kullanıyorum (yaklaşık 8 aydır). Tüm iki teker bir pedal severler keyifli yolculuklar diliyorum. Tekerimize taş değmesin...

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Scudo
Arkadaşlar ben Umut Halkalı Küçükçekmece'den. Btwin Rock Rider 6.3 500s bisikletimle aranizdayim.

Merhaba arkadaşlar ben Gümüşhane den katılıyorum aranıza. Bir bisikletim yok ama alacam bana 800 tl ye kadar bir sehir ve tur bisikleti önerileri bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kefter
@AVahap Y.
ve aleykum selam. hoş geldin kardeşim.

@rsomuncu aleykumselam hosgeldin. Ben de bisikletimi alali 15 gun oldu. Oneririm. Cok hos bisiklet. Salcano city fun 50 hd. Pazarlik yap 750 ye nakit alirsin.

• Beğen
Tepkiler: rsomuncu
Merhaba ben ilker onceden kron xc 500 kullaniyordum. Simdi 3000 tl butce ayirdim ve hedefimi yukselttim degerli uyeler hangi bisikleti almaliyim bana yardimci olurmusunzu sehir bisikleti istiyorum

@kadir karakaya
İnşaallah bakalim araştırma asamasindayim iki aydir forumda bakıyorum. İlgin için tteşekkürler

İbrahim Gedik , Osmaniye ilindeyim , ilk bisikletimi 14 Mart da aldım Salcano ng 650 .Ama sol dizimde bir ağrı hasıl oldu umarım ciddi birşey değildir yoksa bisiklet maceram başlamadan bitecek :(

@OsmaniyeRehber gecmis olsun. Bisiklet konusunda bilgisi olan arkadaslar sana yardim edecektir ama tibben sunu soyleyeyim dizini 100° nin uzerinde bukmemeye calis pedali cevirirken. Tendon rupturu veya meniskulerde fissur var ise daha kotu forma sokabilir. Mesela seleyi yukselt ve oyle sur. Bu seni biraz daha rahatlatir umarim.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
Selam arkadaşlar öncelikle Konyalı bir memurum yaşım 21 muşta ikamet ediyorum.
Şimdi sizlere burada anlayan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar için kendi çapımda 'çılgın proje'mden bahsedeceğim ve konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Bir bisiklette iki adet dinamo ile bir aküyü şarj etsek, bu şarj ettiğimiz aküyü pedalın çevirme gücüne sadece gerekli olduğu zamanlar için aktarsak eğer yokuş çıkarken ve yorulduğumuz anda bize yardımcı olsa diye düşündüm. sizce nasıl bir fikir yapıldı mı yapılabilir mi ??

• Beğen
Tepkiler: pandelis
Merhaba arkadaşlar, aranıza Antalya dan katılıyorum 34 yaşındayım (Carraro Big 1029)

Selamlar arkadaşlar. Çankırı'dan katılıyorum, öncelikle Çankırı'da bulunan ve bisiklet kullanan arkadaşları tanımak istiyorum.
İl olarak bisikletle sosyal bir farkındalığı acilen oluşturmamız lazım diye düşünüyorum.

selam arkadaşlar Darıca dan katılıyorum. Pendik - bostancı arası sahil yolunda kullanmayı düşünüyorum. yaşım 28. Hertürlü şehir içi veye uzun yol aktivitelerine açığım . Dün aldım bisikletimi orbis plus.

@Volkangfb87 bende çengelköy bostancı yapıyorum uyarsa bostancıda veya maltepede takılalım :D

Merhaba ben Varol EYÜBOĞLU İzmir'de yaşıyorum şuan Van'da psikolojik danışman olarak görev yapıyorum 1 hafta sonra CARRARO CRP 690 kullanıyor olacağım...

Mehaba arkadaslar odim ozkan pendikde ikamet ediyorum araniza yeni katildim aslen zonguldakliyim (çok şukur) :) hepinize sevgiler BİSİKLET ÖZGÜRLÜKDÜR....

• Beğen
Tepkiler: hakacoco
Ben forumla tanisali bir hafta oldu ama buraya yazayim. Adim yavuz istanbul gop. Da ikamet ediyorum. Keske anadolu yakasinda yasasam. Nyse. Yas 31 aslen giresunluyum. Carraro 225 aldim 1 gun surdum siddetli sele agrisi ve havalarin bozuk olmasindan dolayi. Ara verdim. Lakin ilk bindigimde nasil bastiysam pedala eve gelince yol bitti diye uzuldum :)

Merhaba, Antalya'dayım, 23 yaşındayım, NG 650 kullanıyorum.

Geri