Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Selamlar, biraz geç bir merhaba oldu ama, olsun. Geç olsun da, güç olmasın.

Elazığ'da yaşıyorum. Rockrider marka bi bisikletim var.

Performans sürüşlerinde ölecek gibi oluyorum. En baba performansım 500 metre filan. O yüzden senede bir performans sürüşü yeterli oluyor. Onun dışında uzun turlar yapıyorum. Zamanında "Ulan buraya insanın yolu niye düşsün ki?" dediğim yerlere bisikletimle gidiyorum (Sivas Suşehri mesela).

Ayrıca, yama yapmayı sevmem. Yaptığım yamalar da hava kaçırır. Sürdüğüm bisikletten başkasını bilmem.

Merhaba
Ben murat 94 dogumluyum istanbulda yasiyorum. Atilla bisiklet takim uyesiyim. Kou de makine muhendisligi okuyorum :)
Focus cayo evo 4.0 sahibiyim mtb geçmişim de var ;)

Istanbul Eyup feshane den katiliyorum.B twin fit5 kullaniyorum.Istanbul icinde Uzun kisa turlar yapiyorum.73 dogumluyum.sayg.

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
Merhabalar ismim seçkin 20 yaşında 203cm boyunda bir gencim aydın didimde üni okuyorum bisiklet kullanmaya 4 ay önce başladım büyük bir hevesle ve suandada büyük bir hevesle sürmeye devam ediyorum geçtiğimiz 4 ay içersinde toplamda 3000km yol yaptım ama grupla ama tek :) bisikletim whistle patwin 1491D 2014 modeli bi mtb bisiklet. şu sıralar kondisyonum iyi olduğu için yol/yarış bisikleti almayı planliyorum. iyi forumlar :)

Merhabalar, ben Sakarya'dan Yusuf. Bu yıl Sakarya Anadolu Lisesi'ne başladım.2000 eylül doğumluyum. Şuan salcano ng450 kullanmakta ve kısa turlara katılmaktayım. İmkânın olduğu zaman bisikletini satıp sabit masalı ve hafif bir şehir bisikleti almak istiyorum.

merhaba millet ismim ahmet büyükada'da yaşıyorum genelde sahil yolunda ve ada içinde turlara çıkıyorum beraber pedallamak isteyenleri beklerim

Merhabalar Mustafa ben Mersinden.Bisikletim beyaz bir pegasus olan :) Scott Sportster 30'dur.Yani yeni kaynaşıyoruz kendisiyle ama yazın çok uzun bir tur bizi bekliyor.Yavaş yavaş kendisine yeni ciciler almaya başladım :).Bisiklet forumda bu konuda bana çok yardımcı oluyor

Merhaba ben Burhan. Sarıkamış Devlet Hastanesinde pratisyen hekimim. Şu an yeni bisiklet almak için araştırma kısmındayım.

• Beğen
Tepkiler: rsomuncu
herkese merhaba ben burak. ben de bisiklet araştırmasındayım.

Merhaba ben Eren, 19 yaşındayım KOÜ'de İngilizce Öğretmenliği okuyorum. KOÜ Bisiklet Kulübü üyesiyim (KÜBİK) Yarın itibariyle Triban 3 kullanıyor olacağım :D

Selam, ben Serdar. 27 yaşındayım, İstanbul'da oturuyorum. Bisiklet almak için araştırma yapıyorum.

Arkadaşlar merhaba. izmir bornovada yasiyorum. Bisiklet sevdama 15yil kadar ara verdikten sonra yaklasik 2ay once carraro crp 710 ile kaldigim yerden devam ediyordum ki yaklasik 1 ay once talihsiz bi kaza sonucu biraz ara vermek zorunda kaldim. Bisikletim 15 yillik ayriligin tribini atti biraz bana sanirim :) kazayi merak edenler actigim konulardan bulabilir :)

Merhaba. Ben Umut. İstanbul-Kadıköyde oturuyorum. Geotech Energy dağ bisikletim var. Herkese selamlar...

selamlar ben kayseriden katılıyorum daha pro düzeyde bir bisikletim yok zaten hiç bütçem de yok ben sadece bakıp iç geçiriyorum :D iyi günler

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Selamun Aleyküm ben Vahap 15 yaşındayım Adanalıyım Malatya'da yaşıyorum

Merhaba ben Bilal Dülger Ankara Batıkent'ten katılıyorum 19yaşımdayım 5 senedir mtb kullanıyorum. Şuan kullandığım bisiklet salcano ng650 herkese iyi sürüşler :)

Merhaba ben Ergun Altmis 32 yasindayim yeni basladim sakarya hendek teyim yolu dusen arkadaslara her konuda yardimci olunur Bianchi Tdl 1300 hd m var herkese iyi surusler.

Merhaba ben kadir. Yeni katildim araniza. 1988 model bir bianchi m var. 18 yildir duzenli olarak kullaniyordum. Ise gidip gelmek uzun turlar yapmak icin kismetse artik yarin salcano city fun 50 hd aliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Biltekin
Geri