Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Selam ben emin hatay da yaşamaktayım yaşım 42; Birkaç defa bisiklet almaya karar verdim hep erteledim, sık sık foruma girip bilgi alıyordum konular eski tarihli olsada inanın bana çok faydası oldu uzun yıllar sonra amatörcede olsa ilk bisikletimi dün sipariş verdim.Salcano City Sport 40 bütçemden ancak bukadarını bisikletim için ayırabildim.Verdiğiniz bilgiler akabinde güvenli ve tedbirli bir sürüş için gerekli ekipmanlarada bir miktar ayırdım neredeyse tum forumdaki konuları ayrıntılarıyla okudum gerçekten çok aydınlatıcı ve bilgi vericiydi. Dün siparişimi verir vermez tüm ekipmanların neredeyse hazırladım 3/4 güne kalmaz elime geçer sanırım. ilk başta kısa alışma turları yaparım heralde ama uzun turlarda mutlaka fotoğraf paylaşırım ..Forumda bilgi ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara Çok teşekkürler.

Selam ben Dogukan, 23 yasindayim bursada yasiyorum, ogrenciyim. Yeni yeni ilgi duymaya basliyorum bisiklete. Bursada ve boludaki turlari ve etkinlikleri ogrenebilecegim bir baslik yada herhangi bir yol varmi.

ankara cebeci - ali yıldırım 25 , öyle keyfıne yavas yavas süren birisi :) . triban 3 ' sonucda ilk bisiklet :)

Merhabalar Herşeyden once butun forum Üyelerinin Bayramı'nı kutlarım.Adim Kenan 37 yaşındayım yaklaşık 3 Yıldır yol bisikleti kullanıyorum. Işim Gereği su an Malatya'da yasıyorum. Su an bisiklet olarak Orbea onix carbon kullanmaktayım.

Merhaba, ben de sefa 16 yaşındayım. Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Ben de bu hafta yeni bir bisiklet alacağım :) .

Selam ben Gürkan, İstanbul Avcılar'da yaşıyorum. 37 yaşındayım, hepinizin Kurban Bayramı nı Kutlarım.

Merhabalar Ben Mert Ali yarışmaya Antalyadan katılıyorum 22 yaşındayım rumuz:gecelerin yargıcı ya da asi_prens07 :D diğer katılımcı arkadaşların bayramını kutluyorum bol pedallamalar diliyorum

Merhaba Adım Ozy ben de varım artık hayallerimdeki bisikletle. Sedona 731 2012 model. Renklerinden sürüş keyfine kadar tam benlik. Aşk yaşıyoruz kendilriyle [emoji7] [emoji1] [emoji8]

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/10/ee7757d100f055777b4a90b0f8bd5c20.jpg

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/10/e62804c17abd3794f246b0219acff885.jpg

Herkese merhaba. Ben Kocaeli Derince den Saim. Her ne kadar uzun zamandır forumu takip etsemde üye olmak bu zamana kısmet oldu. Hafta sonları genelde pedal çevirmeye özen gösteriyorum. Bı civarda oturan arkadaşlarda pedal çevirmek güzel olur. Herkese güzel günler diliyorum.

http://www.sedabisiklet.com/-bisikletler/-dag/254-whistle_miwok_1491d
ben de malatyadayım arkadaşlar. whistle miwok 1491d :)

İstanbul'dan aranıza katıldım hepinize selamlar. Şu an bisikletim yok ama çok kısa süre içinde Specialized Allez Sport Int C2 modelini almayı planlıyorum.

Merhabalar manisadan Yunus ben. 27 yasındayım 4. Bisikletim olan 29 mtb yi yeni aldm tavsiye ederim :) bol pedallı günler

Hepinize selamlar ;

Uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen ,
İkinci el bisiklet alma isteğimden üyelik bu güne kısmetmiş.

İyi forumlar.

Slm herkese ben bagcilardan murat herkese hayırlı günler.bu bisiklet resimlerini nasil koyuyoruz.arkadaslar

Slm salcano astro 29 v fren var garantili iki ay felan oldu alali toplam 6 kere felan binmisimdir bilgi almak istiyen ardaslar msj yazabilir.

Arkadaşlar bu arada bende bir bisiklet var salcano astro 29 v fren temiz yeni aldım toplam 6 kere felan binmisimdir.suan ise satıyorum.bilgi almak isteyen arkadaşlar msj yazabilir.kazasız belasız yavaş pedallar herkese

• Beğen
Tepkiler: ocarkli
Merhabalar arkadaşlar ben de ankara-odtü den katılıyorum. trek fx 7.3 :) iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: ocarkli
Geri