Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

ömer faruk 89 istanbu! doğumluyum.Aslen Gümüşhaneliyim
Bisiklete merakım ilgim,alakam işyerinde ustanın heveslendirmesiyle bendeki sigarayı bırakma isteğiyle bir bisiklet sahibi oldum bianchi touring 713 sahibi oluverdim 1,5 ay oldu.uzun turlar sevmekteyim.

Başakşehir bölgesinde oturanlara duyrulunur...

Saygı ve selametle

Scudo
Merhabalar herkese ,aranıza yeni katıldım . Trek Trekking 790 kullanıyorum , 21 yaşındayım .

Herkese Merhaba Ben Mersinden Taner :) 15 Yaşındayım :) Storm Marka MTB/Şehir Bisikletiyle Dolaşıyorum :)

herkese selamlar, ben emrah, ankaradan. kron xc250 kullanıyorum. güzel bir forum paylaşımlarımızın artması dileğiyle

Herkese selamlar :) 20 yaşındayım rize üni'de okuyorum. Eski bisikletimi yenilemekle tekrar başladı bu sevda. Forumu çok seviyorum seviyeli ve sosyal olmasından dolayı. Rizede gezilecek çok yer var. Zaten karadenizliyim karadeniz aşığıyım herkesi beklerim dağlarda görülecek yerler bizi bekliyor... :)

selamunaleyküm. ben erdem. eski bir salcano kullanıyorum. bisiklet sürmeyi, bu vesileyle yeni insanlarla tanışmayı seviyorum.

Selamunaleykum Ubeydullah dogan kron xc 250 aldim 2 ay önce isime bisikletle gitmeye basladim simdi gezi bölümlerini okuyup iyice gaza geliom :)

Selamûn Aleykûm istanbul pendikten salcano uskup ile araniza katiliyorum umarim kabul edersiniz saygilar

@Berker Kara

Aleyküm Selam,

Hoşgeldiniz iyi vakit geçirmeler. Bisiklet forum sayesinde zamanla çok şey öğreneceğinize emin olabilirsiniz.

Hos buldum Furkan biraderim insallah kafanizi sisiricem ama kusuruma simdiden bakmayin :)

Merhabalar ben izmitten Tufan aranıza yeni katıldım.. İzmitteki bisikletcilerle tanısıp gezmek isterim

Merhaba, 29 yaşndayım Nevşehir'de yaşıyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü/ AVANOS memurum. Kron XC 250 kullanıyorum.

Izmirdeyim ismim seref 33 yasindayim bisikleti henuz edinmedim yuzden simdilik arastirma kismindayim

Merhaba. Foruma yeni üye oldum ve bisikletimi yeni aldım ( Merida Crossway 20v ). İsmim Onur. Lüleburgaz'da yaşıyorum, yaş 25. Kısmetse Kasım başı askerim. Herkese selamlar. :)

Merhaba. Forumdaki ilk mesajım. İsmim Tolga. 33 yaşındayım. Bursa da yaşıyorum. İlk bisikletim lacivert bir pinokyoydu :) sonrasında ismini bilmediğim sarı mor bir mtb, turkuaz bir peugeot city, milliyetin verdiği gri renkli peugeot mosaique bindim. 7- 8 yaşımdan 24 yaşına kadar sürekli bisiklet tepesindeydim. Sonra 29 yaşıma kadar 2 tekere binmedim. 29 yaşımdan beri de motora biniyorum. Yaklaşık bir yıldır bisiklet aşkıyla yanıp tutuşuyorum :) 1000 tl bütçe ile bisiklet almak istiyorum. Carraro 225 kron tx500 arasında gidip geldim. Carraro bulunmuyor. Kron nedense okuduklarımdan ötürü içime sinmedi. En son ise mosso 771 smv de karar kıldım. O da bulunmuyor. 2015 leri bekliyorum. Herkese selamlar :)

Merhabalar ben Denizli den Olgun 38 yaşındayım bisiklet kullanmaya başlayalı 15 gün oldu. Uzun zamandır hayalini kurduğum bisikletime kavuştum. Şimdilik kendi başıma akşamları kısa turlar yaparak kondisyon yapmaya çalışıyorum. Tüm yönlendirici fikirlerinizi ve tavsiyeleriniİ bekliyorum.

Geri