Uzun zaman önce açmıştım ama kullanmak nasip olmadı bu hesabı şimdiymiş kısmet Ben Fazilet yakın bir süre sonra Malatyada oturmaya başlıcam Yaşım 18 ..ikindi vakti tek uğraşım bisiklet
Merhaba, 40 yaşındayım ve bisiklet binmeyi ozledim. Kızıma bisiklet almak için nette dolaşırken forumumuza rastladım ve neden kendime de bir tane almıyorum dedim. 1-2 defa binip bırakmak niyetinde değilim. Eylülde başlayacak anadolu yakası antremanlarına katılmayı planlıyorum. Şimdi sira bisiklet almada. en kısa sürede aranıza katılıp sizlerle tanışmaya can atiyorum. Görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.
Merhaba arkadaşlar, ismim Mehmet, aslen İskenderunluyum Malatya'da ikamet ediyorum henüz bisikletim yok ancak araştırma aşamasındayım paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Merhaba, ben Kerem. 21 yaşındayım. Istanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum. Aslen Konyalıyım. Kafama yatarsa bir kaç güne Kron Spx 250 model bisiklet sahibi olacağım.
Bisikletforum'a İstanbul-Başakşehirden selamlar. Ben İlbey. Yol-şehir karması bütçeme uygun bir hybrid bisiklet arayışındayım.
Bisiklet konusunda ne araştırsam buraya geliyordum, gerçekten bisikletforum'un çok dolu ve kaliteli bir forum olduğunu gördüğüm için ve Taner Hoşgör & Halil Duran abilerimin tavsiyesi sonucu üye oldum, iyi ki de oldum
Diğer üye olduğum tüm forumlarda nickim hep aynı. Burasıyla da aynı olsum istedim. Tabi eğer sorun olduysa ben de İlbey Y. olarak değiştirebilirim problem teşkil etmez
Tüm foruma merhaba.ben Mardin/Nusaybin'den Fırat.Salcano Ng 750 26 V bisikletim var.ilerde değiştiririm ama şimdilik yetiyor.herkese iyi pedallamalar...
Merhaba Fatih ÖZÜDOĞRU Nevşehirde yaşıyorum aslen Konyalıyım. Memurum, bu sene aynı kurumda çalıştığım bir arkadaşımla beraber Konyadan aldığımız kron xc 250 bisikletle ilçeleri gezmeye çalışıyoruz.