Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Merhaba ben Sezer aranıza bugün katılmış bulunuyorum herkese iyi sürüşler

Merhaba ben Selahaddin Antalya/Manavgattan foruma yeni üye oldum herkeze iyi sürüşler

Merhabalar, Ankara'da yaşıyorum Odtü öğrencisiyim. Aslen Sakarya'lıyım yazın Kocaeli ve Sakarya civarında emektar eşek ölücü ağırlığındaki en az 15-20 yıllık bisan dağ bisikletimle (tabii sayamayacağım kadar değişiklik yaptım kendisinde o ayrı) orman ve bozuk zeminlerde sürüş yapıyorum. Ağır ve eski olmasına rağmen aşırı bozuk yollarda, ufak çaylarda, dağda tepede vs. beni hiç yarı yolda bırakmadı lastiği dahi patlamadı diyebilirim. Şu sıralardaysa hazır Odtü'ye bisiklet yolu yapılıyorken Ödtü içi kullanabileceğim iyi bir şehir bisikleti bakıyorum gerçi eymir gölü civarı için benim emektarı da getirebilsem iyi olurdu ama neyse :p

merhaba ben turgay yas 26 ankara etımesguttan(emirler)katılıyorum.herkese kolay gelsın

Merhaba Ben Barış gruba yeni katıldım Cerrahpaşa'da oturuyorum gruba katılma sebebi turlara katılmak ve yeni arkadaşlarla tanışmak
Herkese
iyi akşamlar

Ararmiza hosgeldin Baris, insallah iyi arkadaslar edinirsin burada.

Merhabalar oncelikle herkese. İlker ben 26 yasindayim istanbul maltepede ikamet ediyorum. Yaklasik 13 yil aradan sonra tekrar bisiklet kullanmaya karar verdim. Uzun zamandir crossfit yapiyorum bu spora ilgisi olan arkadaslar varsa aramizda yardimcida olabilirim. Bisikletimi Umit Ravangerdan yana yaptim pek memnum kalmasamda su anda goturuyor sukur :) ileride kadroyu degistirmeyi dusunuyorum zaten.

Bir tanisma mesaji icin uzun oldu sanirim biraz bu :) ama bisiklete tekrar binmenin verdigi keyifle yaziliyor demekki bunlar. Herkese keyifli surusler tekrardan :)

Herkese merhabalar, çok uzun bir süre sonra aldığım bisikletimle istanbuldaki pedallama hayatına fatihten katılmaya karar verdim. İstanbuldaki bisiklet klupleri, bisiklet organizasyonları hakkında bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acaba ? Teşekkürler.

@Çağatay Cura

Hoşgeldin öncelikle çağatay :) Tanışma bölümünde istanbul - avrupa ve istanbul - anadolu olarak gruplara bölünmüş olan bir çok ekip var pedallayan. Bölgene uygun bir başlık altında mutlaka çevrende pedallayan birilerine ulaşabilirsin ;)

herkese iyi günler bende yeni üyelerden biriyim istanbul çekmeköyde pedallıyorum

Memleket Trabzon İkamet Sivas ama şu an yine Trabzon :) Makine olarak da Carraro CRX 900 üm var... Trabzon'un dağlarında dolaşıyorum şimdilik sonra yine Sivas'ın kırsal dağlarında dolaşacağım :)

Ben Özgür.

Yaklaşık 4 yaşımdan 16 yaşıma kadar gece gündüz bisiklet sırtından inmedim. 16 yaşımdan sonra da bisikleti unuttum desem yeridir. Şimdi bisikletimle tekrar eski günleri anmaya çalışacağım. Bu forumu iyi bulduğum için üye oldum.

Paslanmış olduğum için şimdilik bir günde en fazla 40 km yapabiliyorum; pestilim de çıkıyor sonra.

Hedefim, 1 günde yaklaşık 140 km'ye kadar çıkabilmek. Düzenli kullanırsam 1 yıla kadar hedefime ulaşabilirim diye düşünüyorum.

@Berksan

Hoş bulduk. Forumda epey bilgi paylaşımı var. Bilgi paylaştıkça çoğalır; problem, paylaştıkça azalır.:)

Merhabaalar Adım Eren :)

Bende yozgattan katıldım Bisikletim Salcano Excel Öğrendiklerimle ilerlerim inşAllah :)

Merhaba arkadaşlar . Ben Neco 33 yaşındayım Gebze/Şekerpınarda oturuyorum
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

Geri