Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

merhaba pedal ustaları bende foruma yeni üye oldum adım uğur 16 yaşındayım sizlerle burada olmak çok güzel heleki sadece bisiklet üzerine bir formda olmak paha biçilemez herkeze iyi forumlar.

Scudo
meraba ben yusuf 15 yaşındayım 3 yıldır uzun turlar yapıyorum Kocaeli gebzede oturuyorum :)

Merhaba arkadaslar ben mehmet GÖRGİN Kocaeli izmitteyim. Bil. Muhendisiyim bisiklet tutkunuyum bisiklet araştırması yaparken forumla tanıştım. Çok güzel ve seviyeli bir ortam. Bu güzel paylaşım ortamı için tüm katılımcı ve kuruculara teşekkür ederim.

İlk forum mesajımı yazmak için en uygun yer burası sanırım. Sarıyer - Uskumruköy'de oturuyorum 90 doğumluyum. 11 yıldır bisiklet hayatımın vazgeçilmez bir eğlencesi olsa da ilk kez işi ciddi spor boyutuna taşımaktayım. Bundan önceki bisikletlerimin ikisi de Alman şehir bisikletleriydi, İstanbul'un yokuşlu yollarında fazla bir yere kımıldayamıyordum. İlk kez bol vitesli, hafif, spor bir bisiklet aldım ve sonunda aradığım özgürlüğe kavuştum. Kontra frenli göbek vitesli Alman bisikletimin yeri benim için hala ayrı tabi:D

merhaba arkadaşlar aranıza katılmaktan onur duydum
36 yaşında anadolu yakası üsküdarda ikamet etmekteyim
saygılar

merhaba arkadaşlar eray ben 17 yaşındayım boluda yaşıyorum bolu fende tahmin ettiğiniz üzere öğrenciyim bisiklet forum ailesine katıldığım için çok mutluyum :) yolunuz boluya düşerse beklerim :) mtb yarışlarına katılmak ve önemli bir yer edinmeyi gerçekten çok istiyorum :)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni aldığım Scott 2012 Scale 70 Bisikletim ile katılıyorum ve en yakın zamanda resimlerle karşınızda olacak
Herkese iyi forumlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar,
Ben Burak 17 yaşındayım.İzmir de oturuyorum.Bisikletim Specialized Allez.İyi Forumlar.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım, aslında bisiklet konusunda fikrinizi alıp o şekilde katılacaktım ama, üyelik aktifleştirmede siteden kaynaklı gecikme oldu, o yüzden fikrinizi almadan almış bulundum, Salcano Astro 270 SV model bisikletimle katıldım aranıza, artık nerede hangi tur varsa katılacağım :)

Selam arkadaslar bende araniza ankaradan katiliyorum herkese iyi geceler :)

Merhabalar. Ben Ali YANIK. 30 yaşındayım İstanbul Deniz Otobüsleri' nde çalışıyorum. Bağcılar' da ikamet ediyorum. Bisiklet hevesim yeni başladı diyebilirim. Bisikletten ziyade profesyonel masa tenisi oynuyorum. Türkiye 2. Ligi, 1. Ligi ve Süper ligde oynadım. İş icabı ligleri bırakmak zorunda kaldim suan derneğimizde antreman yapmaktayım.

Boş zamanlarım da: web tasarım, Seo Optimizasyon ve Masa tenisi ile ilgileniyorum Bunlar kesmedi beni dedim Bisiklet olayına el atayım :).

Gelecek yaz' a kadar kendime üst donanımlı bir bisiklet toplamayı düşünüyorum hayırlısı ise. Herkese bol forumlar.

Merhaba! bisikletseverler, bisiklet yarenleri. Cocukluktan kapmis oldugum ecnebilerin bisaykıl dedikleri bu bisiklet virusu yillarca bunyede inactive birsekilde yasamis bu yaz itibariyle yeniden active yani peydah olmus durumda. Mental ve fiziksel anlamda beni ele gecirmis bir yasam bicimi, hatta daha ileri giderek bir nevi sayko stayla donusmustur. Onceleri üstünkörü yarislar, challengeler izlenirken olimpiyatlara bakinip ic gecirirken daha sonra bu sporun ve hayat tarzinin bir kategorisi olan road/race bolumune odaklanilmis artik bu bolum hakkinda Allah ne verdiyse bilumum materyal, teknik, pratik bilgi hatmetmeye baslamis bulunmaktayim. Ihtisasimi bu bolumde yapmak icin haşince calismaktayim. Boyle bir girizgah yazisi yazarak değerli bisiklet dostlarina ve ruhunu ozgurlestiren yol arkadaslarina selam ve sevgiler sunar, kazasiz ve kadansi yuksek pedallar dilerim.

Merhaba ben Ankara'dan Kadir. Aranıza yeni katıldım. Bu hafta içinde bir dağ bisikleti alıp amatör seviyesinde bisiklet sporuna başlayacağım. Ankara içi her türlü tura katılmak istiyorum. Herkese kazasız sürüşler diliyorum.

Merhaba, ben Ergin İstanbul/Eyüp ten aranıza dahil oldum. Ramazan ayına girmeden bir hafta önce aldığım Kron bisikletim sayesinde kös kös oturan bedenime biraz olsun spor yapma imkanı buldum ve orucunda vermiş olduğu katkı sayesinde yaklaşık 10 kilo fazlamdan kurtuldum bundan sonra hayatımdan çıkmayacak en büyük hobim yaşasın bisiklet...

Merhaba arkadaşlar ben Bolu'dan Yener YÜZÜAK. 31 yaşında elektronik öğretmeniyim. Bisiklet alma hevesi ile yolum düştü forumunuza ve uzun uzun okuyarak faydalandıktan sonra üye olma kararı verdim. Hepinize iyi forumlar. Yakın zamanda Sedona 321'imle aranızda olma niyetindeyim :D

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle kendimi geç tanıttığım için özür dilerim. Forumla tanışmam evveldir ama üyelik tarihim 01.Mayıs.2012'dir. Üye olduğumda Bolu'da ikamet ediyordum ancak şu an çocukluğumun geçtiği yerde, İstanbul-Maltepe'de ikamet ediyorum. Bisiklet çocukluktan gelen bir tutkudur bende. Bisiklete ne spor gözüyle ne de yarış gözüyle bakarım. Bisiklet benim için kendini bulma aracıdır. Pedalı çevirdiğinde dünyayı unutuyorsan bir bisiklet sevdalısısındır diyorum ben.

İlk bisikletim sünnet hediyesi bir BMX'di. Sonra gazeteden alınan bir Peugeot MTB ile devam ettim. Sonrasında hastalandığımdan uzunca bir süre ara vermek durumunda kaldım. Ne zaman istesem "yasak" dendiğinden salak gibi kaldım öyle. En sonunda Peugeot'yu kullanmıyorsun diye üst komşuya verdiler. Nasıl ağladığımı hiç unutmam. Neyse, büyük adam olduk, iyileştik, okul bitirip iş bulduk, gittik yine bir MTB aldık.

Bastık istifayı İstanbul'a döndük çok şükür. Şimdi bisiklet tepesinden inmiyorum. Çok mutluyum. Bir yandan da kendime kask,eldiven vb.ekipmanlar bakıyorum. Bisikletle ilgili yaşadığım sorunlar var ama aşılmayacak şeyler değil. Forum hem kendimi geliştirme hem de bilgi arttırma açısından bana çok faydalı oluyor. Hakkı geçen, emek harcayan, bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Müzik dinlemeyi severim. Evrensel müzik özellikle ilgimi çeker. Bateriyle ufaklıktan bu yana ilgiliyim. Kitap okumak eskisi kadar iyi hisler vermiyor. Tiyatro sevmem. Sinemaya hayır demem. TV ile çok vakit harcamam. Beğendiğim dizileri netten reklamsız izlerim. Genel olarak çevrem bana garip ama özünde iyi çocuk der. (Ne demekse artık?)

Herkese tekrardan merhaba diyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle kendimi geç tanıttığım için özür dilerim. Forumla tanışmam evveldir ama üyelik tarihim 01.Mayıs.2012'dir. Üye olduğumda Bolu'da ikamet ediyordum ancak şu an çocukluğumun geçtiği yerde, İstanbul-Maltepe'de ikamet ediyorum. Bisiklet çocukluktan gelen bir tutkudur bende. Bisiklete ne spor gözüyle ne de yarış gözüyle bakarım. Bisiklet benim için kendini bulma aracıdır. Pedalı çevirdiğinde dünyayı unutuyorsan bir bisiklet sevdalısısındır diyorum ben.

İlk bisikletim sünnet hediyesi bir BMX'di. Sonra gazeteden alınan bir Peugeot MTB ile devam ettim. Sonrasında hastalandığımdan uzunca bir süre ara vermek durumunda kaldım. Ne zaman istesem "yasak" dendiğinden salak gibi kaldım öyle. En sonunda Peugeot'yu kullanmıyorsun diye üst komşuya verdiler. Nasıl ağladığımı hiç unutmam. Neyse, büyük adam olduk, iyileştik, okul bitirip iş bulduk, gittik yine bir MTB aldık.

Bastık istifayı İstanbul'a döndük çok şükür. Şimdi bisiklet tepesinden inmiyorum. Çok mutluyum. Bir yandan da kendime kask,eldiven vb.ekipmanlar bakıyorum. Bisikletle ilgili yaşadığım sorunlar var ama aşılmayacak şeyler değil. Forum hem kendimi geliştirme hem de bilgi arttırma açısından bana çok faydalı oluyor. Hakkı geçen, emek harcayan, bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Müzik dinlemeyi severim. Evrensel müzik özellikle ilgimi çeker. Bateriyle ufaklıktan bu yana ilgiliyim. Kitap okumak eskisi kadar iyi hisler vermiyor. Tiyatro sevmem. Sinemaya hayır demem. TV ile çok vakit harcamam. Beğendiğim dizileri netten reklamsız izlerim. Genel olarak çevrem bana garip ama özünde iyi çocuk der. (Ne demekse artık?)

Herkese tekrardan merhaba diyorum.

Geri