Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

@Ergun Oskay

Ergun Bey Merhabalar Ankara'dan Hoş Geldiniz...:)

En iyisini yapmışsınız bir insan nereye kadar götürür.Bende dışardan isteğe bağlı bağkur ödüyorum.İnşallah 5 ay sonra emekliyim.

Kısmet olursa Bisiklet'le Şehir Turuna çıkmayı düşünüyorum.

Hoşça Kalın...:)

Scudo
merhaba,
ben Berke,15 yaşındayım
okul nedeniyle şuan sadece haftada 3 gün caddebostan-kozyatağı arası antremana gidip gelebiliyorum ,bisikletim kron xc500...
forumda ve pedalda yeniyim,
herkeze bol pedallar :)

Herkeze merhaba...Ben Burak..Bursada ikamet ediyorum çok değerli bir arkadaşımın katkılarıyla bisiklet sporuna başladım :) İnşallah yarın gelicek olan Sedona 711 D ile aranıza katılacağım...

Hayırlı Günler...

• Beğen
Tepkiler: Aykut Subaşı
@A.Burak Halıcı

Ooooo Burak hoşgeldin.Yeni bisikletin hayırlı olsun.Güzel bir bisikletle başlangıç yaptın.Umarım spor hayatında başarılar yakalarsın.

Selam arkadaşlar.Giant stp1 ile İstanbul bostancıdan katılıyorum aranıza,ismim yağız,herekese iyi forumlar..

Selam dostlar. Foruma bugün dahil olabildim en sonunda. :) 21 yaşındayım, Zonguldak'tan aranıza katıldım. İşin ilginç tarafı, benim bir bisikletim yok. :) Küçük Emrah misali ,benim hiç bisikletim olmadı. :) İçimde ukte kalmıştır bir bisikletim olsun. Arkadaştan, ordan burdan emanet bisiklet sürmüşümdür hep. :) Aranızda olmaktan dolayı memnunum, en kısa süre içerisinde inşallah bir bisiklet alma niyetindeyim. Zonguldak ekibi ile tanışmayı ve onlarla birlikte sürüşlere katılma niyetindeyim. İyi forumlar dilerim. MSN adresim : mesut-kose@windowslive.com

@MesutKöse

:) Mesut Aramıza Hoş Geldin, hepsi olur İnşallah önce can sağlığı,Hayırlısı.

Hoşça Kal...

Merhabalar,

Bartın'dan katılıyorum, ismim Ramazan.. 26 yaşındayım, bir önceki arkadaş gibi benim de henüz bi bisikletim yok :) İnşallah yakın zamanda bisikletimi alıp pedallara asılmaya başlarım..

Herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Aramıza hoşgeldiniz... Burada güzel vakit geçireceğinizi düşünüyorum... Bahar yaklaşıyor. Yavaş yavaş bisiklet almanın zamanı geliyor. Zaten firmalarda 2012 modelleri tanıtmaya başladılar.

Herkeze merhaba.Ben Gökhan. İstanbul-Suadiye'de ikamet ediyorum.29 yaşındayım ve bir dağ bisikleti edinerek bisiklet sporuna amatör olarak giriş yaptım. Şu aralar kısa mesafelerde, şehir içinde kullanmaktayım. Umarım bende en kısa zamanda off road'un tozunu yutmaya başlarım. Sevgiler, saygılar..

herkese selamlar, uzun süredir forumu takip ediyordum fakat fırsatım olmadı yazmaya bir türlü. gerçekten güzel bir ortam ve herkes bir şekilde birbirine yardım olmaya çalışıyor.tabi bende faydalanmaktayım sizlerin deneyimlerinizden.haziran sonuna kadar çanakkale merkezdeyim temmuzdan itibaren istanbul sarıyerde yerleşik yaşantıma devam edicem. bol pedallı günler herkese :)

Herkese Edremit Körfezinden Kocaman Selamlar;

İsmim Seyit, Burhaniye Öğretmenler Mah. yanlız yasıyorum ailem Kutsal topraklarda( İZMİR:cool: ) Balıkesir Körfez Havalimanında çalısıyorum. Tüm Balıkesir Körfezindeki bisiklet sevdalısı arkadaslarla tanısmak isterim. Çanakkale - İzmir arası tur düzenleyen arkadaslarıda mola için beklerim. Başımın üzerinde yeriniz var saygılar...

Herkese selamlar, ismim Baha. Suadiye'de ikamet ediyorum. Eski bir bisiklet tutkunu olarak tekrar yollara donus yapmaya karar verdim ve internette araştırmalarımda bu foruma getirdi beni. Sizlerin tavsiyeleriyle yeni bir bisiklet secimi yapabilirsem, yapacağınız organizasyonlara katılmayı planlıyorum. Herkese keyifli gunler dilerim...

Herkese Selam, Ben Mustafa Kartal'da oturuyorum. Forum içindeki tavsiyeleri okuyorum, çok faydalı oluyor. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Merhaba arkadaşlar. Ben Halit Ahmet Çiftçi. Isparta'da yaşıyorum. Almanya'da Erasmus öğrencisiyim. 1 yıldan fazladır yağmur çamur demeden her yere bisikletle gidiyorum. Bütün bisikletçi arkadaşlara iyi pedallamalar diliyorum..

Merhabalar. Ben Okan. 30 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Uzun bir aradan sonra tekrar bisiket kullanmaya başladım, başka bir sporla da uğraşmadığımdan, umarım bisiklet kullanmayı sürekli hale getirebilirim. Herkese iyi forumlar.

Merhaba arkadaşlar. Veletliğinden beri bisiklete binen biriyim. Bolu'da ikamet ediyorum. Memleketim İstanbul. Tahminen 1,5 yıl içinde tekrar İstanbul'a dönüp sahil yollarında pedallarım diye ümit etmekteyim.

Herkese kazasız seyirler.

@Erdem Ş.

Merhaba, Bende İstanbulluyum, şuan Bolu'da öğrenciyim AİBÜ'de. 3 hafta sonra yeni bisikletimi alıp İstanbul'un sahil yollarında pedallamayı düşünüyorum. Okul varken de Bolu'da Yedigöller, Abant, Gölcük vs. turlamak ve okula bisiklet ile gitmeyi istiyorum. Bolu'da bisiklet grubu var mı?

Benden de merhabalar , istanbulda yasiyorum istanbul universitesi hukukta okuyorum yas 23 ,cankiriliyimB) salcanomu alali 6 ay gibi bir sure oldu 700 km civari yaptim ,Allah kaza bela vermesin dahada uzun yollar gidecegim ins. Herkese iyi forumlar kazasiz belasiz pedallamalar..

Geri