Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba herkese yeniyim bende.Yıllardır dedemin kuponla aldığı bisan/mountaincat ile dolanır dururum.Her yere bisikletle giderim ama kask, eldiven vb. yok mallesef.Ama son haftalarda derin bir araştırmaya girdim.Kendime güzel bir yol bisikleti ve gerekli her şeyi almaya karar verdim.Başlangıç için bianchi SLR 200 düşünüyorum siz nedersiniz???Sakaryadaki arkadaşıların yardımlarını bekliyorum.BU arada ismim TAHA 18 yaşındayım...

Scudo
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşla,iyi vakitler geçirmeniz dileğiyle..

Taha sende hoş geldin;),Sakarya Merkezden misin,çark caddesine yakın mısın..?

• Beğen
Tepkiler: Vancı Sibel
@Önder

çark caddesine bisikletle 15 dakka uzaklıktayım.minibüs ile 20 :D :D :D ...

İzmirden herkese merhabalar
Bende yeni katıldım bisikletleri çok severim ama şu ana kadar iyi bir bisikletim olmadı.Olmasını çok istiyorum ve bilgilenmek için buraya üye oldum.Umarım uzman arkadaşlar yardımcı olurlar bana.Gerçekten çok kaliteli ve uzman bir marka bir bisiklet arıyorum.Titanium olması ne kadar iyidir onuda bilmiyorum.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Mrb.. İzmirden Nail ben.. Aranıza yeni katıldım..Restaurant sorumlusuyum.. Çok güzel bir site.. Emeği geçen herkese tşk. ederim.. Hoşçakalın

merhaba arkadaşlar,
yaş 22 alanyalıyım ıspartada bilgisayar öğretmenliği okuyorum(son)

ben emir 15 yasındayım lıse 1 e gıdıorum 5 senedır atilla bisiklette çalısıorum foruma baslıyalı 1 ay falan oluyor.

herkese ii forumlar !!!

Merhabalar arkadaşlar ben KAAN. İzmirli olmamla beraber muğla üniversitesinde okuyorum. Muğla gibi Türkiye'nin en güzel şehrinde, güzelliklerini daha yakından görmek için eğlencelerin en güzelini hayatıma sokmaya karar verdim; bisiklet. Büyük ihtimalle gezilerim yalnız geçecek ama sizlerle gezdiğim yerleri paylaşmaya da çalışacağım. Bu site gibi güzide bir hizmeti hayata soktuğunuz için, emeği geçen herkese çok teşekkürler.

selam arkadaslar, adim mustafa ve 2007 eylul sonundan beri foruma uyeyim. hafiften yazismaya ve pedal basmaya katildim bile. uzun bir aradan sonra 2007 haziran ayinin sonunda yeni bisikletimi aldim. o gunden beri yepyeni bir dunyanin icindeyim. eskiden bildiklerim ve yasadiklarimi taze bilgilerle guncellemenin ve yeni dostluklar edinmenin heyecani tum yasamimi sardi. fotografcilik yapiyorum (www.dorsay.com.tr), isim olmadiginda bisiklete binebilecegim her firsati degerlendiriyorum. ancak sehir bisikleti kullaniyorum (salcano citysport) o nedenle daha fazla asfaltli yollardayim. evim nisantasinda ve simdilik istanbul sinirlari icinde bindim. ilk firsatta istanbul disina cikmaya hazirlaniyorum. kisacasi araniza katilmaktan cok mutluyum, beni de kabul ettiginiz icin cok tesekkurler hepinize:smily143:

merhaba ben ahmet,18 yaşındayım.şanlıurfalıyım...bu site sayesinde bir çok arkadaşla tanıştım...

Ehe yeniyim iste:)

Elimdeki 20 kg Biachi Grizzly'den kurtulmanin yollarini ararken sitenizi buldum uye bile oldum. Elim alismadi daha teknik olarak siteyi kullanmaya.

herkese S.A.
ben AyhaN37 16 yaşındayım yeni bmx aldım.

Eziq BmX Team :D

Selam herkese, oktay ben, beylikduzundeyim, bisiklete siklikla binmekle beraber ,uzun yol yapmaya, profesyonel bisiklet modellerine spor olarak kulturune vs. oldukca yabanciyim, eski amortisorsuz 18 vites bi morishima dag bisikletim var, yenisini almayi dusunuyorum, buradan fikir alabilir, paylasimdan faydalanirim diye umuyorum, buralarda oturan arkdaslar da var gordugum kadariyla, gorusmek/tanismak uzere...

selamlar herkese ,ben de yeni katıldım 23 yaşındayım yıldızda okuyorum.her türlü maceraya açığım hehe yok lan hepsine değil aslında çoğunlukla bisikletle ilgili olanlara

Aramıza katılan arkadaşlarda çoğalma görüyorum. Mutluluk verici... Bisiklet dünyası ne kadar çok insan kazanırsa gelişmemiz o kadar kolaylaşacak.

Herkes hoşgeldi, sefalar getirdi...

tüm pedalcılara selam ist kartaldan ümit 24 yaşındayım ilk defa bir bisikletim oldu diyebilirim en sonunda bir bisiklet aldım ve mutluyum hayalimi çok uzun seneler sonra gerçekleştirdim aranızda olmaktan mutluyum bol pedallı günlerrrr :)))

Merhaba. Ben Çanakakale' den Onur Sezer. Bursalıyım. Üniversite öğrencisiyim yıllardan beri! İlk kez bu sene triathlonda yarışacağım(kendimle:) ).... Böyle bir sitenin olmasının faydasını benim gibi yeni başlayanlar daha iyi bilir. İyi çalışmalar!

Geri