Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Merhaba,
Yeni üyeyim. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, öğretmenim. Bisiklet alma uğraşım sonucunda buraya ulaştım. Daha önce bisikletim olmadı ve çok iyi bisiklet kullandığım söylenemez. Fiyatı çok çok yüksek olmayan fakat aldığımda da uzun süre değiştirmek zorunda bırakmayan, şehir içinde ve arazide de kullanabileceğim bir bisiklet almak istiyorum. Bisikletler hakkında birçok siteden birçok bilgiye ulaştım, kafam karışmadı dersem yalan olur. Önerilerinizi semrag2006@yahoo.com adresime de yazarsanız (burayı devamlı takip edemeyebilirim), kıyaslama ve nedenleriyle açıklayıcı olabilirseniz sevinirim. Daha önce de yazdım fakat mesajım görünmüyor, umarım bu sefer sorun olmaz. Hoşçakalın.
Semra

Scudo
Merhaba ben mert ocaqta lisanslı yarışçı oluom ...aranıza katılmaqtan dolaı çok sewinçliim çünkü bisikletim benm herşeim we aklıma bi şey takıldıında sizin gibi prıfesyonel bisikletçilerle paylaşabilcem...:)

@mert fr

senin gibi bi Galatasaray Tarafrına hiç yakıştıramadım ...Pardon önce sormam lazımdı Klavyen Türkçe değil mi?:D :D :D

Herkes hoş gelmiş sefalar getirmiş

@janus_sea

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, tur haberlerini, siz arkadaşlarımın deneyimlerini okudukça insanın iştahı kabarıyor. Yağmurlardan fırsat buldukça bisiklete biniyorum, dün 52 km yol aldım.

Forum insanı öyle gaza getiriyor ki az kalsın yaşımdan büyük işlere kalkışacaktım. Araştırırken 19.08´de Hamburg şehir turu yarışından haberim oldu. 20.000 kişilik katılım ile gerçekleşen yarış 3 kategoride yapılıyor 55, 100, 155 km. 55 km´lik yarışı gözüme kestirmiştim ama çok geç kalmışım. Katılımcı listesi tamamlanmış. Seneye daha iyi çalışma ile vaktinde başvurumu yaparım. Yarıştan diskalifiye edilmemek icin ortalama 26 km´nin altına düşmemek gerekiyormuş. Bir aylık çalışma ile bunu başarabilmem de çok zor olacaktı. Yarışta sonuncu olmak sorun değilde, yarış dışı bırakılmak hoş olmazdı.

Aranızda olamadığım için dostluk, sevgi paylaşımları ile birlikte turlara götürülen kısırlardan, mangallardan da mahrum kaldığıma üzgünüm. Kimbilir belki günün birinde gerçekleşir.

Sizlere 2 veya 4 ayaklı hayvancıklardan uzak, sorunsuz, kazasiz sürüşler diliyorum.

Merhaba ben Ankaradan Melih... 16 yasındayım..Atatürk Anadolu Lisesi'nde okuyorum.. Küçük yaşlardan beri bisiklet kullanıyorum..Ama bu işle daha ciddi uğraşmaya çalışacağım...En kısa zamanda Ankara'daki turlara katılacağım..
Site ben ve benim gibiler için biçilmiş kaftan... Moderatör arkadaşlara ve tabi ki tüm üye arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum...
saygılar...

merhabalar
ben çağlar
bornovalıyım
1976 doğumluyum
ege de memurum
evli iki çocuk babasıyım
içimdeki bisiklet sevdası depreşti
o yüzden burdayım
bisiklet arıyorum almak üzereyim

@sbs

sizinde dediğiniz gibi belki birgün yollarınız buralara düşerse kısır ve mangallarımızn tadına bakarsınız..bisiklet aazminize gıpta ettim bolbol keyifli sürüşler diliyorum
sevgi ve saygılarımla

merhaba arkadaşlar, ben melis,19 yaşındayım, dün üye oldum foruma, mersinde yaşıyorum şimdilik ve burada okuyorum,profesyonel lisanslı veledrom bisikletçisiyim,(bu lisans her benim diyene verilmez,özellikle bayanlarda bu lisansa sahip biriyle karşılaşmak çölde kutup ayısıyla karşılaşmaya eşdeğerdedir, çok ukalayım biliyorum:D)6 defa sürat,2 defa 1 km zamana karşı şampiyonluğum var, şanssızlığım bu sporun Türkiyede yaygın olmaması,şimdilik yol bisikletine döndüm ama hala alışamadım,sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım,iyi forumlar :)

@MeLiSBuRCu

Melis harikasın! Senin gibi bir arkadaşı burada gördüğüme inan çok sevindim. Aramıza hoşgeldin, iyi vakit geçirmen dileklerimle...

Hoşgeldiniz,
Profesyonel bayan sporcuları aramızda görmek çok güzel.
İyi forumlar. :)

mehaba yeni arkadaşlarım yeni abilerim ablalarım geziler hakkında hiç bişey bilmiyorum adım sabit burak cebeci beni geziler konusunda aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler ist/küçükyalı 06,07,1989

Merhabalar,

Ben de aranıza yeni katıldım.İ.Ü Gazetecilik son sınıfta okuyorum.Fotoğraf ve tiyatroyla ilgileniyorum. Bisikletle yeni ilgilenmeye başladım,fotoğraf çektiğim ve doğayı sevdiğim için bisiklet benim için yeni bir başlangıç olacak. Umarım forumda istediğim bilgilere sizlerden ulaşabilirim.
Şimdilik hoşçakalın.

@Lâle

Lâle, aramıza hoşgeldin. Umarım bisiklet sevgin dâim olur. Burada aradıklarını bulacaksın, iyi vakit geçirmen dileğiyle.

Geri