Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Slm. ben Mustafa
Pazar sabah 7.30 am. gibi kabataştan sarıyere gidiyor olacağım. Karşılaşırsak selamlar.

Scudo
caddebostan- sabiha gokcen bazende f1 pisti. sabihaya gidiş dönüş 75 km. sahil yolundan tershaneye kadar oradanda tem baglantı yolu ile sabiha gokcen kavsagı. gelmek isterseniz 08:30 vaktinde hareket ile caddebostan migrosu gecince 2. otobus duragı. bende avrupa yakasından geciyorum

Selam arkadaşlar... ismim enes.. kocaeli'de yaşıyorum.. BMX'e henüz başlamadım fakat başlamak istiyorum.. sizlerden bilgi almak için burdayım.. ve burda kalıcıyım ;) eğer bi BMX sahibi olursam ben de organizasyonlarınıza katılmak isterim

S.a millet nihayet kafama göre bir yer buldum ve mutluyum benim ismim murat
Uşaklıyım nedersiniz bilmem ya hani bu eski klasik bisikletler varya ben ksaca dede bisikleti derim bende ihlas marka yeni modeli var renk turuncu çok güzel çok seviyorum bisiklet kullanmayı ta küçük yaşta başladım anaokuluna giderken tabi :D bisiklet hakıında insallah paylaşımlarım elimden geldiği kadarıyla paylaşımları yapıcam bisiklet kullanmak süper bence birde şu kötü kullanan şöförler olmasa iyi olacak :D

@BuDe

Siz Benim Dersaneden Arkadşımın Akrabası Oalbilir Misiniz?

13 Yaşında Pendik'te Adı Onur

selamlar ben kutay özdemir 15 yaşında 1,75 boylarında bir bisiklet aşığıyım tam bir bisiklet hastasıyım bisiklete hayatını verenlerdenim ileride gerçek bir profesyonel yarışçı olmak istiyorum

bisiklet almayı planladığım için internette piyasa araştırması yapmak amacıyla gezinirken buldum bu sayfayı baktım ki forumlardaki yazıları okumak için üyelik gerekli hemen üye oliim dedim....çoook uzun zamandır bisiklete binmiyorum,belki unutmuş bile olabilirim:D:D:D çanakkale 18 mart iibf de 4. sınıftaım...

bn çok yeni sayılmam . kendimi bildiğimden beri bisiklet üstündeyim...

Adım Öner , Bisiklet forum üyesiyim :D Önceden hobi oalrak Satranç vardı . Yükselince Bıraktım :D Şimdi ise yeniden bisiklet :)

yarışmacı arkadaşlara başarılar :D

bana oy vermek için...

selamlar adım murat istanbul-sarıyer de oturuyorum.2 yıldan beri yol bisikleti kulanıyorum. genellikle sarıyer-sirkeci arasında antreman yapıyorum. tanışmak dileğiyle...

@muratas

selam murat cığım. bende senin hemen arka sokağında oturuyorum.hoş geldin:) :) :)
hoşgeldin kanka, iyi forumlar...

Üye olalı fazla olmadı ama forumu gerçekten sevmeye başladım
yaş 19 mekan:Sivas
üni.ye hazırlanıyorum
Kendimi bildim bileli bisiklet kullanıcısıyım elimden çok bisiklet geçti ama 2 yıldır amatörlükten profesyonelliğe geçme çabasındayım

herkese merhaba adım cengiz göztepe de oturuyorum genelde fenerbahçe maltepe arası biniyorum bu siteye daha önce üye oldum ama dün lastiğim patlayıpda yolda kaldığımda süper kahraman gibi yetişip lastiğimi yapan halil uygun arkadaşımı tanıdığımda bu siteyi daha çok sevmeye başladım tekrar teşekkür ederim halil herkese bol pedallı günler

hepinize merhaba, ben selahattin, ne yazik ki haftalik, günlük veya kafaniz estigi zaman yaptiginiz turlariniza katilabilecek kadar yakininizda degilim. Mizikacilarin kenti Bremen´de yasiyorum. Bisikletim olmasina ragmen 20 yil bisiklet kullanmamistim, binmedigim bisikletim calininca sanki hergün pedal cevirirmisim gibi telasa düstüm yeni bir bisiklet edindim. Siz Bisikletforum üyeleri bu hevesin tutkuya dönüsmesini saglayacaksiniz buna inandim. Katkilariniz icin hepinize tesekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: janus_sea
@sbs

Aramıza hoş geldiniz Selahattin bey amca:) inş.bir gün turlarımızdaki dostluk ve sevgi paylaşımlarını da yaşama şansınız olur,bisikletiniz hayırlı olsun ve geçici değil umarım daim olsun,,bol pedallamalar kazasız belasız inş.
sevgi ve saygılarımla

merhaba bn erhan ocak 2 de 15 yaşıma giricem bisiklet kullanmayı severim ama bisikletin esaslı nasıl kullanılacağını burda öğrendim prof bisikletçi olmak istiyorum kendi çapımda çalışmalara başladım hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim :)

Geri