Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Mrb Ben Hatay'dan Alİ Can HenÜz Bİsİklet Turlari DÜzenlİyemeyecek Kadar KÜÇÜĞÜm Ama İŞallah BÜyÜyÜnce Sİzler Gİbİ Turlara Katilacam
YaŞim:13

Scudo
Arkadaşlar herkese selamlar. Ben Hasan. istanbul-Bakırköy'de yaşıyorum. Marmara Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fotoğraf bölümümde okuyorum.Uzun zamandan beri bisiklet kullanıyorum. Sadece bisiklet değil farklı dallarda birkaç doğa sporu ile daha ilgileniyorum.Kısmetse önümüzdeki hafta bisikletimi güncelliyorum. Yeni bisikletimle yollarda buluşmak ve pedallamak üzere hoşçakalın.

Merhaba! Uzun süre Denizli'de yaşadıktan sonra Alanya'ya yerleştim. İşimi bir hobi haline getirerek tarih, kültür birikimlerimi çevremdeki herkesle paylaşmayı ve onlardan da birşeyler öğrenmeyi çok seviyorum. Bunu da en iyi doğa gezileri yaparak gerçekleştiriyorum. Bu site benim için bir hazine gibi. Aranızda bulunmaktan mutluyum.

• Beğen
Tepkiler: zazoo
Merhaba,
Adım fatih, malatyadayım ve avukatım. Senelerdir kullanamadığım ve çok temiz durumda olan Bisan ART-920 'm var. orta okul dönemimim iyi bisikleti idi ancak bu ara tekrar araştırmaya başladım, biz baya geride kalmışız.. Herşeyden önce aranıza girdiğim için mutluyum ve önerilerinizi bekliyorum. art yi yeniden düzenlemeye değer mi? yoksa para verip farklı bi model mi almak gerek? düzenleme işi kafama daha çok yatanı. yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba ben Sesim,Duygun'un kardeşiyim yaşım 20,Yeditepe Üniversitesi'nde öğrenciyim..belki pek çoğunuzla yarışlarda tanışmışızdır..bazılarınız beni 'panda' olarak tanıyabilir:D

selam gençler ülkemin yekavaz insanları yeni katıldım bu forumaa bisiklet modifiye hasatsıyım ama daha bi boh yapamadık neyse herşey pahalı yaww herkese iyi forumlar

Hoşgeldiniz...İlginç bir nickiniz var...:)
İyi vakit geçirmeniz dileğiyle...

@ismailofli

:D :D Aynen katılıyorum. Mümkünse açıklayabilir misiniz Osturagan ne demek ? Hoşgeldiniz...

32 yaşında öğretmenim uydukent kurtköyde oturuyorum

ostrogotlar vizigotlar filan birde ismim özkan mix yaptım birde gaz sorunum vardı:))

mrb ben özgüç,elektronik bölümü teknik lise 3. sınıfım,izmitde oturuyorum...

Herkese selam,
Yeni bir bisiklet alıcam ne alıcam ne yapıcam derken biri beni buraya attı. İyiki de attı. Forumlar oldukça bilgilendirici. Adım,yaşım ve nerde oturduğum önemli değil sanırım.
Bisikletim ve ben hayata sürüyoruz...

Arkadaslar Kenan Ben Yas 29 Olcak Az Kaldi Ve 12 Yasindan Beri Bisiklete Binmiyorum, Ama Bi Bisiklet Alicam. Yeni Basliyacagim Icin Yeni Bisey Olmasin. Ama Iyi Bisey Olsun. Varsa Makinasini Satan Konusalim. Ama Dedigim Gibi Butcemi Zorlamayin. Bu Arada Istanbulda Oturuyorum.

selam bisiklet severlere:
ben 34 yaşında bursada oturuyor ve polis memuru olarak görev yapıyorum 15 yıldır bisikletle haşır neşirim ançak böyle bi forumla her nedense arkadaş grubu sayesinde tanıştım . Forum çok başarılı vede faydalı Emegi gecenlere teşekkür ediyorum.

Merhaba.
Adım Mesut Yüksel Sarıyer/Yeniköy'den katılıyorum.On senelik bisiklet kullanıcısıyım.Son iki senedir yol bisikleti kullanıyorum.Açık hava reklamcılık sektöründe çalışıyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
hosgeldin yüksel,
h.sonları yol bisikletiyle cıkıyoruz gelmek istersen bekleriz

Geri