Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

meraba bende tunca. size biraz küçük kaçıyorum 14 yaşındayım. lise 1 e daha yeni geçtim o yüzden daha okul belli değil:) bende bisikleti çok seviyorum ama düz yolda arabaların beni geçmesi sinirimi bozuyo:D bu site gerçekten çok güzelmiş banada dün halil söyledi.

• Beğen
Tepkiler: özlü
Scudo

mrb öncelikle bisiklet tutkundan ötürü seni kutluyorum... düz yolda arabaların seni geçmesi normal sonuçta onlar motorlu taşıt. Bisiklet bir hız aracı veya atabalarla yarış makinesi değildir. Eğer hızı yapmayı sewiyorsan uygun bir yolda yani bisiklet yolunda sewdiğin kişlerle hız yapmalısın tabi ki abartmadan ve kontrollü şekilde ... unutma ki kişi kendini bazen dengede tutamıyor umarım arabalarla yarış içine girmezsin emin ol ki sonu çok kötü !!!

Özlü merhaba
Seni görünce hatırladım Nasılsın İyileştinmi . Kaza geçirmiştin. İnşallah iyisindir. En kısa zaman da tekrar pedallaman dileğimle
Hoşçakal.

ben de özge, ankarada okuyorum bursada oturuyorum, 87 doğumlu olup ankara üni tıp fak. 2. sınıfa geçmiş bulunmaktayım
bisikletsiz hayat salçasız yemekten kötü, eylülde bisikletimle ankaradayım !

Hoşgeldiniz foruma. Umarım iyi vakit geçirirsiniz. Sağlık sorunlarımızı sizinle paylaşabiliriz demek. Çok teşekkürler..

Sevgiler...

Selamlar herkeşe Ben Ahmet ÖZDİL İstanbul'da yaşıyorum hayatımı bisiklete verdim ama yol bisikleti kullanırken aldığım kilolar yüzünden bisiklet bana saplanmış gibi durduğu için MTB'ye geçmeye çalışan, kanunlara, kültüre, tarihe ve doğaya değer veren milyonlarca insandan biriyim. Geleceğe bırakacağımız en büyük miras olan bu değerleri, ekonomi ve enerjiden daha önemli görüyorum. Hiçbir para ve enerji miktarı bu değerlerle olan bağımı kaybetmem için gerekçe olamaz. Çünkü ben bu değerlere olan inancımdan dolayı vergi veriyorum, toplumla birlikte yaşıyorum ve oy veriyorum...

• Beğen
Tepkiler: sönmez
arkadaşlar hepiniz forumumuza hoşgeldiniz hepinize iyi eğnelceler ...

Biz genelde akşamları Ataköyde dolaşıyoruz.Hiç karşılaşmadık ama inşallah artık karşılaşırız.

selam arkadaşlar siteye 10-15 gün önce ıronman arkadaşın tavsiyesile kayıt oldum çok güzel bir site bu bölüme ancak yazabildim herkese selam

Ben buraya kendimi tanıtmamıştım tanıtmam lazımdı haklısınız :)

Ben ankarada öğrenciyim gazi ünv.de adım Mesut

Geri