Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
Herkese Selamlar,

Foruma yeni üye olan biri olarak tüm bisiklet severleri saygı ile selamlıyorum.

Ağustos Ayının ilk haftası boyunca İzmir'de, Karşıyaka Civarinda olacağım. Pedal basacak arkadaşlar arıyorum. Günlük 40-50 km yeterli olur sanırım : )

Ayrica bisikletimi getirmesem izmirde kiralayabileceğim yer bulabilir miyim acaba. Bilgisi olanlarin degerli fikirlerine ihtiyacım var.

Saygilarimla....

Murtiko

foruma hos geldin arkadasım emınımkı arkadaslar sorularına en kısa surede cevap verecekeler iyi eglenceler

• Beğen
Tepkiler: murtiko
merhabalar
ben mustafa. hem foruma hem de bisikletliler dünyasına yeni katılıyorum. yaşım 25. ankarada oturuyorum. geçen hafta arkadaşımla beraber bana güzel bir bisiklet aldık. amoeba scud. şimdilik üç defa bindim ama çok zevkliymiş. odtüde biniyoruz. bacaklarımın ağrısı geçince tekrar binecem. ankaradaki gezilerde bana da haber verilirse çok sevinirim.

selamlar mustafa aramıza hos geldın ankarada ki gezilerde tabiki katılacaksın ama oncelıkle formu takıp etmen gerekecek,simdiden iyi eglenceler diliyorum

foruma yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz iyi eğlenceler

selam arkadaşlar ben mert 16 yaşındayım feneryolunda oturuyorum

bisiklete binilen heryerde varım

Merhaba arkadaşlar ben sibel... Yaşım 18. İstanbul Yeniköyde oturuyorum. Bu yıl Bilkent Üniversitesini kazandım galiba. Gruba ben de yeni katıldım. "Kendimi çılgın bisikletçi" olarak tanımlayabilirim. Hiçbirşey de sınır tanımam. Hedefim Bisikletle Türkiye Turu. Bana takılın hayatınızı yaşayın yani...

Hosgeldin Sibel. Umarim hayalini gerçeklestirirsin. Ben de dünya turu istiyorum kismetse Bayir Gülüm'le birlikte :)

mert ve sibel arkadaşlarımız hoşgeldiniz sitemize aradığınız her şey burada tadını cıkarın iyi eğlenceler

Hosgeldin Mert. Umarim sitemizde aradigin herseyi bulursun (ki bundan hiç süphem yok).

mert ve sibel hoş geldiniz size tavsiyem prospektüsü iyi okuyun, bağımlılık yapıyor:eek: sonra way ben bilmiyordum demiyesiniz:D

noktalivirgul e aynen katılıyorum hoşgeldiniz gerçekten BAĞIMLILIK yapıyor :D:D iyi eğlenceler arkadaşlar

SLM ben kerim istanbul / ümraniyeden katılıyorum bir bisiklet sevrim;)

Yaş : 16 böyle bir site olduğu için mutluyum Allah kuranlardan razı olsun

Herkese merhaba!
Ben Evren. Yaş 22, Ankara'da yaşıyorum. Umarım en kısa zamanda 5 senedir bayağı gerisinde kaldığım bisiklet dünyasına yetişeceğim. Turlar için sabırsızlanıyorum. =)

Geri