Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Selam,
Yaş yolun yarısını geçeli birkaç sene olmuş, artık çocukluk aşklarına dönmekde fayda var deyip ilk adımlardan birini attım geçenlerde...
Pek araştırmadım, birkaç dükkan gezdim, fiyat sordum, Trek 4900 alayım dedim, sonra euro canımı sıktı, Bianchi Miwok'da karar kıldım, gittim almaya ama derler ya ilk görüş önemlidir. Whistle kalbimi çeldi, daha önce hiç adını duymadığım, bilmediğim ama ilk görüşde ısındığım, ilk sürüşde beni gülümseten bir Dirty Rap'im var artık. Bisikletin uzmanı değilim, yıllarca binmemişim ama her geçen gün sürdükçe, tanıdıkça Dirty Rap'imi sevmeye başladığımı hissediyorum.
Herkese keyifli sürüşler... Mutlu kalın.
Ekrem
http://www.whistlebikes.com/images/stories/DIRTY-RAP.jpg

Scudo
Forumumuza hoş geldiniz.:p

Günden güne forumumuz çoğalıyor. Hakikaten burada olmaktan insan gurur duyuyor.

Hepinize yeniden hoşgeldiniz der, bol pedallı günler dilerim:)

Hoşçakalın.;)

Hoşgeldiniz aramıza Ekrem Bey. Sizi ve bisikletinizi yaptığınız gezilerde görmek isteriz.

Sevgiler...

Şimdilik haftaiçi akşamları ya da haftasonları sabah çok erken sahilde kondüsyon kazanmak ve bisikletime alışmak için turluyorum. Ağustos'da Belgrad ormanında olacağım. Geziler çok keyifli olmalı. Düşünmesi bile heyecan verici.

Ekrem

Arkadaşlar hoşgeldiniz. Bu forumda çok güzel vakit geçireceğinize garanti verebilirim...

Arkadaşlar Foruma o kadar yeni kardeşimiz katılıyorki,kime hoşgeldin deyip,kime demediğimi karıştırdım.Üye sayımız her gün artıyor ve 4000 e yaklaştı.Bütün herkese hoşgeldiniz diyorum.forum da güzel vakit geçirmelerini diliyorum

ekrem bey foruma hoş geldiniz.iyi vakit geçirmeniz dileğiyle.

slm arakadaşlar böyle forumu gördüğüm için çok mutlu oldum. bu forumu çerkezköy'deki fabrikaları araştırıken buldum iyi ki bulmuşum. ben kırklareli'ndenim bisiklet aşğıyım amatör olarak bir grubumuz var Bis39 diye kendi çapımızda faaliyet yapmaya çaluışıyoruz. neyse forum çok güzel

yeni gelenlere hoşgeldiniz.daha keşfedemeyenlere geçkalmadiniz:D :D

mrb. adım Tuğrul İstanbul'danım fakat okul sebebiyle genellikle Ankara'dayım,yaş 25........İstanbul-Ankara yolu Beşiktaş aşkıyla dolu...

Merhaba arkadaslar
Hepinize kazasiz belasiz sursler diliyorum bende bri bisiklet sevdalısı olarak araniza katildim.Yalniz bisikletim cok kotu(dandik)ama ayağımızı yerden kesiyor ama ilerde guzel bir bisiklet almayı dusunuyorum onerilerinizi bekliyorum

aramıza hos geldın ikiteker besiktas askı bambaska

hosgeldin frontoza iyi bir siteye geldin emin olki burda baya baya doyurucu bilgi edineceksin yeni bisikletin icin,
mesela ben kron aldım birtane efor bisikletten ve cok memnunum istersen bir bakarsın baska bisikletlerde var tabiki burda herkesten fikir alıp iclerinden bir yol cizebilirsin kendine,tekrar hosgeldin

merhaba arkadaşlar. izmirde yaşıyorum. 37 yaşında biyolog özel şirket satış pazarlamadayım. Forumu okumaktan keyif alıyorum.

Geri