Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo

Kardeşim takıldığın konular olursa biz buralardayız ve istediğin herkonuda yardıma hazırız tüm yönetim olarak. Ve hepimiz senin arkadaşınız unutma.
Sevgiler...

sağol serkan eyvallah kardeş.arkadaşım olduğunuzu biliyorum.aynen bende7/24 hizmetinizdeyim kesintisiz.ilgili arkadaşlara duyurulur.

Herkese merhaba,

Ben Güneş Güman, İstanbul Şenesenevler'de oturuyorum. İlk defa 30 Haziran cuma akşamı Moda parkuruna katıldım.

Sevgiler,

merhaba ben deniz öztopcu eskisehirde yaşıyorum 17 yaşındayım herkeze iyi forumlar diliyorum

SELAMLAR VEDE SAYGILAR,YENI KATILMAYA CALISIYORUM GURUBA BAKALIM KATILABILECEKMIYIM:) HERKESE IKI TEKERLEKLI GUNLER.
EFOR BISIKLETE TESEKKURLER. hDEVECI

DUNYANIN EN IYI BISIKLETI OLCAGINA ARKANDAN ESEN RUZGARIN OLSUN :) CIDDEN IYI SLOGAN

Tesekkurler Isallah Pazar Ve Carsamba Gezilerinde Bende Imkan Dahilinde Olmaya Calisacagim,
Yokus Inmek Zevkli Olsada Cikamsi Daha Zevk Vericidir:)

herkese slm. ben mehmet . kadıköyde oturuyorum. isten fırsat buldukca kadıkoy-pendik ya da kadıköy-beykoz arasını gidiyorum. gruba yeni katıldım. umarım birlikte gezilere de katılabilirim. herkese bol pedallı günler :)

Merhaba bisiklet severler
ben afşin, çift teker'e binmek bende saplantı halinde, kızım dunyaya merhaba dedikten sonra biraz binme hızım azaldı ama Gürsel abi sağ olsun şimdi onun da bir koltuğu var şehirler arası yapmasak da akşamları rana ile bisikletten çok keyf alıyoruz. çocuğum uyumıyor diyen var ise çok etkli bir yöntem fazlaca yoruluyor çevreyi inceleyeceğim diye ve eve geldiğimizde hemen uykuya dalıyor:) . 2-3 arkadaş balıkesirde bazı bazı uzun yol yaparız burada balıkesirli var ise tanışmak isterim. yakında balya yolu ile kaz dağlarından edremit düşünü gerçeğe çevirmek istiyorum. resimdeki kızım rana ve tahta bisiklet de benim eserim,marangoz değilim dişhekimiyim.. aranıza katılmayı çok isterim bir fırsatta

Selamlar Hos Geldİn Mehmet ,
Bende Yakacik Kadikoy Veya Yakacik Taksim Parkurunu Kullaniyorum Genelde Yolda Karsilasmisizdir :)

• Beğen
Tepkiler: memre

UMARIM EDREMIT DUSUN EN KISA SUREDE GERCEKLESIR

Geri