Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
merhaba ben cenk... sitenize yeni katildim... 34 yasindayim...
istanbul'da oturuyorum...

sitenizle beni nisan baklasi tanistirdi.... cok sevdigim dayimdir kendisi... kiskandirmak gibi olmasin ama ben 64 model magneet i bacak kadar cocukken kendisinden gizli gizli kullandim... :eek:

bu da 20 sene sonraki itirafim olsun... simdi bunu ogrenince kizmadigini umarak herkese tekrar merhaba diyorum...

yolunuz acik, zincireriniz yagli olsun....

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu

Canım yeğenim senide aramızda görmekten gurur duydum. Demekki Benim bisikletime binerdin haa:boese157: Ben sana bunu sormazmıyım:D
Aramıza hoşgeldin. Yanaklarından öptüm. Dayın.:p

• Beğen
Tepkiler: cenkbol

vay! magneet ha! sanslisiniz cenk bey kacirabileceginiz magneeti olan bir dayiniz oldugu icin :D ben de ilk pinokyomdan bahsetmistim foruma girerken, cok eski oldugunu dusunerek :p ama magneet kadar olamaz, 2. dunya savasindan beri var onlar degil mi :D :D saka bir yana, gecenlerde bodrumda gordum, yasli bir amcam kullaniyordu, koyu laciverte boyamis (sanirim, yagli boya :) ) bir de ayni renkten minik bir zincir kilit yapmis ona, kilidin anahtarini da buyuk bir ozenle cuzdaninin bozuk para bolumunde sakliyor :D cok hosuma gitti :D

neyse, magneet dediniz, lafi uzattik :D kisaca: hosgeldiniz

Meraba erkes. Ben foruma İStanbul katılıyor. Bir dil courseunda ögretmen. Türkçe ögrenemk icin cabalıyordum. Ulkemde bisiklet yıllara kullandım. Burada da kullanıyor. Selam.

Foruma hoş geldiniz. Derdinizi anlatacak kadar Türkçe öğrenmişsiniz bile. Her konuda yardımcı olacağımızı tekrar hatırlatırız. Buna Dilde dahil.:D
Sevgiler...

merhaba roadeater, hoşgeldiniz :)

bi kaç sorum olacak,uygun görürseniz,

nerelisiniz? (anadilinizi merak ettim:) )
ne kadar süredir Türkiye'desiniz? (yeterli Türkçe'ye ulaşmış gibisiniz..o bakımdan sordum)
hangi şehirdesiniz? (mümkün olsa tanışmak isterdim.)

anlayışınız için teşekkür ederim :)

Twist benim hikye uzun. Bir projec icin Turkiye'de yim. İki yil beri, birkac sehir dolasti. Kaldigim yerden eger var isa okul dil icin ogretmenik da yapıyor. Simdi Elazıg... Biliyorsunuz?? Hydro-barraj Keban var burda. Ancak demeyecek 'sen ajan' (secret agent) bana sen. Cok duyuyor bu espri. (!!!)

hangi illerde çalıştınız?
eskişehir'de ki baraj inşaatında da yabancı mühendisleri duymuştum..belki..
bu arada lisan işini büyük ölçüde halletmişsiniz..helal olsun..

bizim bi arkadaş, komşusuna aynı espriyi yapmış, "ya sen ajanmısın, bi evde yoksun, bi varsın, bi geliyosun bi gidiyosun" demiş, komşusu ertesi gün taşınmış ben burda deşifre oldum diye..o bakımdan yapmam o espriyi :)

Dear Twist, ben gazeteci. Dil isi zor. Ben konusamiyor yazdım kadar. Yazi kolay. Sozluk bakiyor. Bazann yok buluyor kelime o zaman inglishce yaziyor. Uzgunum. Mesela anlamiyor "bi" yazmis sende. "bi evde" nasi demek?
Muhendis degil ben. Yazıyor Asia'dan National Geog. icin. Biliyorsunuz bu magazin? Neden Elazig ben... Gercekten onemli. Var baraj bir tehlike. Kurumak risk. Eqip calışımak burda. Ben arastiracak. Investigate... "Lisan" bakti sozluk: Dil.

"Bi" Türkçe'de bazen "Bir" (1) anlamında kullanılır. Aslında dil bilgisi olarak geçerli değildir ancak yazım sırasında kullanırız. Bi ev, bi araba, bi adam vs.(etc.).

haklısınız, internet Türkçesi maalesef :eek:

"keban barajında kuruma riski, su rezervlerinin azalması" çalışma konunuz yanlış anlamadım değil mi?
ne zaman yayınlanacak bu konu?

Halili tesekkur.

Twist evet. Ama zaman ben bileme z. Eqip var bura. Muhendislar. Bena bagli olmuyor. Anlattim mi? Bu calislar uzun alıyor. 1 to 5 year. It's my life! Bir anlas yapabiliriz: Herbir anlamadigim kelim icin "bi" (ogrendi bi, ama biliyor dogrusu bir = a, an) cümle ingilizce yazacagiz ben. OK?

• Beğen
Tepkiler: abrean
Herkese selamlar,

İzmirde yasıyorum ozel bir sirkkete muhendislik yapıyorum. Oldum olası doga sporlarına karsi extra bir ilgi duymusumdur ama kayak dısında hic bir sporun uzerine istedigim olcude egilemedim.
Son zamanlardaki ilgi alanım bisiklet. Genclik yıllarımda:D iyi bir bisiklet surucusuydum ama yıllar alinan sorumluluklar sehir yasamı bicok seyden oldugu gibi bisikletten uzaklastırdı beni..

diyorum ki soyle bi bisiklet alayım su filmlerde gordugum uzre arabamada bir tasıma aparatı edineyim ve gittigim heryere goturup hem form tutaım(5 kglik bir fazlam var) hemde keyif alayım.
izmir civarlarında doga gezileri yapan arkadaslar tanısmaktan pek memnun olurum.
sevgiler..

roadeater , pan ve aramıza yeni katılan diğer arkadaşlar..
hepiniz hoş geldiniz..
Said Ergöktaş;)

selam arkadaşlar ben Emrullah.Adanada yaşıyorum 24 yaşındayım.trek 3700 full bisikletim var.12 yıldır bisiklete biniyorum.benim için bisiklet yaşam demek.siteye yeni üye oldum arkadaş edinmek istiyorum.eyer bana yardımcı olursanız sevinirim. tusunami_011@hotmail.com. şimdiden herkese teşekkürler saygılar.

Aramıza hoşgeldin Emrullah.

Burada herkes arkadaşın. Tecrübeli bir bisiklet sever olarak katkıların ve paylaşımlarınla, ilgi alanlarının kesişeceği bir çok yeni arkadaşla tanışacağını tahmin ediyorum.

Üyeliğin hayırlı olsun.

Aramıza hoşgeldin kardeşim. İnşallah bundan sonra güzel gezilerinle bizi mutlu edersin. başarılar dilerim...

teşekkür ederim abi.inşallah iyi bir arkadaş çevrem olur.her şey herkesin gönlünce olsun

Geri