Arkdaşlar, hepinize merhaba.
Ben Kayseri'den Göktuğ. Erciyes Üniversitesi'nde İngilizce okutmanı olarak çalışıyorum. İşe giderken ve günlük ihtiyaçlarım için bisiklet kullanmaktan başka, performans arttırımı ve de antrenman için bayırlarara, dağlara tırmanmak çok hoşuma gidiyor. Eğimli arazileri çok seviyorum. Bir de bayır yukarı çıkarken köpekler olmasa

Allah'tan geri dönüp, bayır aşağı inerken yetişemiyorlar.

En eğlenceli durum da, bayır aşağı inerken, ileriden, yola paralel bir şekilde başka bir köpeğin koşması

. Çok heyecanlı oluyor, acaba ileride kesişirmiyiz, yoksa köpeği atlatabilir miyim diye düşünmesi
Üniversite'ye sürekli bisikletle giden -bildiğim kadarıyla- 5 hocadan birisiyim. Ellerimizde eldivenler, bir de güneş gözlüğü, ha bir de Deuter sırt çantası ile üniversitede bayağı dikkat çekiyoruz.

Öğrenciler, bizim, okula sürekli bisikletle gelmemizi biraz garipsiyorlar. Genelde, bisikleti, araba alacak kadar parası olmayan kişilerin bindiği bir vasıta olarak görüyorlar. Ama onlara, bisikleti gerçekten sevdiğimiz için ulaşım aracı olarak kullandığımızı söylüyoruz. Bir de örnek olarak şöyle diyorum; benim bisikletimin farları, Tofaş'ın, Şahin'in, Toros'un farlarından daha değerli diyorum. Mesela bir Deuter sırt çantası 120 YTL civarı, Ray-Ban gözlük de öyle, Deltabisiklet'ten aldığım Shimano eldivenler 20 Euro ...

Yani o kadar da ucuz değil diyorum, eğer masraf yapmak isterseniz.
Bu siteye Google'da ararken tesadüfen buldum ve de bir bisiklet tutkunu olarak çok istifade ettim. Siteye katkıda bulunan, gerek teknik, gerekse arkadaşların sorularına cevap veren herkese tek tek teşekkür ederim.
Sitedeki eski konuların çoğunu- özellikle benle ilgili olanları- okudum. Malum, aranıza biraz geç katıldığım için eksikliği telafi etmem lazım.