Merhaba
İsmim Ahmet 43 yaşındayım,Kozyatağı civarındayım..henüz bisiklet almadım ama extre kesiminden hemen sonra alacağım...Gezilerden haberim olursa sevinirim..Herkese başarılar..
merhabalar ben de ankarada bisiklet sürmenin delilik olduğunu düşünüyorum ama gene de sürmeyi seviyorum eğer beklentilerinizi karşılayacak gezilerden haberiniz olsursa benide haberdar etmenizi isterim ben ışık başkent üni tıp fak.
bi de açık olarak kendimi tanıtayım yoksa oprdaki abilerden muhakkak bana da kızan olacaktır
ışık ankaradayım tıp okuyorum. ve galiba daha uzun bi süre okuyacağım ankarada bisiklet sürmek ayrı bir çılgınlıkmış
benim bisikletim sanırım turlara ve buluşma organizasyonlarına katılmak için pek uygun değil.
vitessiz ve chopper tarzı bi bisiklet. az var. ama onunla bakırköy sahilden yola çıkıp sarıyere sahilden gitmeye bayılıyorum..
geçenlerde (cuma akşamı) beşiktaşa vardığımda bi arkadaşı gördüm bu forumdan ona sordum ama sanırım haklıymış bendeki bisikletle bu çok zor.
iyi bir bisiklet arıyorum almak istiorum ikinci el yada sıfır olabilir. yardım etmek isteyenlere msn im rupertmarla@hotmail.com
saygılar sewgiler
walla sıze tavsıyem kron xc 3000 olcak bende salcano vardı. yenı kron aldım felaket bı bısıklet.cok arastırdım her tarafı. ama en uygun fıyatlı en cok taksıt yapan yer ortakoyde kackar da buldum.. ıstersen bakabılırsın
teşekkür ederim yaa...
baktım bendde araştırdım ama bakıcam biras daha... aslında 2. el de olur ama..
neyse bendeki bisikletle takas ta yapabilirim... resmini yayınliicam güsel bişi..
herneyse herkese tekrar selamlar.. burda olmaktan mutlu olcağımı umuyorum
selam millet ben bahadır burayı yeni keşfettim......kayışdagı türkiş bloklarında oturuyorum....sakarya üniversitesinde son sınıftayım.. ben de bir bisiklet tutkunuyum....her türlü aktiviteye hazırım... beni tanıyanlar için bhdravc@hotmail.com