Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

hosgeldın denız istanbulda nerde yasıyosun ?bende esk okuyorum ama ıst den geldım buraya

Scudo
Herkese selam.Adınm Bahri.Öğretmenim.Samsun da oturuyorum.Henüz bisikletim bile yok.Yakın zamanda almayı planlıyorum.Ancak bu konuda yeterli birikime sahip olmadığımı düsünüyorum.Yol bisikleti alacağım.Ancak marka ve kalite konusunda bilgim daha doğrusu tecrübem yok.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Fiyat konusunda orta halli tercihim.

herkese SLM ben Ercan
Antalya dan
1 tur bisikletim var ve birde kronum olucak inşallaaaaaaaaaaaaah

bende diyorum mtbtr de neden kimse konuşmaz yazmaz oldu meğer millet buradaymış yaaaaaaaaaaaaaaa

hosgeldın ercan.benımde ev arkadasım antalyalı.bende bı kron almayı dusunuyorum ama euro 1.920 falan olunca alamaz hale geldı bıraz dusmesını beklemeyı dusunuyorum.sen kronun hangı modelını almayı dusunuyosun?uygun fıyata xc 1000 24 vıtes veya xc2000 bulursan banada haber verır mısın?

Avcılarda oturuyorumm okulum gereği.İstanbul denemez gerçi buralara ama bisiklet kullanımı için guzel bir yer:)

merhaba arkadaslar, ben kurtuluş, istanbul osmanbey'den...bisiklet tutkum var ancak hala bisiklet alabilmis degilim... istanbul'da bisiklet kullanmanın imkansız oldugunu düsünürdüm hep ve sadece anadolu yakasına tasinir tasinmaz bisiklet alma planları yapardım.
Ancak gordugum kadarıyla bu kadar beklemeye hiç degmezmis. keşke google'da aramaya inanip sizin gibi arkadaşlari daha önce bulsaydım. grup turları tam bana göre...
planlarımı öne almanın zamanı geldi artık.. yakında yuzyuze tanısmak üzere...

Merhaba,

Bende ayni bolgede oturuyorum. Aramiza tekrar hosgeldiniz.

Sevgiler

Vay! Kurty :D hosgelmissin :D :D Google'da aramak yerine bana sorsaydin ya :D soylerdim hemen :D :D

Akın ben. adanadayım. 28 yaşındayım.
bisiklet ve fitness 2 ilgi alanım. bu siteyi fitness forumlarına göre çok geç bulduğum için üzüldüm.

http://img450.imageshack.us/img450/6448/naturalanimal9ad.jpg

MERHABA

Antalya dan katlılıyorum. Yakında sitede yayınlamak için harika bisiklet tur fotorafları göndereceğim. Az kaldı. Tek sorun Zamansızlık :-(

yine mi sen, hep bir adım önümdesin :) çaylak olarak önerilerini bekliyorum...

herkese yeniden meraba,
ben burak, aka blade. ama biraktik o niki artik, halka maloldu :)
buradan devam edeyim, paylasmak istedigim yeni fotolar vidoolar vs var
selamlar

onur özden. 17 yaş. yarışçı olmak istiyorum. sağlam konfisyonum var. koşu yarışlarında derecelerim var. yarışlara katılabilmek için destek arıyorum. henüz lisans çıkartmadım ancak bir klübün altyapısına girmek ve antrenman yapmak istiyorum. ilgilenirseniz sevinirim.

selam ben ozgur bankaciyim. 33 yasimda bir trek 3900 alarak 25 yil once aldigim pinokyodan sonra ikinci bisikletim oldu. ise 2 kere bisikletle gidince "bu adam para kazandikca cimrilesiyor" yorumu yapildi. dunyada bisiklet gayet medeni bir ugrasken turkiyede (ozellikle belli bir yastan sonra) neden burun kivrilir anlamak zor. bu arada pinokyodan sonra trek uzay araci falan gibi geldi. sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Özcanak

eee. sonra ne oldu? bi daha işe bis.le gitmedinizmi yoksa :rolleyes:
söylenenleri boş verin gitsin. bende işe bis.le gidiyorum. gayet keyifli oluyo. trafik mrafik çekilmiyo yoksa

Selam adım Kadir. Göztepe\Kuyubaşı mevkiinde oturuyorum. Özel bir şirkette yazılımcı olarak çalışıyorum. Sık sık "cadde - bostancı sahilde " arası pedal basıyorum. Geçtiğimiz günlerde tanıştığım forum üyesi bir arkadaşın tavsiyesiyle aranızdayım. Gezi ve organizasyonlarda daha detaylı Tanışmak dileğiyle.
FreeDiver

Hem yazılımcısın, hem pedalcı.. Eee o zaman bu forumdan çok keyif alacağın kesin..
Hoşgeldiniz..

• Beğen
Tepkiler: FreeDiver
hahaha bizde sona kalmışsız olucak işmi yahu
gökhan ben göztepeden bilen bilir :)
gectiğimiz yaz aralık ayına kadar çarşamba(yeni perşembe diyelim)gecelerini kaçırmadık hastasıyız nede olsa kışın ara verdik havalar düzeldi artık pedallarız herkesle

Gökhan seni sonunculuktan bi hoşgeldiniz mesajı ile kurtarayım :).
Arkadaşlar hepiniz forumumuza hoş geldiniz...

Geri