Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo

bende çok seviyorum bu forumu ve tüm gelen yeni arkadaşlara buradan merhaba diyorum

halil yazın artık bi orman yaparız bana sözün var unutma:D

akın nereye gidiyon ben de geleyim mi çok süper bi güzergah da 35 günlük 3000 km den bahsediyon de sabah çıkarken kahvaltıyı nerde yapacaksınız kuşadasın da ben ağırlarım seni diğer yerleri ayrlayabildiniz mi
tprağın dostluğuyla kalın

eray sen nereye gidiyon sen bisiklete binmeyi biliyon mu ya neyse yolda düşe kalka öğrenirsin. kayak paraşüt ve bisiklet demi önce düşme öğrenilir. de bu sitede yardımcı olacak yok gibi arkadaşlar güzergahı verdik yol hakkında bilgisi olan yokm muyazarsanız seviniriz.

merhaba
adım taylan mucuk
istanbul beşiktaşta oturuyorum . Üniversite öğrencisiyim.
3 yıldır aktif olarak bisiklet süremiyorum.
Ama bir İzmir-Balıkesir (akçay)
yolculuğum var.
Bisikletimi tamir edince gezilerinize katılmak isterim.

haziranda izmirde günübirlik turlarımız olacak o zaman takılır haber veririz akınm çok mantıklı yazıyo şimdi hepimizin dersleri var

selam arkadaşlar ben Ankaradan Melih 21 yaşındayım Çorumda gazi üniversitesinde okuyorum.1 yıldır amatör olarak bisiklet kulanıyorum daha herhangi bir uzun tura katılamadım ama inşallah sitedeki davetlerinizle bu duyguyu yaşıyacağım. herkese bol pedallı günler

mrb ben kurtuluş celal bayar üniversitesi spor akademisi tenis antrenörlüğü bölümünde okuyorum sporun her türlüsünü seviyorum özellikle tenis,futbol bisiklete taktım bu günlerde ve hemen bir forum aramaya başladım ve burasını buldum çok hoş bir ortam var galiba ilk izlenim budur herkese tekrar mrb diyorum

merhablar ben akın menekşe odtü inşaat son sınıfta okuyorum 23 yaşındayım izmirde oturuyorum

selam arkadaşlar Bilgi payLaştıkca artar Diyorum Bilgilerimizi Paylaşalım Bilgi Sahibi Olalım Forumda Emeği Geçen Bütün Arkadaşlarımıza Teşekkürler....

Türkiye'mize Sahip Çıkalım Başı Boş İnsanlara Meydanları Boş BırakmayaLım

Bayrağa Kalkan Elleri Şiddetle Kınıyorum Türk Bayrağı Sahipsiz Değildir Hiç Bir Zamanda Sahipsiz Kalmayacak....!

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Arkadaşlar Merhaba,

İsmim Burç. Forumunuzu 1 aydan beri takip etmeye çalısıyorum. Sonunda bir merhaba diyeyim dedim. Uzun bir aradan sonra İstanbula geri döndüm. FELT 75 ve Garry Fisher bisikletlerim var. Dağ bisikletimi 3.5 yıldır, yol bisikletimi de 2.5 yıldır kullanıyorum. Çocukluğumda bisikletten inmezdim. Ençok yokuş aşağı dar, engebeli patika yollardan inerken hissedilen o adrenalin duygusuna bayılıyorum.
Elimden geldiğince bisiklet sporunun sevdirilmesine ben de katkıda bulunmak isterim. Gezilerde buluşmak dileği ile MERHABA!!

Arkadaşlar: Yol bisikleti ile hızıma veya hızlarına ayak uyduracak arkadaşlar arıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER

Evet Istanbuldan. Eskişehirli sayılırım ama. Çocukluğum porsuk çayında balık avlamakla geçti. Senin konum başlığını gördüm bir bahsedeyim dedim.

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
selam arkadaşlar öncelikle forumu hazırlayıp ilgilenenlere teşekkürler.
ben ankaradan yelkan eski aşkım bisiklete bütün alışkanlınklarımı bırakıp geri döndüm.

Arkadaşlar hepiniz teker teker hoş gediniz aramıza :)
Yelkan, eski aşklar unutulmazmış ;)

ben de yeniyim görmüşsünüzdür ben konyadayım herkese selamlar

yeni üye eski bisiklet tutkunu akıllanmayan bir adamım yaşım 39

,

sl millet ben latif adanadan bu sıteyle eynı karsılastım ve sonra bende aranıza katılmak ıstedım herkese slm

Merhaba Ben Metin Karadağ(metin@karadag.tr.tc)

KKTC'de bir grup bisiklet sever üniversite öğretim elemanlarıyız.Adadan tüm pedalcılara sevgi ve selamlar. Yazışmak, tanışmak umuduyla..

Geri