Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Scudo
bende 1-2 ay oldu katılalı ama okul felan derken anca.herkese merhaba.

DENİZLİ
(herkesi denizliye bekliyorum.)

merhaba ben mesut ayağım kırıldığından beri 1 yıldır doğru dürüst binmek nasip olmadı bisiklete kış girdi araya falan ama nisan da binmeye başlıycam istanbul fatihdenim msn adresim sales@selamhost.com ayrıca arkadaşlar benımle beraber bısıklete bınmek ısteyen arkadaşlar olursa avrupa yakasından msn le ırtıbata geçsinler

Meraba Ben Mesut... Az önce Gruba Katildim Tabi Balikesirden Arkadaşlar Var Mi Bilmiyorum Ama Benim şehrim Gönen'de Bisikletten Bol Bişe Mevcut Değil.. Ee Ovadan Oturmak Ayri Bişe Tabi Böyle Olunca Da Pedala Kuvvet:)
şu Siralar Başka Eğlencem De Yok Ama Bir Türlü Bi Yarişmaya Katilmak Kismet Olmadi.. Inşallah Bi Gün Olucak Hem De En önde Bitiricem ;)
Arkadaşlar Bu Civarlardan Olan Varsa Tanişalim ;)

BU ARADA MSN: mesut.sari.cs@hotmail.com

selamlar doga ben
2 senedir izmirde yasıyorum daha onceleri ankarada ikamet etmekte ve pedal cevirmekte idim
yol bisikleti kullanıyorm ve son 4-5 senedir ciddi mesafe yapıyorm
hafta sonlarında ortalama100-150 gidiyorum genelde bornovadan konaga sahildende urlaya gidip geliyorum
hafta icinde de bornova ozkanlar ataturk mahallesi yokuslarını inip cıkan catlak hatun olarak biliniyorum.
her turlu uzun mesafeye nezaman gidiyoruz diyorum

merhabalar ben senem.. inönü ünversitesi iktisatta okuyorum.. gruba yeni katıldım.. forumu hazırlayan herkese teşekkürler.. bu arada üniversitemizde bisiklet ve gezi klubü kurmayı düşünüyorum. öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.. yardımınıza ihtiyacım olacak.. :) şimdiden teşekkürler..

foruma hoşgeldin oncelikle

biz temmuzda türkiye turuna cıkıyoruz bornovadan 25 gun surecek
şu an öğrenci olduğumdan ankaradayım
haziran ayında bornovada olacağım ve bisikletle on hazırlık yapmayı düşünüyorum bilgi alışverişinde bulunabiliriz orada
bol pedallı gunler :)

Ben Arif. Üsküdar'da oturuyorum. 20 yaşındayım, işsizim, bütün gün yatar uyurum sonra da bisiklete binerim.... Bisikletle uğraşmasaydım sokak serserisi olurdum herhalde bu işsiz-güçsüz birey olmanın verdiği acımasız yükle birlikte... Neyse, bisikletimle mutluyum şimdilik. :)

Merhaba arkadaşlar, bende bugün katıldım aranıza.Ben Başar.İzmir yüksek teknoljide okuyorum.Şu an üçkuyularda oturuyorum.Denizliliyim.Yaz için doğu veya doğu karadeniz turu planlarım var.İlgilenenler veya tur hakkında yardımcı edebilecekler için basarduran@hotmail.com msn adresim.Her türlü aktiviteye ben de açığım.Havalar güzelken toplaşıp, dağa bayıra çıkmak güzel olur.Herkese mutlu günler.

Merhaba Senem,
Ben Gazi Üniversitesinde öğrenciyim. Bizim okulumuzda da benzer klüpler var. Buradaki arkadaşlarala irtibata geçersen sana yardım edeceklerini sanıyorum.

Merhabalar Ben Ahmet Bursalıyım Bursada oturuyorum. Lise2 öğrencisiyim. Yaşım nerdeyse 18 oldu ben bisiklet sevdamı bastıramadım.Ve durmaksızın bisiklete devam etme kararı aldım...
Saygılar:)

Merhaba bende Kırşehirden Eray, Ankarada okuyorum. Temmuz ayında izmirden 25 günlük bir tura çıkmayı düşünüyoruz. herkese kolay gelsin

selam bisiklet sever arkadaşlarım moderatör halil kardeşim sayesinde siteye üye oldum en kısa zamanda etkinliklerinizde yanınızda yer alıcağım uzun zamandır bisiklet dünyasından uzaktaydım şimdi aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum ismim oytun güven 30 yaşındayım emirganda oturuyorum sevgilerimle oytun......

Ahmet, Durmuş, Eray, Oytun hepiniz aramıza hoşgeldiniz.

Tüm arkadaşlar aramıza hoş geldiniz :)
3000 üyeninde üzerine çıktık, giderek büyüyoruz ve bu durum çok hoşuma gidiyor.
Uzun süredir Oytun Abi'yle da konuşuyorduk bisiklet konularını internetten, nihayet onun da kanına girdim ;). Uzun süre sporla ilgilenmiş, spor için doğru beslenme konusunda baya bigilidir. Spor antrenörlüğü deneyimi, dağ bisikleti, karate ve fitnessta da lisanslı olarak uğraşmış birisi olarak forumumuzda etkili bir üye olacağını düşünüyorum. :)
Ya ben gerçekten seviyorum bu forumu :D

forumda seni çok seviyor halil:)

bu arada yeni katılan bütün dostlara hoşgeldiniz diyorum.

arkadaşlar forumu bütün bisiklet sevdalısı arkadaşlara tavsiye edelim
herkese selam:)

Geri