Scudo Sports

Aramıza yeni katılan üyelerimiz burada tanışalım.

Selamlar dostlarım.

Bursa Nilüfer'den Murat KEFELİ. 28 yaşındayım ve Uludağ Mak. Müh. de okuyorum.

Scudo
selam arkadaşlar foruma az önce üye oldum.ist. hukuk fakültesindeyim.bisiklet sevdam çok önceden beri vardı ancak artık turlara katılmak uzun yol bisikletçiliğine girmek istiyorum.umarım aradığımı burada bulaacağım.

Merhabalar ben akın odtü inşaat son sınıf öğrencisiyim 23 yaşındayım

merhabalar
yaza kadar bir bisiklet almayı düşünüyorum gezilere katılmak istiyorum,
bir arkadaşımın önerisi üzerine bu siteye ulaştım
henüz tanışma kısmına bakabildim,
bu sitenin benim istediklerimi karşılayacak gibi bir his var içimde :)

Selam... Bende az once siteye giris yaptim..:) Umarim beraber bi' cok girisimde bulunabiliriz.. Heyecanliyim.. yaza gorusmek uzere!

Gugus

P.s. Arkadaslar yazin uzun yol icin planlari olan varsa simdiden bir plan yapabiliriiz, goruselim!

selam ben murat yeni katıdım.23 yasındayım sonsınıf öğrencisiyim.
yazın akınm ile bi yarı türkiye turumuz var
güzergah, izmir-aydın-muğla-antalya-mersin-adana bisiklet ile ordan samsuna trenle geçip kastamonu izmit istanbul bursayı bisklet ve oradan izmire tekrar dönüyoruz bu güzergahlardan arkadaşlarla tanışıp kısa bi güzergah dahilinde arkadaşlık yapmalarını istiyoruz. görüşmek dileğiyle
toprağın dostluğuyla kalın

biz akın ve murat okursaniz yazımızı. uygunolabailir biz de ankaradayız ama yatılı olduğundan burada yapamıyoruz. ama izmir muğla güzergahımızda var ilginize
toprağın dostluğuyla kaıln

merhabalar , adım Önder;
foruma daha once de uye ıdım ama sanırım "bellı sure forumu kullanmayan uyelerın ılısıgı kesılır" kuralına takıldım...
yenı kullanıcı adımla yenıden aranızdayım.
sevgıler.
hosgeldim :D

hoşgeldin. forumla ilişik kesme durumu yok. bir süre önce forumumuzda teknik problemler yaşandı ve bazı üyelerin bilgileri silindi.

• Beğen
Tepkiler: MACALLAN
Tekrar hoşgeldin Önder, hatırladın mı? 18 Eylül sonrası Kanlıca'ya gitmiştik birlikte. Benim user (livestrong)'da silinmiş :( her ne ise.. dilerim herşey yolundadır, yeni işinizde.

Görüşmek dileği ile,
Özcan

• Beğen
Tepkiler: MACALLAN
Selam arkadaşlar. Ben Erzincan'dan Burak aranıza sevgili "dogaci24" tavsiyesiyle katıldım. Gerçekten de kendim gibi bisiklet turu tutkunu arkadaşlarımla beraber olmak beni mutlu ediyor. kendisine çok teşekkür ederim. Beni sizlerle buluşturduğu için. Görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
merhaba arkadaşlar bende 1-2 gün önce katıldım foruma.. ismin ali, 21 yaşındayım.. ankara dan selamlar..

Merhabalar, adim Ali
Gruba birkac gun once katildim. 22 yasindayim, Orta Dogu Teknik Universitesi Makina Muhendisligi bolumunde okuyorum, dolayisiyla Ankara'da yasiyorum. Gorusmek uzere...

Forumun en yenilerinden biri olarak bende hos geldiniz diyorum!

Merhaba. Ben Mustafa. Yaş 33. Bisikletimi yeni aldım. İstanbul dikilitaş'ta oturuyorum. Şimdilik iyi günler diliyorum..

cihat bingöl 22 üsküdar, :) bir süredir foruma üyeydim ama kısmet bugüneymiş :D

Geri