selam arkadaşlar foruma az önce üye oldum.ist. hukuk fakültesindeyim.bisiklet sevdam çok önceden beri vardı ancak artık turlara katılmak uzun yol bisikletçiliğine girmek istiyorum.umarım aradığımı burada bulaacağım.
merhabalar
yaza kadar bir bisiklet almayı düşünüyorum gezilere katılmak istiyorum,
bir arkadaşımın önerisi üzerine bu siteye ulaştım
henüz tanışma kısmına bakabildim,
bu sitenin benim istediklerimi karşılayacak gibi bir his var içimde
selam ben murat yeni katıdım.23 yasındayım sonsınıf öğrencisiyim.
yazın akınm ile bi yarı türkiye turumuz var
güzergah, izmir-aydın-muğla-antalya-mersin-adana bisiklet ile ordan samsuna trenle geçip kastamonu izmit istanbul bursayı bisklet ve oradan izmire tekrar dönüyoruz bu güzergahlardan arkadaşlarla tanışıp kısa bi güzergah dahilinde arkadaşlık yapmalarını istiyoruz. görüşmek dileğiyle
toprağın dostluğuyla kalın
biz akın ve murat okursaniz yazımızı. uygunolabailir biz de ankaradayız ama yatılı olduğundan burada yapamıyoruz. ama izmir muğla güzergahımızda var ilginize
toprağın dostluğuyla kaıln
Tekrar hoşgeldin Önder, hatırladın mı? 18 Eylül sonrası Kanlıca'ya gitmiştik birlikte. Benim user (livestrong)'da silinmiş her ne ise.. dilerim herşey yolundadır, yeni işinizde.
Selam arkadaşlar. Ben Erzincan'dan Burak aranıza sevgili "dogaci24" tavsiyesiyle katıldım. Gerçekten de kendim gibi bisiklet turu tutkunu arkadaşlarımla beraber olmak beni mutlu ediyor. kendisine çok teşekkür ederim. Beni sizlerle buluşturduğu için. Görüşmek dileğiyle...
Merhabalar, adim Ali
Gruba birkac gun once katildim. 22 yasindayim, Orta Dogu Teknik Universitesi Makina Muhendisligi bolumunde okuyorum, dolayisiyla Ankara'da yasiyorum. Gorusmek uzere...