youtubedeki video açıklaması:
Basicly, he blocks my way on purpose. Refuses to share the road with me. He kept insisting that i should ride on pavement.
Obviously i got angry, tried to stay calm but clearly i was not polite too. Never used any bad language, yet he grabs my neck and pushes me back. Afterwards, he threatens me.
Most of viewers won't be able to understand the language, but suffice to say; you can not cycle on pavement, my approach was not perfect but after being blocked and attacked, i'd say its bit normal and clearly i did not do anything wrong. Thanks for watching.
Açıkça ve göz göre göre yolumu kesiyor, yolu benimle paylaşmayı redderiyor. Kaldırımdan gitmemi söylüyor. Doğal olarak kızıyorum, sakin kalmayı deniyorum fakat kibar da olamıyorum. Asla hakaret etmiyorum,

)) yakama yapıştığı ve tehdit ettiği halde. İzleyenlerin çoğu konuştuklarımızı anlayamayacak biliyorum fakat sadece şunu söyleyeyim ki; o kaldırımda bisiklet sürülemezdi. Tamam benim yaklaşımım kusursuz değildi, önümü kesmesine ve saldırmasına rağmen. Şunu söylemeliyim ki bu tartışma kaçınılmazdı ve ben ters hiçbirşey yapmadım. İzlediğiniz için teşekkürler.
Adamın araçtan inmesinin TEK SEBEBİ, uyarılarına rağmen, çocuğu yaşındaki birinin ona üst üste 2 kez lan demesi.
minibüsten inmesinin olayla, kaldırımla, sıkıştırmayla, kornayla, yol vermeyle yada bisikletle hiçbir alakası yok. adam 2. lana dayanamayıp iniyor araçtan. youtube yorumuna bunu da eklemelisin
son yorumumdur, kimse kusuruma bakmasın.