Scudo Sports

Araç arkası bisiklet taşıyıcısı

Geçtiğimiz hafta Ankara'daki Anka Bike'tan 450 TL'ye BNB Rack Genesis üçlü taşıyıcı aldım. Aracım Hyundai Tucson. İlk denememi de Çankaya'dan Eymir'e kısa bir yolculukta gerçekleştirdim. Kurulumu kolay ve bence güvenli duruyor. Bir ay sonra İzmir'e götüreceğim iki bisikletimi. İnşallah sorun olmaz diye düşünüyorum.

Scudo
Saris bones rs kullanıyorum uzun yolda karbon bisikletler taşıdım hiç sorun yaşamadım zamanında uygun almıştım, şimdi biraz pahalı ama çok memnunum

Aracım 2003 Honda Crv, 1000 km taşımam gerek bisikletimi. Arkada stepne var, içeri alabilirim ama çıkıntısı yine engel olabilir..Tavanda taşımak istemiyorum, çeki demiriylede uğraşamam..Önerileriniz değerlidir..
images.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ucuz yollu acs mi alınmalı?
İkinci el bir şey mi bakayım max 200 km taşıyacağım.

Son düzenleme:
BN'B Rack Ranger Pro siparişi verdim..Umarım memnun kalırız..Doğa bisikletten de ilk alışverişimiz olacak..

@HakanAydn sizin aracinizin stepnesi kapalı olması sıkıntı yaratabilir mi acaba?

(link)
Burada kullanma kılavuzu var bir kontrol edin isterseniz
@HakanAydn

@Atasoy Kapağı sökeriz o sorun değil ama şimdi geldi aklıma, stepne sağa daha yakın, genelde öyledir zaten bu tip araçlarda. Umarım o sıkıntı çıkarmaz..🤔
Yok, ayarlanabiliyormuş o kısım..

Selamlar arkadaşlar,

Biz yol bisikletlerimiz için 2'li veya 3'lü araç arka taşıyıcı arıyoruz.

Hatchback ve Range Rover jeep ile uyumlu bir model tercihimiz.
Saris ve BNB Rack'a bakıyoruz şu an.

Perozzo hakkında bir yorumumuz bulunmamakta.
Önerileri olanları bekliyoruz.

Arkadaşlar sedan aracım için bisiklet taşıyıcı almak istiyorum.100-200 lira üstü önerisi olan var mı ?

Ben şunu bulabildim kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

(link)

Merhaba Wolkswagen polo için bisiklet Taşıyıcı arıyorum bir tane katlanır birtane şehir bisikleti taşıyacak. Dahon için gidon sele arası olan parçayı aldım. Bütçe 500 tl civarı

Hatchbackde bnb rack genesis 3lü kullanıyorum. Bir kere uzun yolda kullandım istanbul-izmir, yolculuk sonunda hiç bir gevşeme vs. gibi bir durumla karşılaşmadım, biraz ağır olduğu belirterek (diğerlerini bilmiyorum tabi) tavsiye ederim.

Merhaba Wolkswagen polo için bisiklet Taşıyıcı arıyorum bir tane katlanır birtane şehir bisikleti taşıyacak. Dahon için gidon sele arası olan parçayı aldım. Bütçe 500 tl civarı
Şehir bisikletinin ağırlığı ve büyüklüğü önemli bence. Eğer ağır ve veya büyük ise sağlam bir taşıyıcı almanızda fayda var. Maalesef 500tl’ye sağlam bir taşıyıcı bulmak kolay değil artık :uzgnm:

Şehir bisikletinin ağırlığı ve büyüklüğü önemli bence. Eğer ağır ve veya büyük ise sağlam bir taşıyıcı almanızda fayda var. Maalesef 500tl’ye sağlam bir taşıyıcı bulmak kolay değil artık :uzgnm:

salcano imsonia Lady 14 kg civarı, dahon 12 kg toplam 26-27 kg taşıyacak. Buzzrack mosquito yada beetle nasıl? Forumda oek yorum yok. Sizin önerdiğinşz marka model nedir gerekirse bütçeyi artırırız

Bursa Canda oyuncak firmasından eşime ve kendime Mosso legarda modellerinden 2 şehir bisikleti aldım. Yanında da " Bn'b Rack Transformer (bc6425-3)" marka bisiklet taşıyıcı da aldım. (500₺) Şimdiye kadar şehir içinde kullanma fırsatım oldu ama haftasonu Bursa-Uşak arasında kullanacağım. Şehir içinde sıkıntı yaşamadım fakat şehirler arasında performans ne olur bilemiyorum. Aracım Golf, satış yapan arkadaş sedan ve hatchback araçların tümüne uyumlu olduğunu söyledi. Belki almayı düşünen arkadaşlara fikir verir.

salcano imsonia Lady 14 kg civarı, dahon 12 kg toplam 26-27 kg taşıyacak. Buzzrack mosquito yada beetle nasıl? Forumda oek yorum yok. Sizin önerdiğinşz marka model nedir gerekirse bütçeyi artırırız
bisikletler ağır olmadığı için hemen hepsi olur ancak katlanırı nasıl asacaksınız onu anlamadım tam ben. kızaklı modeller mesela buzzrack’in pilot modeli gibi olanlar her zaman tercihim olurdu. eğer bence böyle asmalı alacaksanız decathlon 320 modeli bile olur. takıp çıkarırken ciddi dikkatli olmanız ve gerekirse fazla zaman harcamanızda fayda var çünkü çok kolay çizebiliyorlar arabayı. takılıyken de çukurlara tümseklere yavaş girmenizi ve otobanda 100’ü pek geçmemenizi tavsiye ederim.

bisikletler ağır olmadığı için hemen hepsi olur ancak katlanırı nasıl asacaksınız onu anlamadım tam ben. kızaklı modeller mesela buzzrack’in pilot modeli gibi olanlar her zaman tercihim olurdu. eğer bence böyle asmalı alacaksanız decathlon 320 modeli bile olur. takıp çıkarırken ciddi dikkatli olmanız ve gerekirse fazla zaman harcamanızda fayda var çünkü çok kolay çizebiliyorlar arabayı. takılıyken de çukurlara tümseklere yavaş girmenizi ve otobanda 100’ü pek geçmemenizi tavsiye ederim.

(link)

Böyle bir aparat var. Bu sayede taşıyabiliyorsunuz. Normalde arabanın ön koltuğuna koyabilirim ama koltuğu arkaya çekmem gerekiyor ve arkadada çocuk koltuğu var maalesef ufaklığın alanı daralıyor ve ön koltuğa koyabilecepim çanta vs alandan kaybım oluyor.

Tek bisiklet taşımak 2 bisiklet taşımaya göre daha mı ergonomik?

2.bir sorum askı tipi taşıyıcılarda bisikleti indirmeden polonun bagajını açıp kapatabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: mcb
(link)

Böyle bir aparat var. Bu sayede taşıyabiliyorsunuz. Normalde arabanın ön koltuğuna koyabilirim ama koltuğu arkaya çekmem gerekiyor ve arkadada çocuk koltuğu var maalesef ufaklığın alanı daralıyor ve ön koltuğa koyabilecepim çanta vs alandan kaybım oluyor.

Tek bisiklet taşımak 2 bisiklet taşımaya göre daha mı ergonomik?

2.bir sorum askı tipi taşıyıcılarda bisikleti indirmeden polonun bagajını açıp kapatabilir miyim?

tahmin etmiştim o aparatla taşınacağını. maalesef ekstra bir parça, ekstra bir ağırlık, maliyet vs. bu nedenle asmalıları hiç sevmiyorum. asmalılarda maalesef taşıyıcı takılıyken bagaj kapağını açamazsınız. içeride koltuğu yatırıp ancak erişebilirsiniz. bu da her bisiklet taşırken takıp, taşımadığınız durumlarda çıkarmanız demek oluyor. her seferinde 15-20 dakika onu takmak da bir yerden sonra zul geliyordu bana. ama buna maalesef tek çözüm tavan tipi ya da çeki topuzu. sizin durumunuzda tavan tipi düşünülebilir aslında.

(link)

Colibri için nedüşünüyorsunuz

BNB Rack mi bakıyım

Geri